יצאנו לזלול: CHIPS Hand Cooked Style בסגנון מסורתי ביתי

אסם מרחיבה את סדרת חטיפי הצ'יפס שלה ומשיקה את Chips Hand Cooked Style בשיטת הכנה מסורתית ביתית. יצאנו לזלול.
Chips Hand Cooked Style של אסם
Chips Hand Cooked Style של אסם | צילום: מערכת לזלול

בעולם החטיפים המתפתח, חטיפי צ'יפס תמיד נשארו קלאסיקה שכולם אוהבים. אבל בשנים האחרונות, מתחרה חדש כבש את הבמה המרכזית ואת מדפי החטיפים ברחבי העולם – Kettle Chips.

הצ'יפס הייחודי שהחל כמוצר נישתי יחסית, כבש את לב הצרכנים שחיפשו אחר מוצר גורמה מרגש יותר, זאת בזכות הקראנץ' והטעמים הטבעיים האותנטיים, שהעניקו תחושה תעשייתית פחות וחוויה סנסורית מספקת יותר מהצ'יפס המסורתי.

אז מה זה בכלל Kettle Chips?

בעוד חטיף הצ'יפס הקלאסי הפציע לחיינו כבר באמצע המאה ה-19; Kettle Chips הפך לפופולרי אי שם במהלך המאה ה-20. מה שנמכר בתחילה בחנויות מתמחות בלבד, משך אליו קהל נאמן שגדל עם הזמן, מה שגרם גם לחברות הגדולות ללטוש עיניים אל החטיף הנחשק.

עדכונים טעימים למייל!

ההבדל העיקרי בין המוצרים נח בתהליך ההכנה שלו. חטיף צ'יפס סטנדרטי מורכב לרוב מפרוסות תפוחי אדמה דקות שמטוגנות בתהליך מהיר בשמן חם בכמות גדולה. צ'יפס Kettle לעומתו מטוגן במקבצים קטנים יותר, מה שמאפשר שליטה הדוקה על זמן הטיגון והטמפרטורה.

כתוצאה מכך נוצר חטיף עבה יותר עם צורה ייחודית לכל צ'יפס וצ'יפס. בזכות הטיגון האיטי בטמפרטורה נמוכה יותר, הצ'יפס מפתח גם מרקם פריך מהרגיל. השיטה מאפשרת גם לטעם הטבעי של תפוח האדמה לבלוט, מה שמעניק חוויה קרובה יותר לדבר האמיתי.

Chips Hand Cooked Style של אסם

מי שמצטרפת כעת לטרנד הלוהט היא חברת אסם, שמרחיבה את סדרת אסם CHIPS ומשיקה לראשונה את CHIPS Hand Cooked Style, צ'יפס המיוצר בשיטה המדמה הכנה מסורתית ביתית בסגנון Kettle Chips.

בשיטת ההכנה הייחודית, תפוחי האדמה נחתכים לפרוסות עבות יותר מהרגיל , מטוגנים בשמן עמוק איכותי ומקבלים ערבוב קפדני מדי כמה דקות. התוצאה היא צ'יפס פרימיום קריספי במיוחד עם צורה שונה במעט לכל אחד ואחד.

וזה מה שאנחנו חשבנו על Chips Hand Cooked Style:

הצ'יפס החדש נהנה מתדמית יוקרתית בכדי לבדל אותו מהטעמים הקלאסיים. הוא מגיע באריזה בעיצוב זהוב ויוצע במהדורה מוגבלת במיוחד עם 60 אלף יחידות בלבד שיגיעו לרשתות השיווק.

CHIPS Hand Cooked Style | תכולה: 100 גרם | כשרות: בד"ץ שארית ישראל ובד"ץ מחזיקי הדת, פרווה | להשיג במדפי החטיפים ברשתות השיווק

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בייגלה - מלך החטיפים של ישראל
האם בייגלה הוא מלך החטיפים של ישראל?
חדשות האוכל
למה אוכלים פופקורן בקולנוע
חיים בסרט: למה בעצם אנחנו אוכלים פופקורן בקולנוע?
מדריכים וטיפים
קוקה קולה ואוראו בשיתוף פעולה מסקרן
חדש על המדף חו"ל: קוקה קולה אוראו, דבש נספרסו וצ'יפס חמאה-דבש
חדש על המדף
בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים
בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איזה קרש חיתוך עדיף – עץ או פלסטיק?
מדריכים וטיפים
פעם אחת ולתמיד: איך לבחור מלפפונים טריים אצל הירקן
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל