שוק לילה אוכל בנמל עין גב 2023
קרדיט תמונה – תיירות עין גב

לראשונה בנמל עין גב: שוק לילה שמח עם משאיות אוכל ומוזיקה מול הכנרת

קיבוץ עין גב חוגג את קיץ 2023 עם שוק לילה חדש וצבעוני שיציע בנמל עין גב שלל משאיות אוכל, תוצרת חקלאית מקומית, הופעות ואטרקציות
שיתוף

תוכן עניינים

קיבוץ עין גב הוותיק יערוך לראשונה שוק אוכל לילי ביום חמישי הקרוב (6.7) בנמל עין גב על שפת הכנרת. שוק הלילה של עין גב יציע למבקרים מגוון של פוד-טראקס עם בשלנים ואופים מקומיים ומגוון מנות מרחבי העולם.

את האוכל ילוו דוכני תוצרת חקלאית איכותית ומקומית, יינות של יקבי הגליל והגולן, בירות מהחבית, מוזיקה שמחה של DJ ולהקות מקומיות, מיצגי אמנות, פינת יצירה לילדים ועוד.

לצד פודטראקס של אוכל רחוב פופולרי כמו פלאפל, המבורגר וסביח שאפשר לזלול בפינות ישיבה נעימות מול הכנרת, מסעדות הנמל מפגש הדייגים ומסעדת הדגים יפתחו גם הן שעריהם באופן חד פעמי בשעות הלילה ויציעו לאורחים מבחר דגה טרייה ועוד שלל מנות פתיחה, עיקריות וקינוחים.

שוק לילה בנמל עין גב – מה יש לזלול?

בין דוכני שוק הלילה של עין גב תמצאו מבחר של תוצרת חקלאית טרייה ישירות מחקלאי העמק, הגליל והגולן ומגוון ירקות ופירות קיץ, מנקטרינה, משמש ומנגו ועד ליצ'י, דובדבן ותירס טרי.

עוד תמצאו בשוק הלילה מאפים מפתים מקונדיטוריית זוזה פטיסרי; נקניקיות עסיסיות וחריפות בייצור עצמי של נורדן; גבינות ממחלבות מקומיות; דגים טריים של דייגי קיבוץ עין גב; תבשילים דרוזים; כנאפה חלווה וממתקים בעבודת יד ומטעמים מהמטבח ההודי.

עוד בשוק מבחר מאכלים ותבשילים לארוחת שישי שאפשר לקחת הביתה כמו חצ'פורי אותנטי, קוסקוס מסורתי, דים סאם, צ'ורוס ואמפנדס, דבש טבעי, שמן זית, יין, זיתים, תבלינים, תמרים, פרחים לשבת ועוד. במקום יציעו גם גלידה אמריקאית קלאסית, מלבי עבודת יד ושלל משקאות טבעיים, ברד מרענן ובירה נורדן מהגולן.

שוק לילה בנמל עין גב | חמישי, 6.7 | 19:00-23:00 | הכניסה והחנייה ללא תשלום | פרטים נוספים בטלפון 04-6659800 ובאתר תיירות עין גב

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס