נדמה שהראמן הוא הכוכב הגדול של חורף 2025. מרק האטריות היפני שמכיל אטריות חיטה בציר ושלל תוספות, מאצות ועד ביצה רכה למחצה, כבש אין ספור מסעדות בתל אביב וברחבי הארץ עם תורים שמשתרכים עד אין קץ בכמיהה ללגום מרק מחמם לב ונפש.
מי שמצטרפת לחגיגה היא מסעדת קמפאי האהובה מבאר שבע שחוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי שלה לכבוד ימי החורף הקרים. הפסטיבל נערך בין ה-10-20 בפברואר, לא כולל שישי ושבת, במסעדה שבמתחם ביג בבאר שבע.
פסטיבל הראמן של מסעדת קמפאי – מה יש לזלול?
במסגרת פסטיבל הראמן 2025 של מסעדת קמפאי, רקח השף דרור שושן לא פחות מ-5 סוגי ראמן שונים שמשלבים שלל טעמים עשירים:
טאן טאן ראמן – אטריות ראמן בציר עוף ומחית סומסום פיקנטי, ירוקים חלוטים, בקר קצוץ בצ'ילי טובאן ג'אן, ביצת סויה, נורי, בצל ירוק, צ'יפס שום, סומסום קלוי וגרוס.
הוקאידו מיסו ראמן – אטריות ראמן בציר עוף, בקר ומיסו עשיר ופיקנטי, נתחי אסאדו צלוי, ביצת סויה, נבטים, כרוב, בצל ירוק, נורי, צ'יפס שום, שמן שום וצ'ילי מתובל.
טורי פאיטאן ראמן – אטריות ראמן בציר עוף עשיר עם חלב סויה, יקיטורי פרגית בגריל, טוגראשי וסומסום, תירס צלוי, נורי, בצל ירוק, ביצה בסויה, שמן צ'ילי ושום קלוי.
סאפורי ראמן טבעוני – אטריות ראמן בציר ירקות שורש עשיר עם מיסו לבן וחלב סויה, אצות קומבו, סטייק פטריית פורטבלו, טופו מטוגן, פטריות שיטאקי, כרוב, באק צ'וי, בצל ירוק, נורי, שמן שום וצ'ילי מתובל.
טוקיו שויו ראמן – אטריות ראמן בציר עוף, טארה סויה ודאשי, פטריות שיטאקי, ביצת סויה, צ׳אשו פרגית בצל ירוק ופוריקאקה, כרוב, פאק צ'וי ונורי.

מסעדת קמפאי נפתחה במתחם הקניות ביג בבאר שבע כבר בשנת 2008 ומציעה שלל מנות סושי, ווק ועוד מאכלים אסייתיים אהובים. קבוצת קמפאי חולשת על לא פחות מ-8 מסעדות וברים ברחבי באר שבע כשלפני שנתיים פתחה גם את מסעדת קו תאי (KoH Thai) שמתאפיינת בקו אסייתי וסושי בר שמח עם מגוון קוקטיילים בניחוח תאילנד.
בחודש שעבר אירחו במסעדת קמפאי את השפית נעמי גיאת הזכורה מהעונה השביעית של משחקי השף ומככבת כבר שנים במטבחים ירושלמיים, מקבוצת מחנהיודה של שף אסף גרניט ועד מסעדת תמול שלשום המיתולוגית.
פסטיבל הראמן של מסעדת קמפאי | 10-20/2/25 | חיל ההנדסה 2, מרכז ביג, באר שבע | פרטים והזמנת מקום באתר קמפאי