קיץ על החוף: רהב, רושפלד, ביטון וקומרובסקי מבשלים בחוף הילטון

הפסטיבל הקולינרי "Coast to Coast" יארח ב-Bayz חוף הילטון 4 שפים מהמובילים בישראל לארוחות חד פעמיות בהשראת החופים המפורסמים בעולם.
שף רז רהב - פסטיבל Coast to coast
שף רז רהב - פסטיבל Coast to coast | צילום: עוז אוחיון

"Coast to Coast" הוא אירוע קולינרי חדש של רשת BAYZ-Beach Collection הצפוי להיערך לראשונה במתחם בייז חוף הילטון בקומת הגג של הילטון בתל אביב ולהציע במשך חודש ארוחות ייחודיות לקיץ של 4 מהשפים המובילים בישראל.

הארוחות החד פעמיות יציעו תפריטים בהשראת חופים מפורסמים ברחבי העולם וישתלבו בהן מנות משלל מטבחים עם קווייאר בלוגה וקוקטיילים של מותג הוודקה בלוגה. מהריביירה הצרפתית ועד לחופי מקסיקו.

Coast to coast – מה יש לזלול?

הפסטיבל יחל עם השף ארז קומרובסקי שיציע בימים שלישי ורביעי (27-28.8) תפריט פיוז'ן יפני-תימני הכולל מנות כמו קרע קובנה עם קוויאר בלוגה, ביצה רכה ובצל אדום.

בימים שני-שלישי (9-10.9) יתארח השף אבי ביטון שיציג תפריט עם טעמים קיציים מחופי ספרד עם טוויסט מקומי ולאחריו יגיע השף יונתן רושפלד שיציע בימים שלישי-רביעי (17-18.8) תפריט חופים מקסיקני עם מנות כמו טונה או סינטה פרוסים לחלוקה עם נאצ'וס ותירס לבן.

מי שיסגור את החגיגות בראשון ושני (22-23.9) הוא השף המוערך רז רהב שיציג מנות בהשראת הריביירה הצרפתית כמו בויאבז מסורתי בגרסה מודרנית וסלט ניסואז מפתיע עם טוויסט.

שף אבי ביטון - יבשל ספרדית
שף אבי ביטון – יבשל ספרדית | צילום: עוז אוחיון

BAYZ חוף הילטון – מטבח מקומי ים תיכוני

מתחם בייז הילטון נפתח בחוף בשנת 2018 והפך לאזור בילוי פופולרי עם מסעדת חוף ובר מפנק, קומת רופ-טופ יוקרתית וגם מועדון גלישה ייחודי. התפריט הקבוע במסעדה מציע מטבח אקלקטי ים תיכוני עם חומרי גלם טריים איכותיים ודגה ופירות ים מקומיים מהים התיכון.

בראשונות תמצאו בין השאר סשימי טונה עם גספצ'ו עגבניות, עשבי תיבול, אבוקדו ושמן זעתר; ספייסי צ'יקן נאגטס עם צ'ילי קוריאני וספייסי מיונז או קרפצ'יו בקר מקומי עם אורוגולה, דובדבן מיובש, פקאן, רכז רימונים, אבן יוגורט ושמן זית;

עוד בתפריט: סלטים כמו סלט עלים עם חסות פריכות, אנדיב, נקטרינה, אגוזי לוז מקורמלים, גבינת המאירי וויניגרט בלסמי לבן ועיקריות כמו טורטליני תירס עם קרם פולנטה, חמאת מרווה ואספרגוס; פילה סלמון צרוב על הפלנצ'ה עם קרעי תפוחי אדמה, שמנת חמוצה ואורוגולה ועוד.

לצד התפריט יוצעו שלל קוקטיילים מרעננים, פירות העונה וקינוחים כמו פאבלובה, קראק פאי או קרם לימון.

מסעדת BAYZ חוף הילטון שייכת לרשת החופים של BAYZ-Beach Collection הכוללת גם את בייז חוף מציצים בתל אביב, בייז פולג בנתניה ובקרוב גם את בייז אילת.

Coast to Coast – שפים מבשלים בחופים | החל מיום שלישי 27/8 | קומת הגג של BAYZ-Beach Bar | חוף הילטון, תל אביב | פרטים והזמנות בטלפון 03-9570555 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת a של שף יובל בן נריה חוגגת שנה

תפריט טעימות זוגי וארוחה ב-1,200 ש"ח: מסעדת a חוגגת שנה

חדשות האוכל
פרוזן יוגורט בטעם צ'יפס של 16 Handles

כן, זה אמיתי: המקום שמציע פרוזן יוגורט בטעם צ'יפס

חדשות האוכל
הערב ההודי חוזר אל מסעדת טאיזו

התגעגענו: הערב ההודי חוזר אל מסעדת טאיזו

חדשות האוכל
משקאות צלולים בטעמי פירות של פרימור

קיץ 2023 על המדף: מוצרים חמים לימים הלוהטים

חדש על המדף

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>

מדריכים שאהבתם

רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?

מדריכים וטיפים

איך להכין ביצים קשות בנינג'ה גריל ללא מאמץ

מדריכים וטיפים

מה לזלול?