לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חוגגים עצמאות: פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

במסגרת הפסטיבל יציעו מסעדות הודיות נבחרות ברחבי הארץ מנות ספיישל המבוססות על פאני פורי במגוון מילויים קלאסיים ורטבים מפתיעים
פאניפאני פורי - פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות
פאני פורי - פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות | צילום: נפטון מוצרי מזון
שיתוף

לכבוד יום העצמאות ה-75 של הודו שנחגג היום, יוצאת חברת נפטון המתמחה בייצור וייבוא תבלינים ומוצרי מזון בשיתוף פעולה ייחודי עם 4 מהמסעדות ההודיות הטובות בארץ לטובת פסטיבל אוכל הודי שיימשך עד ליום שבת הקרוב.

במהלך הפסטיבל יציעו המסעדות המשתתפות מנות ספיישל המבוססות על פאני פורי במגוון מילויים ורטבים ייחודיים. כל סועד שיזמין אחת ממנות הספיישל יקבל גם מארז פאני פורי להכנה ביתית של נפטון שהושק במקביל.

פאני פורי הוא מאכל הודי פופולרי ומוכר, סוג של בצק מטוגן ונפוח מקמח חיטה במילויים שונים מלוחים ומתוקים. במהלך הפסטיבל תוכלו לטעום מנות ספיישל פאני פורי במסעדות ההודיות הפופולריות והמוערכות בישראל – מא פאו, נמסטה, אינדירה והודו הקטנה.

פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות – מה בתפריט?

בתל אביב תציע מסעדת אינדירה (שאול המלך 4) שחוגגת בימים אלו 31 שנים להקמתה, פאני פורי במילוי טיקה מסאלה ואלו גובי (35 ש"ח) לעומתה, מסעדת מא פאו המסורתית (נחלת בנימין 59) תגיש פאני פורי במילוי קלאסי של תפוחי אדמה מתובלים ומחית חומוס (32 ש"ח) וקינוח בדמות פאני פורי במילוי קרם מסקרפונה ופירות יער (34 ש"ח)

קראו על מסעדת גנדי מבית אינדירה – אוכל רחוב הודי במשלוחים

פאני פורי להכנה ביתית של נפטון מוצרי מזון
פאני פורי להכנה ביתית של נפטון מוצרי מזון | צילום: יח"צ

עוד משתתפות בפסטיבל מסעדת נמסטה האשדודית (הטיילת 20) שהפכה כבר למוסד מקמי ותגיש פאני פורי במילוי עוף טיקה בליווי צ'אטני ורוטב תמרינדי (40 ש"ח) ומסעדת הודו הקטנה (רינגלבלום 15, באר שבע) שתציע פאני פורי במילוי תפוח אדמה, שום וכוסברה (24 ש"ח). ומה מחכה לכם בסניף הודו הקטנה רמת גן?

עוד טעימה: פסטיבל הקינוחים הראשון בישראל יוצא לדרך

חברת נפטון מוצרי מזון הוקמה לפני יותר מ-35 שנה והיא בין יצרניות התבלינים הגדולות בישראל. בנוסף היא מייצרת ומייבאת מבחר רטבים ותערובות תיבול במגוון סגנונות בישול.

פסטיבל קולינרי הודי | 14-20/8 | במסעדות הודיות נבחרות: אינדירה ומא פאו בתל אביב, נמסטה באשדוד והודו הקטנה בבאר שבע.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
פסטיבל העגבנייה של שוק האוכל ריחות וטעמים

אדום אדום: מה יש לזלול בפסטיבל העגבנייה הראשון של ישראל?

אירועים ופסטיבלים
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל אוטו אוכל 2023 בירושלים

אוטו אוכל 2023: פסטיבל האוכל של ירושלים חוזר – ובגדול

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל יאם! של רשת מלונות ישרוטל באילת

אוכל, מוזיקה ושמש בחורף: פסטיבל יאם! של ישרוטל יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022

ביקרנו בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022 – מה כדאי לאכול?

אירועים ופסטיבלים
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

אירועים ופסטיבלים