טרנד ברי היין שהציף בחודשים האחרונים כל חלקה טובה בתל אביב מגיע גם אל ירושלים עם פתיחה של המסעדה ובר היין מרגו ממש במרכז העיר ברחוב קינג' ג'ורג' הפופולרי.
למרות המיקום המרכזי וההומה מצליחה מרגו להוות מעין מפלט מהעיר עם חלל אינטימי ושקט עם וייב אירופאי קלאסי שיעניק לסועדים ערב קולינרי רגוע עם דרינקים מרעננים.
עוד טעימה: חדש – צדקיהו פוד מרקט בשוק מחנה יהודה
המקום עצמו מחולק לשלושה אזורים מעוצבים עם וייב שונה וייחודי משלו. אל החלל הראשון בו שוכנת המסעדה מגיעים מכניסה נסתרת דרך מלון "Stay Inn" ומשם אפשר להמשיך אל בר היין דרך סוג של "פירצה בקיר" ואל החצר הירוקה ורחבת הידיים באוויר הפתוח.
מי שהקימה את מרגו היא קבוצת המלונות STAY HOSPITALITY GROUP שעומדת בין השאר מאחורי מסעדת מאמו (MAMO) של השף אוהד לוי באילת.
מסעדה ובר יין מרגו – מה בתפריט?
התפריט של מסעדת מרגו מבוסס ברובו על מנות חלוקה המוגשות למרכז השולחן, מה שמאפשר לסועדים לחוות מנעד רחב של מנות וטעמים ירושלמיים מקומיים בדגש על חומרי גלם משוק מחנה יהודה.
בין המנות הקטנות לפתיחה שכיף לנשנש לצד כוס יין או קוקטייל תמצאו למשל "בייגלה מהעתיקה", קרפצ'יו תמר, חציל ולאבנה; חצי לב חסה סולטן; כנאפה גבינות איטלקיות ועוד (24-45 ש"ח).
מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול מנות כמו קבב דג ים בעלה גפן, ברוסקטה פריקסה, שיפוד כרוב, טורטליני פולנטה או דג מדורה (51-82 ש"ח). לקינוח יציעו במרגו עוגת גבינה רכה או קינוח של תפוחים מקורמלים (37-39 ש"ח).
בבר היין של מרגו תוכלו ללגום מבחר של יינות מקומיים במחירים נוחים במיוחד וקוקטיילים מפתיעים לצד מבחר של טאפאסים מפתים. בנוסף החלל משמש גם כחנות יין עם בקבוקים מובחרים של יקבים מקומיים לקחת הביתה.
במקום נערכות גם סדנאות יין ייחודיות המשלבת יינות משובחים, טאפסים ומבחר של גבינות מקומיות.
מרגו | קינג ג'ורג' 21, ירושלים | מסעדה: ראשון-חמישי 18:00-עד אחרון הסועדים | בר יין: 21:00-עד אחרון הסועדים | חנות יין: 09:00-18:00 | הזמנות בטלפון 03-508-5952 ובאתר