מה לזלול בסופשבוע: פסטיבל הקרואסונים של לחמים חוזר

מאפיית לחמים האהובה חוגגת את יום הקרואסון הבינלאומי בפעם החמישית עם פופ אפ קרואסונים מושחת במיוחד בחנויות הרשת ובאתר.
פסטיבל קרואסונים של מאפיית לחמים
פסטיבל קרואסונים של מאפיית לחמים | צילום: דניאל לילה, סטיילינג - אוריה גבע

מאפיית לחמים האהובה של אורי שפט שהפכה כבר למוסד בפני עצמה, ממשיכה גם השנה במסורת בפעם החמישית ומשיקה פופ אפ קרואסונים מושחתים, מפתים וחד פעמיים, זאת לכבוד יום הקרואסון הבינלאומי שנחגג השבוע (30.1).

פסטיבל הקרואסונים של לחמים יתקיים במהלך השבוע הקרוב בסניפים בתל אביב ויציע פרשנויות שונות למאפה הצרפתי הקלאסי. תמצאו שם מבחר קרואסונים מתוקים במגוון מילויים וציפויים וגם גרסאות מלוחות עם תוספות מפתיעות.

הקרנבל יתקיים בחנות לחמים ברחוב החשמונאים בימים רביעי עד שישי ובסניף דיזנגוף בימים חמישי ושישי. בנוסף יוצעו באתר האינטרנט ובסניפי הרשת הנוספים ספיישלים מיוחדים ליום הקרואסון.

עוד טעימה: פאט אנד פאף פטיסרי כובשת את תל אביב

פופ אפ קרואסונים של מאפיית לחמים – מה יש לזלול?

בגזרת המתוקים תמצאו קרואסון מרנג לימון במילוי קרם לימון וציפוי מרנג איטלקי; קרואסון תותים וקרם פטיסייר עם קרם שמנת ותות טבול בשוקולד; קרואסון שוקולד בננה פקאן דאבל בייקד במילוי קרם פטיסייר ופרוסות בננה בציפוי קרם שקדים וקראמבל פקאן; ברואסון בצק שמרים כרוך בחמאה בציפוי גבישי סוכר ועוד (33-49 ש"ח)

עוד טעימה: מה עושים עם בצק שמרים שלא תופח?

לחובבי המלוח יציעו בפופ אפ הקרואסונים של לחמים טוסטסון – קרואסון טוסט חמאה Double Baked במילוי עשיר של תרד וגבינות; קרואסון אבוקדו ופטה עם עלי מיקרו, צ'ילי ולימון כבוש וגם את מטיתיהו – מקל קרואסון עם מטיאס, שמנת חמוצה, צנונית, צ'ילי וזרעי עגבנייה (44-49 ש"ח).

המותג לחמים קם לתחייה בשנת 2022 על ידי האופה אורי שפט ששאף להביא את תרבות האפייה האירופאית אל תל תל אביב ברחוב החשמונאים. כיום מונה הרשת 5 חנויות בתל אביב וחנות ברמת השרון.

פופ אפ קרואסונים 2023 של מאפיית לחמים
החשמונאים 103, תל אביב | רביעי-שישי 1-3.2 | 10:00-15:00 (שישי עד 14:00)
דיזנגוף 134, תל אביב | חמישי-שישי 2-3.2 | 10:00-15:00 (שישי עד 14:00)

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל הבורקס תל אביב

שחיתות בנמל: מה תמצאו בפסטיבל הבורקס הראשון של ישראל

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ קרואסון שטוח בקניון TLV

קרואסון שטוח, אגז בנדיקט ואביב בגליל המערבי: אירועי האוכל של השבוע

אירועים ופסטיבלים
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
קרוקי - קרואסון עם בצק עוגיות

קרוקי: מה יש בקרואסון החדש שמשגע את טיקטוק?

חדשות האוכל

טרי מהתנור

חיתוך רימון - השיטות המובילות

בלי כל הבלגן: 3 שיטות שעובדות לחיתוך רימון

מדריכים וטיפים
מדריך צעד אחר צעד לכבוד ראש השנה לחיתוך רימון בלי כל הבלגן וללא מאמץ. כל השיטות והטיפים הקטנים בדרך אל הגרגירים העסיסיים >>
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>

מדריכים שאהבתם

5 מאכלים שממש לא כדאי להכניס למקפיא

מדריכים וטיפים

המדריך לגנן המתחיל: איך לגדל נענע בבית?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?