יש חגיגה: המנות הנוסטלגיות של ג’ירף חוזרות לתפריט

רשת המסעדות האסיאתיות ג'ירף חוגגת יום הולדת 27 עם תפריט נוסטלגי במיוחד עמוס מנות אייקוניות ואהובות שליוו את הרשת לאורך השנים.
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות | צילום: דניאל לילה
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות | צילום: דניאל לילה

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה ג’ירף חוגגת 27 שנים להקמתה ומשיבה לחיים במהלך חודש יוני מבחר מנות אייקוניות ונוסטלגיות במיוחד שכיכבו בתפריט לאורך השנים.

מסעדת ג’ירף הראשונה הוקמה בשנת 1996 ברחוב אבן גבירול והיוותה בתחילתה מפלט לילי לבליינים שרצו לאכול נודלס ועוד מנות מהמטבח האסיאתי על הדרך. כיום מונה הרשת 9 מסעדות ברחבי הארץ עם סניף נוסף ברמת החייל בתל אביב, וסניפים בהרצליה, נס ציונה, חיפה, ראשון לציון, פתח תקווה, בני דרור ואילת.

תפריט מנות אייקוניות של ג’ירף – מה יש לזלול?

בין המנות שיעשו קאמבק לרגל חגיגות יום ההולדת תמצאו למשל ריבס – צלעות בקר צלויות על הגריל גלייז סויה עם דבש ושום בליווי טבעות בצל וספייסי קולסלאו מנה שהופיעה לראשונה בתפריט בשנת 1999 (128 ש”ח) או סובה טונה מ-2008 עם קוביות טונה, אטריות סובה, רוטב פונזו בצל, מלפפון, אדממה, שאלוט, בצל ירוק וטוגראשי (54 ש”ח)

עוד יציעו בתפריט הספיישל הנוסטלגי את המנה המעושנת הזכורה לטוב עם אטריות ביצים, בייקון, במבו שוט, בוטנים, שום וג’ינג’ר ברוטב סויה ויין לבן (75 ש”ח) ומנת כנפיים שהופיעה בתפריט בשנת 2002 עם רוטב סויה ושזיפים, שמן שומשום ובצל ירוק.

באגף הקינוחים תמצאו בננה ספליט שהופיעה בתפריט בשנת 2009 עם בננה בציפוי סוכר מקורמל עם עוגת שוקולד, גלידות שרי מניה, וניל ושוקולד עם קצפת וקליקים או שוקוהוליק – עוגת שוקולד עשיר בשלוש שכבות עם גלידת תפוז ורוטב וניל שחוזרת מאי שם בשנת 2008 (48 ש”ח).

המנות הנוסטלגיות יוצעו בכל מסעדות הרשת לצד התפריט הקבוע עד לימים רביעי וחמישי (21-22.6) אז יגיעו חגיגות יום ההולדת לשיא עם מסיבות שמחות בסניפים.

לפני מספר חודשים השיקו ברשת את התפריט הירוק של ג’ירף עם לא פחות מ-23 מנות צמחוניות וטבעוניות שניתן להזמין במסעדות עצמן ובאתר המשלוחים.

תפריט מנות אייקוניות של ג’ירף | 6-22.6 | להשיג בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ | פרטים נוספים באתר

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94

פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר

חדשות האוכל
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה

יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
ראמן טן סובה של מסעדת קמדו קיצ'ן בפרדס חנה כרכור

קמדו קיצ’ן: לאכול ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה כרכור

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון

רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי

אירועים ופסטיבלים
מתחם שרונה מרקט מארח את יריד משקים ומשקאות - תוצרת ארטיזנלית, עם דוכנים של טובי המסעדנים והיצרנים, מנות חד פעמיות ויבול מקומי איכותי >>
פסטיבל תל אביב EAT 2024 - מה יש לזלול?

פסטיבל האוכל תל אביב EAT חוזר במהדורת 2024 מנחמת במיוחד

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל תל אביב EAT, אירוע האוכל הגדול של ישראל, חוזר במהדורת 2024 מנחמת עם שפים מובילים שיבשלו מחוות לחיילים, למפונים ולעורף כולו >>

מדריכים שאהבתם

חזה, שוקיים, ירכיים או כנפיים: כמה קלוריות יש בעוף?

מדריכים וטיפים

בדקנו: האם כדאי להשתמש בניילון נצמד עם האוכל שלנו?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?