מרגו: בר יין אינטימי ומסעדה חדשה במרכז ירושלים

ירושלים מתחדשת עם בר יין אינטימי ומסעדה מסקרנת במרכז העיר עם מבחר מנות לחלוקה על בסיס חומרי גלם מקומיים ומגוון יינות איכותיים .
מרגו - בר יין ומסעדה וחדשה במרכז ירושלים
מרגו - בר יין ומסעדה וחדשה במרכז ירושלים | צילום: איתמר גינזבורג

טרנד ברי היין שהציף בחודשים האחרונים כל חלקה טובה בתל אביב מגיע גם אל ירושלים עם פתיחה של המסעדה ובר היין מרגו ממש במרכז העיר ברחוב קינג' ג'ורג' הפופולרי.

למרות המיקום המרכזי וההומה מצליחה מרגו להוות מעין מפלט מהעיר עם חלל אינטימי ושקט עם וייב אירופאי קלאסי שיעניק לסועדים ערב קולינרי רגוע עם דרינקים מרעננים.

עוד טעימה: חדש – צדקיהו פוד מרקט בשוק מחנה יהודה

עדכונים טעימים למייל!

המקום עצמו מחולק לשלושה אזורים מעוצבים עם וייב שונה וייחודי משלו. אל החלל הראשון בו שוכנת המסעדה מגיעים מכניסה נסתרת דרך מלון "Stay Inn" ומשם אפשר להמשיך אל בר היין דרך סוג של "פירצה בקיר" ואל החצר הירוקה ורחבת הידיים באוויר הפתוח.

מסעדת מרגו בירושלים | צילום: איתמר גינזבורג

מי שהקימה את מרגו היא קבוצת המלונות STAY HOSPITALITY GROUP שעומדת בין השאר מאחורי מסעדת מאמו (MAMO) של השף אוהד לוי באילת.

מסעדה ובר יין מרגו – מה בתפריט?

התפריט של מסעדת מרגו מבוסס ברובו על מנות חלוקה המוגשות למרכז השולחן, מה שמאפשר לסועדים לחוות מנעד רחב של מנות וטעמים ירושלמיים מקומיים בדגש על חומרי גלם משוק מחנה יהודה.

בין המנות הקטנות לפתיחה שכיף לנשנש לצד כוס יין או קוקטייל תמצאו למשל "בייגלה מהעתיקה", קרפצ'יו תמר, חציל ולאבנה; חצי לב חסה סולטן; כנאפה גבינות איטלקיות ועוד (24-45 ש"ח).

מסעדה ובר יין מרגו – ירושלים | צילום: איתמר גינזבורג

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול מנות כמו קבב דג ים בעלה גפן, ברוסקטה פריקסה, שיפוד כרוב, טורטליני פולנטה או דג מדורה (51-82 ש"ח). לקינוח יציעו במרגו עוגת גבינה רכה או קינוח של תפוחים מקורמלים (37-39 ש"ח).

בבר היין של מרגו תוכלו ללגום מבחר של יינות מקומיים במחירים נוחים במיוחד וקוקטיילים מפתיעים לצד מבחר של טאפאסים מפתים. בנוסף החלל משמש גם כחנות יין עם בקבוקים מובחרים של יקבים מקומיים לקחת הביתה.

במקום נערכות גם סדנאות יין ייחודיות המשלבת יינות משובחים, טאפסים ומבחר של גבינות מקומיות.

מרגו | קינג ג'ורג' 21, ירושלים | מסעדה: ראשון-חמישי 18:00-עד אחרון הסועדים | בר יין: 21:00-עד אחרון הסועדים | חנות יין: 09:00-18:00 | הזמנות בטלפון 03-508-5952 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
יריד הקינוחים של ירושלים 2022
כמה מתוק: יריד הקינוחים של ירושלים חוזר למתחם התחנה
אירועים ופסטיבלים
כמה זמן יין מחזיק במקרר לאחר הפתיחה
אדום, לבן או מבעבע: כמה זמן אפשר לשמור יין פתוח במקרר?
מדריכים וטיפים
דורוז - פרויקט אוכל דרוזי בתל אביב
אוכל דרוזי, בתים פתוחים ויין בגליל: אירועים טעימים לבוא האביב
אירועים ופסטיבלים
קירור בקבוק יין במהירות
תוך 15 דקות: זו הדרך לקרר בקבוק יין במהירות
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לאופה: איזה קמח הכי טוב ללחם שלכם?
מדריכים וטיפים
במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל