פאניפאני פורי - פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות
קרדיט תמונה – נפטון מוצרי מזון
שיתוף

תוכן עניינים

לכבוד יום העצמאות ה-75 של הודו שנחגג היום, יוצאת חברת נפטון המתמחה בייצור וייבוא תבלינים ומוצרי מזון בשיתוף פעולה ייחודי עם 4 מהמסעדות ההודיות הטובות בארץ לטובת פסטיבל אוכל הודי שיימשך עד ליום שבת הקרוב.

במהלך הפסטיבל יציעו המסעדות המשתתפות מנות ספיישל המבוססות על פאני פורי במגוון מילויים ורטבים ייחודיים. כל סועד שיזמין אחת ממנות הספיישל יקבל גם מארז פאני פורי להכנה ביתית של נפטון שהושק במקביל.

פאני פורי הוא מאכל הודי פופולרי ומוכר, סוג של בצק מטוגן ונפוח מקמח חיטה במילויים שונים מלוחים ומתוקים. במהלך הפסטיבל תוכלו לטעום מנות ספיישל פאני פורי במסעדות ההודיות הפופולריות והמוערכות בישראל – מא פאו, נמסטה, אינדירה והודו הקטנה.

פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות – מה בתפריט?

בתל אביב תציע מסעדת אינדירה (שאול המלך 4) שחוגגת בימים אלו 31 שנים להקמתה, פאני פורי במילוי טיקה מסאלה ואלו גובי (35 ש"ח) לעומתה, מסעדת מא פאו המסורתית (נחלת בנימין 59) תגיש פאני פורי במילוי קלאסי של תפוחי אדמה מתובלים ומחית חומוס (32 ש"ח) וקינוח בדמות פאני פורי במילוי קרם מסקרפונה ופירות יער (34 ש"ח)

פאני פורי להכנה ביתית של נפטון מוצרי מזון
פאני פורי להכנה ביתית של נפטון מוצרי מזון | צילום: יח"צ

עוד משתתפות בפסטיבל מסעדת נמסטה האשדודית (הטיילת 20) שהפכה כבר למוסד מקמי ותגיש פאני פורי במילוי עוף טיקה בליווי צ'אטני ורוטב תמרינדי (40 ש"ח) ומסעדת הודו הקטנה (רינגלבלום 15, באר שבע) שתציע פאני פורי במילוי תפוח אדמה, שום וכוסברה (24 ש"ח).

עוד טעימה: פסטיבל הקינוחים הראשון בישראל יוצא לדרך

חברת נפטון מוצרי מזון הוקמה לפני יותר מ-35 שנה והיא בין יצרניות התבלינים הגדולות בישראל. בנוסף היא מייצרת ומייבאת מבחר רטבים ותערובות תיבול במגוון סגנונות בישול.

פסטיבל קולינרי הודי | 14-20/8 | במסעדות הודיות נבחרות: אינדירה ומא פאו בתל אביב, נמסטה באשדוד והודו הקטנה בבאר שבע.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס