רשת המסעדות האסייתיות האהובה, ג'ירף, מציינת בימים אלו את יום הולדתה ה-28, ומציגה שלל שדרוגים קולינריים, סניפים חדשים והפתעות מיוחדות לקהל הזללנים הנאמן.
מאז פתיחת המסעדה הראשונה בתל אביב ב-1996, ג'ירף הפכה לאחת המסעדות האסייתיות הפופולריות בישראל, עם מנות מיתולוגיות כמו המנה החריפה, , הפיליפינית, פאד תאי וגיוזה, שהפכו לסמלים אייקוניים של ממש.
ג'ירף מתחדשת בלוקיישנים חדשים
כחלק מחגיגות יום ההולדת במסגרת ההתחדשות של הרשת, ג'ירף ממשיכה להתרחב ולהתחדש. לאחר פתיחת מסעדה בנס ציונה בשנה שעברה, ייפתח בקרוב סניף חדש גם בהוד השרון. בנוסף, הסניף הראשון והמיתולוגי באבן גבירול בתל אביב, עובר ללוקיישן חדש בפרוויקט Landmark TLV, ליד מתחם שרונה.
שיתוף פעולה מיוחד עם אליטה אופק
לכבוד יום ההולדת ה-28, ג'ירף חברו שף הרשת, טרוור סול ובלוגרית האוכל ומחברת הספר המדובר 'אסייתי',אליטה אופק ליצירת תפריט ספיישלים ייחודי ומפתיע שמבקש לאתגר את החך הישראלי. המנות בתפריט החדש משלבות טעמים אותנטיים מהמטבח האסייתי עם פרשנות עכשווית ויצירתית של השפים
מנות הספיישל:
אוקינאווה הנד רול: רול פתוח שאוכלים כמו טאקו, עם טרטר טונה אדומה, אבוקדו, עירית ורוטב הדרי מרענן (48 ש"ח).
באטר אודון: אטריות אודון יפניות טריות ברוטב חמאת סויה, עם מבחר פטריות, פרוסות סינטה, בצל ירוק, טוגראשי ושומשום שחור (79/82 ש"ח).
טוקבוקי ראגו: אטריות טוק קוריאניות במרקם של ניוקי, עם תבשיל בשר מפורק, ירקות ירוקים, דלעת חלוטה וצ'ילי קוריאני (79/82 ש"ח).
האנוי בייט: חסה אייסברג במילוי דג לבן בטמפורה, אטריות שעועית, כוסברה, נענע, בזיליקום, צ'יפס בטטה וקריספי אטריות אורז עם רוטב נוק צ'אם ויאטנמי (52 ש"ח).
פיסטוקטוק: עוגת סולת ופיסטוק בסירופ למון גראס, רוטב פירות יער וגלידת יוגורט פיסטוק (54 ש"ח).
מי שיזמין אחת מהמנות מהתפריט המיוחד, יוכל גם ליהנות מבירה קירין בעלות של 16 ש"ח בלבד. המנות יוגשו במסעדות הרשת החחל מ-17.9 ולמשך שבועיים בלבד לצד התפריט הקבוע. חלק מן המנות יצטרפו גם לתפריט המשלוחים להזמנה עד הבית.