פסטיבל אוכל גורמה בשמר 5 בקיבוץ עין שמר
קרדיט תמונה – דור כהן
שיתוף

תוכן עניינים

קיבוץ עין שמר יארח ביום חמישי הקרוב (15.6) החל מהשעה 18:00 את פסטיבל "גורמה בשמר 5" במתחם המסחרי "אלון" עם שלל פוד טראקס שמחים עם מגוון מנות מפנקות של שפים ושפיות מרחבי הארץ.

המתחם בכניסה לקיבוץ עין שמר יהפוך לערב אחד למסיבה הקולינרית הכי טובה באזור השרון עם מנות במחיר של עד 45 ש"ח, אווירה שמחה ולייב דיג'יי שינגן מוזיקה אלקטרונית מרימה.

הפסטיבל בחסות דור אלון מעניק חשיפה לשפים, קונדיטורים ועוד שלל אנשי קולינריה מרחבי הארץ שאפשר למצוא בשגרה לרוב רק בפופ אפים ואירועים פרטיים ומנגיש את הטעמים שלהם לקהל הרחב.

פסטיבל עין שמר 5 – מה יש לזלול?

ברשימת הפוד טראקס שיתארחו בפסטיבל במהדורה החמישית שלו תמצאו מגוון מנות עם טעמים מרחבי העולם.

בפוד טראק של יאטאי תמצאו אוכל רחוב יפני אותנטי של השפית קיו אוקדה מפרדס חנה ומנות כמו מוקפץ יפני "יאקי סובה" וממתק מוצ'י יפני מסורתי בעבודת יד.

חובבי הבשרים ימצאו נחת בפודטראק המזווה של דור כהן, מי שעומד מאחורי הפסטיבל. כהן יציע במקום פיתת ענן מאודה עם שערות שפונדרה מעושנת 18 שעות בציר יין, ג'ין ובהרט, אריסה, עמבה, סלט וטחינה גולמית.

פסטיבל גורמה בשמר 5
פסטיבל גורמה בשמר 5

עוד תמצאו פודטראק של שף ניר כרמלי ושף תומר לבנה שיציעו טברנה יוונית שמחה עם סופלקי אותנטי ומגוון תוספות מהמטבח היווני; פודטראק קריספי צ'יקן של פוד טו גו ופודטראק של השף גדי בלאו עם נקניקיות עסיסיות עבודת יד וגם חטיף בילטונג – סוג של בשר דרום אפריקאי מיובש.

באגף הקינוחים תוכלו להתפנק בפוד טראק של הקונדיטורית עמית שנפלד בקראק פאי משוגע ומפתה, פאי לימון קלאסי במילוי פירות יער, קרואסונים במילוי שלל קרמים ועוד קינוחים מושחתים במיוחד.

שנפלד פתחה לאחרונה את קונדיטוריית AMOR בקיבוץ עין שמר בה היא מגישה מבחר מאפים, מתוקים וקינוחים קלאסיים עבודת יד.

במקום יוקם גם בר אלכוהול מויחד עם שלל דרינקים, בירות מהחבית וקוקטיליים מרעננים לליווי האוכל מבית מבשלת הגיבור. דיג'יי עומר באואר ינגן מוזיקה אלקטורנית ויארח את להקת "אנגתא" למופע לייב אפרו-פסיכודלי. עוד תמצאו במקום מתחם מיוחד לילדים, שולחנות מחשק ועמדת צילום ומגנטים.

פסטיבל גורמה בשמר 5 | מתחם אלון, עין שמר | חמישי 15.6 | החל מ-18:00 | הכניסה חופשית

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס