מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שפתחה מסעדה הודית קטנה ואותנטית לפני כ-7 שנים בדרך העצמאות בחיפה ונאלצה לסגור, ג'וטי אור פותחת מחדש את מסעדת ג'וטי במיקום שונה בעיר.

המסעדה נפתחה מחדש קצת לפני החגים הרחוב הרצליה בחיפה ומוגשות בה מבחר מנות מצפון הודו ואוכל הודי פנג'בי מבית ילדותה של ג'וטי.

עוד טעימה: פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

ג'וטי גדלה בצ׳אנדיגר בצפון הודו ועלתה לארץ בגיל 20. בתחילה מכרה אוכל הודי בדוכנים שונים ובשנת 2015 החליטה לפתוח מסעדה משלה שתעניק חוויה הודית אותנטית באווירה משפחתית עם אוכל מחומרי גלם טריים ותבלינים שהיא מכינה בעצמה.

לאחר הסגירה עסקה ג'וטי בסדנאות בישול הודי אינטימיות ומכירה של אוכל מוכן הביתה וכעת היא חוזרת למסעדה משלה במיקום חדש בשכונת הדר בחיפה.

ג'וטי מטבח הודי – מה בתפריט?

בתפריט החדש מבחר מנות מסורתיות מהמטבח ההודי, תבשילים ומגשי טאלי מגוונים. במנות הראשונות בתפריט תמצאו בין השאר סמוסות במילוי עוף, בשר או תפוחי אדמה ואפונה; קציצות פקורה אפויות עם עדשים וירקות; קציצות הלו קיטי עם תפוחי אדמה על תבשיל חומוס עם בצל חי, תמרינדי ויוגורט או טחינה; פאקורה דג מטוגן; מרק היום ולחם פורי מטוגן עם קארי חומוס (32-36 ש"ח).

סמוסות של ג'וטי מטבח הודי
סמוסות של ג'וטי מטבח הודי | צילום: יח"צ

באגף העיקריות הצמחוניות תמצאו דאל עדשים עם ג'ינג'ר שום ועגבניות; אלו גאבי תפוחי אדמה וכרובית ברוטב עגבניות ושמנת קוקוס; פלאק פניר עם תרד וקרם קוקוס; קארי פטריות ואפונה; מלאי כופתא תפוחי אדמה וגבינת פניר עם צימוקים וקשיו ועוד (42-49 ש"ח).

בעיקריות הבשריות מציעים בג'וטי עוף וינדלו עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות וקרם קוקוס; קארי אסור עם בקר ותפוח אדמה; קארי דגים; באטר צ'יקן עם עגבניות, חמאה ושמנת; צ'יקן טיקה מסאלה עם יוגורט ועגבניות ותבשיל עוף ותרד עם קרם קוקוס (54-56 ש"ח).

טאלי הודי במסעדת ג'וטי
טאלי הודי במסעדת ג'וטי | צילום: יח"צ

את האוכל ילוו מבחר משקאות לאסי, צ'אי מסאלה עם חלב ועוד. לקינוח מציעים במסעדה גולאב ג'נום עם תבלינים ומי ורדים; קינוח סולת עם צימוקים, קוקוס, קשיו ותבלינים או פודינג אורז חלבי עם צימוקים, זעפרן, שקדים וקשיו (22 ש"ח)

ג'וטי מטבח הודי | הרצליה 12, חיפה | שני-רביעי 12:00-17:00, חמישי-שבת 12:00-21:00 | פרטים בטלפון 054-208077 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס