הטמפרטורות יורדות והלילות הקרירים מצריכים קצת פינוקים חדשים. אספנו את כל המוצרים החדשים והטעימים על המדף ברשתות השיווק לחורף הקרוב.
טיק טק מנדרינה לימון-ליים
חברת פררו הוותיקה משיקה לקראת העונה הקרה טעם חדש ומרענן בסדרת הסוכריות האהובות – טיק טק פירות הדר בטעם מנדרינה ולימון-ליים. הטעם החדש מצטרף לטעמים המוכרים והפופולריים – מנטה, מנטה חזקה, תפוז ותות.
לרגל ההשקה, מזמינים בטיק טק את הצרכנים להשתתף במשחק אינטראקטיבי שעוצב במיוחד לסמארטפון בו ניתן לזכות בכרטיסים לפסטיבל SKIDEAL WEAK באיטליה.
בנוסף, ייערך אירוע פופ-אפ ייחודי בדיזנגוף סנטר בתל אביב ב-6-7.11 בו תוכלו לטעום את הטעם החדש ולשחק במשחק על מסך ענק. ניתן להשתתף במשק באתר טיק טק
במבה קרם עוגיות ואפרופו בציפוי שוקולד או קרמל
חברת אסם מתכוננת אף היא לחורף ומחזירה למדפים מספר מהדורות חטיפים אהובות מהשנים הקודמות.
החטיף הראשון שחוזר גם השנה, במה שנדמה שהפך למסורת הוא חטיף אפרופו בציפוי שוקולד חלב ואפרופו בציפוי קרם בטעם קרמל, שקיבל תגובות חיוביות במבחני טעימה רבים. המהדורה תימכר במארז 40 גרם.
החטיף השני שעושה קאמבק לקראת החורף הוא במבה במילוי קרם עוגיות המשלב בין הבמבה הקלאסית והאהובה לבין קרם עוגיות אמיתי. הבמבה תוצע באריזות 60 ו-150 גרם.
טבלאות שוקולד בטעמי חטיפים
חברת שטראוס משיקה סדרת טבלאות שוקולד חדשה המשלבת בין שוקולד פרה הוותיק והאהוב לבין חטיפי שוקולד פופולריים אחרים ומיתולוגיים של עלית.
הסדרה כוללת עם ההשקה שוקולד טורטית בשילוב ופל ושקדים, שוקולד רבע לשבע עם חתיכות ופל בשוקולד חלב וגם שוקולד חלב ולבן במילוי קרם קפה אספרסו עלית ותחתית שוקולד חלב.
בנוסף, מרחיבים בשטראוס את חטיפי פרה קראנץ' עם קאמבק של חטיף קראנץ' שחור-לבן עם ביסקוויט קקאו, שוקולד חלב וקרם חלב לצד השקת קראנץ' בראוניז עם שוקולד חלב וביסקוויט עם קרם בטעם בראוניז.
fuze tea תפוח קינמון
מותג התה הקר הפופולרי משיק טעם חדש בסדרת המשקאות הקרים במהדורת חורף מיוחדת שניתן ואף מומלץ לשתות גם חם בספל מתאים לחימום במיקרוגל.
מדובר ב-fuze tea בטעם תפוח קינמון במהדורה לזמן מוגבל בשילוב תערובת תה טבעי ונוגדי חמצון מעלי התה. התה אינו מכיל צבעי מאכל או חומרים משמרים, בדומה לשאר המשקאות של המותג.
fuze tea בטעם תפוח קינמון יככב על המדפים למשך כ-4 חודשים ויוצע בבקבוקים של 0.5 ליטר ו- 1.5 ליטר במחיר של 4-9.70 ש"ח
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה ופסיפלורה
בן אנד ג'ריס ישראל משיקים 2 טעמים טבעוניים פרווה וללא גלוטן בסדרת הסורבה. מדובר בגלידה בטעם פינה קולדה עם סורבה קוקוס ואננס ופיסות אננס קפוא וסורבה בטעם פסיפלורה ופירות יער. כל פיינט מכיל סווירלים וצ'אנקים של חתיכות פרי במרקמים שונים.
הסורבטים החדשים אינם מכילים צבעי מאכל, תחליפי סוכר או חומרים משמרים. מחיר פיינט עומד על כ-24.90 ש"ח. להשיג ברשתות השיווק ובגלידריות בן אנד ג'ריס בבאר טוביה וביבנה.