לזלול - מגזין אוכל ישראלי

טחנת "קמח הארץ" משיקה ג'בטה ותערובת אפייה כשרים לפסח

לכבוד פסח 2023 מציעה טחנת "קמח הארץ" ממושב כוכב מיכאל תערובת אפייה מולינו איטלקית וג'באטות אפויות נטולות גלוטן וכשרות לפסח
ג'בטה ללא גלוטן ותערובת אפייה כשרה לפסח של קמח הארץ
ג'בטה ללא גלוטן ותערובת אפייה כשרה לפסח של קמח הארץ | צילום: קמח הארץ
שיתוף

אם בעבר נאלצנו להעביר חג שלם עם המצה הסטנדרטית והלא כל כך אטרקטיבית, הרי שבשנים האחרונות שוק הלחמים הכשרים לפסח משתכלל ומשתדרג עם שלל אופציות ותחליפים שמאפשרים לגוון את ימי החג.

אחת מהאופציות המסקרנות בתחום מגיעה השנה מטחנת "קמח הארץ" ממושב כוכב מיכאל שבדרום הארץ עם השקתם של מוצרים חדשים וכשרים לפסח שיכולים להתאים לטבעונים ולנמנעים מגלוטן גם לאורך כל השנה.

טחנת הקמח הישראלית של אמנון ברזין מייצרת כבר משנת 2009 קמחי איכות המכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט ומשווקת אותם וקמחים מיובאים נבחרים ממטחנות מובילות באירופה.

לכבוד חג הפסח מציעים בטחנה תערובת אפייה איטלקית "מולינו ירוק" נטולת גלוטן וג'בטה איטלקית אפויה וקפואה.

ג'בטה כשרה לפסח של קמח הארץ

"מולינו ירוק" היא תערובת אפייה ללא גלוטן תוצרת איטליה המציעה את נוחות העבודה של קמחים רגילים ותוצאות שלא נופלות במבחן הטעם, המרקם והמראה. היא מתאימה להכנה של לחמים שונים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד כיד הדמיון.

את הג'באטה הכשרה לפסח תוכלו להשיג כחלק ממארז של 4 יחידות אפויות וקפואות. כל מה שתצטרכו זה להפשיר את הג'בטה או לחמם כמה דקות בתנור או בטוסטר אובן. הג'בטות טבעוניות, פרווה וכשרות לפסח.

ג'בטה ללא גלוטן כשרה לפסח של "קמח הארץ"
ג'בטה ללא גלוטן כשרה לפסח של "קמח הארץ"

הג'באטות התגלו כתחליף מוצלח למדי ללחמניות הפסח הסטנדרטיות עם מבנה יציב שנשא היטב את מרכיבי הסנדוויץ' שלנו ומרקם רך ואוורירי. חימום קצר בטוסטר אובן העניק לג'אבטה גם פריכות כיפית והעובדה שמדובר במוצר טבעוני ונטול גלוטן כמעט ולא הייתה מורגשת.

"קמח הארץ" מספקת לאורך כל השנה מענה לאופים ביתיים ומקצועיים עם שלל קמחי איכות מוכרים וגם מיוחדים ונדירים יותר. בין השאר תמצאו מבחר של קמחים מלאים ממגוון דגנים, קמחים צרפתיים קלאסיים, קמחים מדגנים עתיקים, קמחי פרימיום יוקרתיים ומבחר דברי מאפה ותערובות לאפייה של המותג נטול הגלוטן מולינו (Molino).

בסמוך לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים ממגוון הקמחים של המקום המשמש גם כמוקד ידע, התנסות ולמידה לאופים בכל הרמות.

תערובת אפייה "מולינו ירוק" | כ-17 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם | כשר לפסח בהשגחת בדץ בית יוסף (מכיל קטניות).

ג'אבטה איטלקית אפויה | כ-20 ש"ח למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות) | כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (ברכתו "שהכל").

להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טעויות נפוצות באפיית לחם ביתי

6 טעויות באפיית לחם ביתי שכולם עושים

מדריכים וטיפים
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
ארוחות מוכנות לפסח 2024 - הבשר של מרינדו

אוכל מוכן לפסח 2024: ארוחות ופינוקים לארוחת ליל הסדר

חדשות האוכל
איך לשמור חלה טרייה לאורך זמן?

אחת ולתמיד: איך לשמור על חלה טרייה ורכה לאורך זמן?

מדריכים וטיפים
איך לנקות את המטבח לפסח

איך לנקות את המטבח לפסח: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
איך לשמור על עוגיות רכות לאורך זמן

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre

בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש

חדש על המדף
ביסלי Free Style מקסיקני

ביסלי, במבה, תמרים ויין: מוצרים חדשים וכשרים לפסח 2023

חדש על המדף
מסיבת פיצות בפסח כמחאה על חוק החמץ

בעקבות חוק החמץ: מחאת הפיצות מגיעה לבתי החולים

חדשות האוכל
דיסני - גרילד צ'יז סנדוויץ'

דיסני חושפת את המתכון הסודי לגרילד צ'יז מושחת

מתכונים
ניקיון ארונות מטבח

המדריך השלם: איך לנקות ארונות מטבח לקראת האביב

מדריכים וטיפים