ג'בטה ללא גלוטן ותערובת אפייה כשרה לפסח של קמח הארץ
קרדיט תמונה – קמח הארץ

טחנת "קמח הארץ" משיקה ג'בטה ותערובת אפייה כשרים לפסח

לכבוד פסח 2023 מציעה טחנת "קמח הארץ" ממושב כוכב מיכאל תערובת אפייה מולינו איטלקית וג'באטות אפויות נטולות גלוטן וכשרות לפסח
שיתוף

תוכן עניינים

אם בעבר נאלצנו להעביר חג שלם עם המצה הסטנדרטית והלא כל כך אטרקטיבית, הרי שבשנים האחרונות שוק הלחמים הכשרים לפסח משתכלל ומשתדרג עם שלל אופציות ותחליפים שמאפשרים לגוון את ימי החג.

אחת מהאופציות המסקרנות בתחום מגיעה השנה מטחנת "קמח הארץ" ממושב כוכב מיכאל שבדרום הארץ עם השקתם של מוצרים חדשים וכשרים לפסח שיכולים להתאים לטבעונים ולנמנעים מגלוטן גם לאורך כל השנה.

טחנת הקמח הישראלית של אמנון ברזין מייצרת כבר משנת 2009 קמחי איכות המכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט ומשווקת אותם וקמחים מיובאים נבחרים ממטחנות מובילות באירופה.

לכבוד חג הפסח מציעים בטחנה תערובת אפייה איטלקית "מולינו ירוק" נטולת גלוטן וג'בטה איטלקית אפויה וקפואה.

ג'בטה כשרה לפסח של קמח הארץ

"מולינו ירוק" היא תערובת אפייה ללא גלוטן תוצרת איטליה המציעה את נוחות העבודה של קמחים רגילים ותוצאות שלא נופלות במבחן הטעם, המרקם והמראה. היא מתאימה להכנה של לחמים שונים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד כיד הדמיון.

את הג'באטה הכשרה לפסח תוכלו להשיג כחלק ממארז של 4 יחידות אפויות וקפואות. כל מה שתצטרכו זה להפשיר את הג'בטה או לחמם כמה דקות בתנור או בטוסטר אובן. הג'בטות טבעוניות, פרווה וכשרות לפסח.

ג'בטה ללא גלוטן כשרה לפסח של "קמח הארץ"
ג'בטה ללא גלוטן כשרה לפסח של "קמח הארץ"

הג'באטות התגלו כתחליף מוצלח למדי ללחמניות הפסח הסטנדרטיות עם מבנה יציב שנשא היטב את מרכיבי הסנדוויץ' שלנו ומרקם רך ואוורירי. חימום קצר בטוסטר אובן העניק לג'אבטה גם פריכות כיפית והעובדה שמדובר במוצר טבעוני ונטול גלוטן כמעט ולא הייתה מורגשת.

"קמח הארץ" מספקת לאורך כל השנה מענה לאופים ביתיים ומקצועיים עם שלל קמחי איכות מוכרים וגם מיוחדים ונדירים יותר. בין השאר תמצאו מבחר של קמחים מלאים ממגוון דגנים, קמחים צרפתיים קלאסיים, קמחים מדגנים עתיקים, קמחי פרימיום יוקרתיים ומבחר דברי מאפה ותערובות לאפייה של המותג נטול הגלוטן מולינו (Molino).

בסמוך לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים ממגוון הקמחים של המקום המשמש גם כמוקד ידע, התנסות ולמידה לאופים בכל הרמות.

תערובת אפייה "מולינו ירוק" | כ-17 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם | כשר לפסח בהשגחת בדץ בית יוסף (מכיל קטניות).

ג'אבטה איטלקית אפויה | כ-20 ש"ח למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות) | כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (ברכתו "שהכל").

להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס