בעולם החטיפים המתפתח, חטיפי צ'יפס תמיד נשארו קלאסיקה שכולם אוהבים. אבל בשנים האחרונות, מתחרה חדש כבש את הבמה המרכזית ואת מדפי החטיפים ברחבי העולם – Kettle Chips.
הצ'יפס הייחודי שהחל כמוצר נישתי יחסית, כבש את לב הצרכנים שחיפשו אחר מוצר גורמה מרגש יותר, זאת בזכות הקראנץ' והטעמים הטבעיים האותנטיים, שהעניקו תחושה תעשייתית פחות וחוויה סנסורית מספקת יותר מהצ'יפס המסורתי.
אז מה זה בכלל Kettle Chips?
בעוד חטיף הצ'יפס הקלאסי הפציע לחיינו כבר באמצע המאה ה-19; Kettle Chips הפך לפופולרי אי שם במהלך המאה ה-20. מה שנמכר בתחילה בחנויות מתמחות בלבד, משך אליו קהל נאמן שגדל עם הזמן, מה שגרם גם לחברות הגדולות ללטוש עיניים אל החטיף הנחשק.
ההבדל העיקרי בין המוצרים נח בתהליך ההכנה שלו. חטיף צ'יפס סטנדרטי מורכב לרוב מפרוסות תפוחי אדמה דקות שמטוגנות בתהליך מהיר בשמן חם בכמות גדולה. צ'יפס Kettle לעומתו מטוגן במקבצים קטנים יותר, מה שמאפשר שליטה הדוקה על זמן הטיגון והטמפרטורה.
כתוצאה מכך נוצר חטיף עבה יותר עם צורה ייחודית לכל צ'יפס וצ'יפס. בזכות הטיגון האיטי בטמפרטורה נמוכה יותר, הצ'יפס מפתח גם מרקם פריך מהרגיל. השיטה מאפשרת גם לטעם הטבעי של תפוח האדמה לבלוט, מה שמעניק חוויה קרובה יותר לדבר האמיתי.
Chips Hand Cooked Style של אסם
מי שמצטרפת כעת לטרנד הלוהט היא חברת אסם, שמרחיבה את סדרת אסם CHIPS ומשיקה לראשונה את CHIPS Hand Cooked Style, צ'יפס המיוצר בשיטה המדמה הכנה מסורתית ביתית בסגנון Kettle Chips.
בשיטת ההכנה הייחודית, תפוחי האדמה נחתכים לפרוסות עבות יותר מהרגיל , מטוגנים בשמן עמוק איכותי ומקבלים ערבוב קפדני מדי כמה דקות. התוצאה היא צ'יפס פרימיום קריספי במיוחד עם צורה שונה במעט לכל אחד ואחד.
וזה מה שאנחנו חשבנו על Chips Hand Cooked Style:
הצ'יפס החדש נהנה מתדמית יוקרתית בכדי לבדל אותו מהטעמים הקלאסיים. הוא מגיע באריזה בעיצוב זהוב ויוצע במהדורה מוגבלת במיוחד עם 60 אלף יחידות בלבד שיגיעו לרשתות השיווק.
CHIPS Hand Cooked Style | תכולה: 100 גרם | כשרות: בד"ץ שארית ישראל ובד"ץ מחזיקי הדת, פרווה | להשיג במדפי החטיפים ברשתות השיווק