לזלול - מגזין שבא לאכול
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
קרדיט תמונה – דניאל לילה

יש חגיגה: המנות הנוסטלגיות של ג'ירף חוזרות לתפריט

רשת המסעדות האסיאתיות ג'ירף חוגגת יום הולדת 27 עם תפריט נוסטלגי במיוחד עמוס מנות אייקוניות ואהובות שליוו את הרשת לאורך השנים
שיתוף

תוכן עניינים

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה ג'ירף חוגגת 27 שנים להקמתה ומשיבה לחיים במהלך חודש יוני מבחר מנות אייקוניות ונוסטלגיות במיוחד שכיכבו בתפריט לאורך השנים.

מסעדת ג'ירף הראשונה הוקמה בשנת 1996 ברחוב אבן גבירול והיוותה בתחילתה מפלט לילי לבליינים שרצו לאכול נודלס ועוד מנות מהמטבח האסיאתי על הדרך. כיום מונה הרשת 9 מסעדות ברחבי הארץ עם סניף נוסף ברמת החייל בתל אביב, וסניפים בהרצליה, נס ציונה, חיפה, ראשון לציון, פתח תקווה, בני דרור ואילת.

תפריט מנות אייקוניות של ג'ירף – מה יש לזלול?

בין המנות שיעשו קאמבק לרגל חגיגות יום ההולדת תמצאו למשל ריבס – צלעות בקר צלויות על הגריל גלייז סויה עם דבש ושום בליווי טבעות בצל וספייסי קולסלאו מנה שהופיעה לראשונה בתפריט בשנת 1999 (128 ש"ח) או סובה טונה מ-2008 עם קוביות טונה, אטריות סובה, רוטב פונזו בצל, מלפפון, אדממה, שאלוט, בצל ירוק וטוגראשי (54 ש"ח)

עוד יציעו בתפריט הספיישל הנוסטלגי את המנה המעושנת הזכורה לטוב עם אטריות ביצים, בייקון, במבו שוט, בוטנים, שום וג'ינג'ר ברוטב סויה ויין לבן (75 ש"ח) ומנת כנפיים שהופיעה בתפריט בשנת 2002 עם רוטב סויה ושזיפים, שמן שומשום ובצל ירוק.

באגף הקינוחים תמצאו בננה ספליט שהופיעה בתפריט בשנת 2009 עם בננה בציפוי סוכר מקורמל עם עוגת שוקולד, גלידות שרי מניה, וניל ושוקולד עם קצפת וקליקים או שוקוהוליק – עוגת שוקולד עשיר בשלוש שכבות עם גלידת תפוז ורוטב וניל שחוזרת מאי שם בשנת 2008 (48 ש"ח).

המנות הנוסטלגיות יוצעו בכל מסעדות הרשת לצד התפריט הקבוע עד לימים רביעי וחמישי (21-22.6) אז יגיעו חגיגות יום ההולדת לשיא עם מסיבות שמחות בסניפים.

לפני מספר חודשים השיקו ברשת את התפריט הירוק של ג'ירף עם לא פחות מ-23 מנות צמחוניות וטבעוניות שניתן להזמין במסעדות עצמן ובאתר המשלוחים.

תפריט מנות אייקוניות של ג'ירף | 6-22.6 | להשיג בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ | פרטים נוספים באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאוכל אסייתי

כתבות בשבילך

חבל לפספס