לזלול - מגזין אוכל ישראלי

המוצ'י של Little Moons מגיע ליאנגו דלי עם משלוח עד הבית

מותג כדורי המוצ'י של Little Moons מגיע לראשונה לישראל בשלל טעמים מפתיעים עם משלוח עד הבית דרך אפליקציית יאנגו דלי. יצאנו לזלול
ליטל מונס - מוצ'י בטעמים במשלוח של יאנגו דלי
ליטל מונס - מוצ'י בטעמים במשלוח של יאנגו דלי | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

רגע אחרי שפינקו אותנו עם הלהיט הענק מדרום אמריקה פארנוי (Franui), אפליקציית יאנגו דלי מחדשת שוב עם השיגעון התורן החדש היישר מאנגליה – ליטל מונס (LittleMoons), כדורי מוצ'י בשלל טעמים מפתיעים במשלוח מהיר עד לפתח הבית.

אם לא עוד לא נתקלתם בממתק היפני הפופולרי, הגיע הזמן להכיר. מוצ'י הוא קינוח ללא גלוטן שנקרא על שם ה"מוצ'יגומה" – זן אורז עמילני ייחודי שמשמש כמעטפת מתוקה, רכה ולעיסה לליבת גלידת ג'לאטו איכותית.

ליטל מונס - במשלוח עד הבית עם יאנגו דלי
ליטל מונס – במשלוח עד הבית עם יאנגו דלי | צילום: יאנגו דלי

Little Moons – מוצ'י במגוון טעמים

המותג Little Moons, שהפך כבר ללהיט ענק ברחבי העולם, לוקח את הממתק הוותיק ומשדרג אותו עם וייב יוקרתי ומגוון של טעמים קלאסיים לצד טעמים ייחודיים ולא שגרתיים אחרים. כעת כאמור, הוא מגיע לראשונה לישראל במשלוח מעכשיו לעכשיו באמצעות אפליקציית Yango Deli.

באפליקצייה תמצאו ליטל מונס בטעם וניל, שוקולד מריר ואגוזי לוז, פיסטוק ודבש, בלונדי וגרסא טרופית בדמות פסיפלורה ומנגו. חלק מהטעמים כמו שוקולד אגוזי לוז ופסיפלורה מנגו מתאימים גם לטבעוניים ואינם מכילים חלב.

המוצ'י של ליטל מונס
המוצ'י של ליטל מונס | צילום: מערכת לזלול

כל כדור של Little Moons עשוי מרכיבים איכותיים שנבחרו בקפידה עם גלידה מחלב ושמנת טריים ללא חומרי טעם וריח או חומרים משמרים מלאכותיים. המוצר הוא ללא גלוטן ומכיל פחות מ-85 קלוריות לכדור. המוצ'י של ליטל מונס מגיעים באריזה 96% ניתנת למיחזור.

ליטל מונס – יצאנו לזלול

בתור חובבי מוצ'י לא קטנים, ניגשנו בהתרגשות לטעום את הירחים הקטנטנים והקרים של ליטל מונס. האריזות עצמן מעוצבות, שמחות וצבעוניות כשכל ירח יושב לו בנוחות בנפרד בתא משלו לשליפה וסגירה נוחה.

אהבנו במיוחד את ליטל מונס פיסטוק ודבש שהחזיר אותנו לימי הקראנץ' פיסטוק העליזים של הקיץ שעבר עם טעמי פיסטוק נוכחים ונגיעה מעודנת של דבש לצד פיסות פיסטוק פריכות שמוסיפות משחק מרקמים כיפי בפה.

Little Moons פסיפלורה ומנגו
Little Moons פסיפלורה ומנגו | צילום: יאנגו דלי

חברי המערכת ציינו לטובה גם את הירחים בטעם שוקולד אגוזי לוז עם חתיכות אגוזי לוז מקורמלות וטעם שוקולדי עמוק במיוחד ואת ירחי הפסיפלורה מנגו שנתנו טוויסט פירותי ומרענן עם טעם מנגו מתפרץ בכל ביס.

שירות Yango Deli זמין בעשרות מוקדים ברחבי הארץ כשרק לאחרונה הודיעה בחברה על הרחבת הפעילות לכ-25 מוקדים נוספים. פרטים נוספים על המותג ניתן למצוא באתר הרשמי. הזמנות דרך אתר יאנגו דלי ובאפליקציה

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

TAVI - משלוחים מיצרני בוטיק עד הבית

TAVI: משלוחים מושחתים עד הבית – גם למי שלא גר במרכז

חדשות האוכל
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
איך מכינים קצפת מושלמת

איך מכינים קצפת: מתכון וטיפים לקצפת מושלמת בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל