לזלול - מגזין אוכל ישראלי

יש חגיגה: המנות הנוסטלגיות של ג'ירף חוזרות לתפריט

רשת המסעדות האסיאתיות ג'ירף חוגגת יום הולדת 27 עם תפריט נוסטלגי במיוחד עמוס מנות אייקוניות ואהובות שליוו את הרשת לאורך השנים
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות | צילום: דניאל לילה
שיתוף

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה ג'ירף חוגגת 27 שנים להקמתה ומשיבה לחיים במהלך חודש יוני מבחר מנות אייקוניות ונוסטלגיות במיוחד שכיכבו בתפריט לאורך השנים.

מסעדת ג'ירף הראשונה הוקמה בשנת 1996 ברחוב אבן גבירול והיוותה בתחילתה מפלט לילי לבליינים שרצו לאכול נודלס ועוד מנות מהמטבח האסיאתי על הדרך. כיום מונה הרשת 9 מסעדות ברחבי הארץ עם סניף נוסף ברמת החייל בתל אביב, וסניפים בהרצליה, נס ציונה, חיפה, ראשון לציון, פתח תקווה, בני דרור ואילת.

תפריט מנות אייקוניות של ג'ירף – מה יש לזלול?

בין המנות שיעשו קאמבק לרגל חגיגות יום ההולדת תמצאו למשל ריבס – צלעות בקר צלויות על הגריל גלייז סויה עם דבש ושום בליווי טבעות בצל וספייסי קולסלאו מנה שהופיעה לראשונה בתפריט בשנת 1999 (128 ש"ח) או סובה טונה מ-2008 עם קוביות טונה, אטריות סובה, רוטב פונזו בצל, מלפפון, אדממה, שאלוט, בצל ירוק וטוגראשי (54 ש"ח)

עוד יציעו בתפריט הספיישל הנוסטלגי את המנה המעושנת הזכורה לטוב עם אטריות ביצים, בייקון, במבו שוט, בוטנים, שום וג'ינג'ר ברוטב סויה ויין לבן (75 ש"ח) ומנת כנפיים שהופיעה בתפריט בשנת 2002 עם רוטב סויה ושזיפים, שמן שומשום ובצל ירוק.

באגף הקינוחים תמצאו בננה ספליט שהופיעה בתפריט בשנת 2009 עם בננה בציפוי סוכר מקורמל עם עוגת שוקולד, גלידות שרי מניה, וניל ושוקולד עם קצפת וקליקים או שוקוהוליק – עוגת שוקולד עשיר בשלוש שכבות עם גלידת תפוז ורוטב וניל שחוזרת מאי שם בשנת 2008 (48 ש"ח).

המנות הנוסטלגיות יוצעו בכל מסעדות הרשת לצד התפריט הקבוע עד לימים רביעי וחמישי (21-22.6) אז יגיעו חגיגות יום ההולדת לשיא עם מסיבות שמחות בסניפים.

לפני מספר חודשים השיקו ברשת את התפריט הירוק של ג'ירף עם לא פחות מ-23 מנות צמחוניות וטבעוניות שניתן להזמין במסעדות עצמן ובאתר המשלוחים.

תפריט מנות אייקוניות של ג'ירף | 6-22.6 | להשיג בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ | פרטים נוספים באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

אירועים ופסטיבלים
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן

הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ

חדשות האוכל