לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מה לזלול בסופשבוע: פסטיבל הקרואסונים של לחמים חוזר

מאפיית לחמים האהובה חוגגת את יום הקרואסון הבינלאומי בפעם החמישית עם פופ אפ קרואסונים מושחת במיוחד בחנויות הרשת ובאתר
פסטיבל קרואסונים של מאפיית לחמים
פסטיבל קרואסונים של מאפיית לחמים | צילום: דניאל לילה, סטיילינג - אוריה גבע
שיתוף

מאפיית לחמים האהובה של אורי שפט שהפכה כבר למוסד בפני עצמה, ממשיכה גם השנה במסורת בפעם החמישית ומשיקה פופ אפ קרואסונים מושחתים, מפתים וחד פעמיים, זאת לכבוד יום הקרואסון הבינלאומי שנחגג השבוע (30.1).

פסטיבל הקרואסונים של לחמים יתקיים במהלך השבוע הקרוב בסניפים בתל אביב ויציע פרשנויות שונות למאפה הצרפתי הקלאסי. תמצאו שם מבחר קרואסונים מתוקים במגוון מילויים וציפויים וגם גרסאות מלוחות עם תוספות מפתיעות.

הקרנבל יתקיים בחנות לחמים ברחוב החשמונאים בימים רביעי עד שישי ובסניף דיזנגוף בימים חמישי ושישי. בנוסף יוצעו באתר האינטרנט ובסניפי הרשת הנוספים ספיישלים מיוחדים ליום הקרואסון.

עוד טעימה: פאט אנד פאף פטיסרי כובשת את תל אביב

פופ אפ קרואסונים של מאפיית לחמים – מה יש לזלול?

בגזרת המתוקים תמצאו קרואסון מרנג לימון במילוי קרם לימון וציפוי מרנג איטלקי; קרואסון תותים וקרם פטיסייר עם קרם שמנת ותות טבול בשוקולד; קרואסון שוקולד בננה פקאן דאבל בייקד במילוי קרם פטיסייר ופרוסות בננה בציפוי קרם שקדים וקראמבל פקאן; ברואסון בצק שמרים כרוך בחמאה בציפוי גבישי סוכר ועוד (33-49 ש"ח)

עוד טעימה: מה עושים עם בצק שמרים שלא תופח?

לחובבי המלוח יציעו בפופ אפ הקרואסונים של לחמים טוסטסון – קרואסון טוסט חמאה Double Baked במילוי עשיר של תרד וגבינות; קרואסון אבוקדו ופטה עם עלי מיקרו, צ'ילי ולימון כבוש וגם את מטיתיהו – מקל קרואסון עם מטיאס, שמנת חמוצה, צנונית, צ'ילי וזרעי עגבנייה (44-49 ש"ח).

המותג לחמים קם לתחייה בשנת 2022 על ידי האופה אורי שפט ששאף להביא את תרבות האפייה האירופאית אל תל תל אביב ברחוב החשמונאים. כיום מונה הרשת 5 חנויות בתל אביב וחנות ברמת השרון.

פופ אפ קרואסונים 2023 של מאפיית לחמים
החשמונאים 103, תל אביב | רביעי-שישי 1-3.2 | 10:00-15:00 (שישי עד 14:00)
דיזנגוף 134, תל אביב | חמישי-שישי 2-3.2 | 10:00-15:00 (שישי עד 14:00)

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
בורקס מים (סו בורק) של וילי פוד

וילי פוד מציגים: בורקס מים וכנאפה להכנה ביתית

חדש על המדף
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב

מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

חדשות האוכל
פופ אפ ג'חנון חביבה במסעדת לונל

פופ אפ ג'חנון, שוק קינוחים ועוד אירועים שכדאי לזלול השבוע

אירועים ופסטיבלים
מסעדת פלאטבוש - מטבח אפרו-לטיני בתל אביב

פלאטבוש: המטבח האפרו-לטיני מגיע להרים את ת"א

חדשות האוכל
פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט

קרואסון יוקרה: פופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ קרואסון שטוח בקניון TLV

קרואסון שטוח, אגז בנדיקט ואביב בגליל המערבי: אירועי האוכל של השבוע

אירועים ופסטיבלים
קרוקי - קרואסון עם בצק עוגיות

קרוקי: מה יש בקרואסון החדש שמשגע את טיקטוק?

חדשות האוכל
פסטיבל הבורקס תל אביב

שחיתות בנמל: מה תמצאו בפסטיבל הבורקס הראשון של ישראל

אירועים ופסטיבלים