קטנות ושאר ירקות: בר האוכל Depi משיק את מסיבת הים הגדולה

בר האוכל השמח דפי (Depi) הסמוך לפארק המסילה הפופולרי פותח את הקיץ עם תפריט חדש של דגים ופירות ים, ירקות מופלאים וקוקטיילים מצננים
תפריט קיץ של דפי (Depi)
תפריט קיץ של דפי (Depi) | צילום: איתמר גינזבורג
שיתוף

בר האוכל דפי (Depi) הממוקם בסמוך לפארק המסילה בתל אביב פותח את חודשי הקיץ הלוהטים והטמפרטורות הנוסקות אל על עם תפריט חגיגי שיוגש מדי שבוע במשך יומיים עם שלל דגה טרייה, פירות ים, ירקות ומגוון משקאות מרעננים שיקלו במעט על החום הכבד.

תפריט הקיץ של השפיות ובנות הזוג, מזי חלבי וג׳ינה ריץ׳, יוגש בימים שני ושלישי מדי שבוע ותמצאו בו שלל "קטנות מהים ושאר ירקות" כפי שהשתיים מכנות את
שפע הטאפאסים ומנות הביס שיוצעו לצד צלחות גדולות ומפנקות במיוחד.

קיץ בדפי – קטנות מהים ושאר ירקות

תוכלו לזלול מנות כמו בורקס סרטנים ותרד טורקי בביסק עשיר; רביולו שרימפס עם חלמון בציר ים, חמאה לימונית וקריספי מלוחייה; קוקי סאן ז'אק בבר בלאן חמאה חומה עם צלפים, קצפת רכה וצ'יפס מרווה וסטייק טורו טונה עם חמאת קושו הדרים, שומר קונפי, זעפרן ופירה באטר (68-88 ש"ח).

תפריט קיצי מרענן ב-Depi
תפריט קיצי מרענן ב-Depi | צילום: איתמר גינזבורג

עוד יוצעו מבחר מנות בר שמשתדכות היטב ליינות ולקוקטיילים במקום כמו ברבוניות מטוגנות בציפוי קמח חומוס וטוגראשי עם שמנת חמוצה ועלי גפן; טרטר שרימפס עם תפוח אדמה באטר מדורה, תירס "גילי", איולי ליים כבוש וסרירצ'ה; לחמעג'ון דגים עם יוגורט כוסברה, בצל סומק וחלפיניו מותסס ופילה בר ים "פייר רוסטד" עם צזיקי קישואים וזעתר (48-86 ש"ח).

"רצינו ליצור פעמיים בשבוע תפריט שנשען על מה שהים מוציא. זה כמובן לא מאוד רחוק ממה שאנחנו כבר עושות היום באופן קבוע בדפי, אבל עם קצת יותר דגשים על דגה עונתית וירקות שיודעים להתכתב איתה הכי טוב שאפשר, ללא בשר. בנינו תפריט שמח עם המון ספיישלים ימיים, נחבר אליהם מהבר המלצות שתייה כיפיות ונצא לשיט מעניין, צבעוני ומאוד מגניב".

מסיבת הים הגדולה של Depi
מסיבת הים הגדולה של Depi | צילום: איתמר גינזבורג

מלבד התפריט הקיצי תמצאו בדפי גם האפי אוור שווה במיוחד הכולל 25% הנחה על כל תפריט האוכל והאלכוהול, למעט בקבוקים שלמים בין 18:00-19:30 בימים ראשון עד חמישי.

תפריט ים בדפי | דה פיג'וטו 23, תל אביב | פרטים והזמנות בטלפון 03-5552920 ובאתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת