מרגו - בר יין ומסעדה וחדשה במרכז ירושלים
קרדיט תמונה – איתמר גינזבורג

מרגו: בר יין אינטימי ומסעדה חדשה במרכז ירושלים

ירושלים מתחדשת עם בר יין אינטימי ומסעדה מסקרנת במרכז העיר עם מבחר מנות לחלוקה על בסיס חומרי גלם מקומיים ומגוון יינות איכותיים
שיתוף

תוכן עניינים

טרנד ברי היין שהציף בחודשים האחרונים כל חלקה טובה בתל אביב מגיע גם אל ירושלים עם פתיחה של המסעדה ובר היין מרגו ממש במרכז העיר ברחוב קינג' ג'ורג' הפופולרי.

למרות המיקום המרכזי וההומה מצליחה מרגו להוות מעין מפלט מהעיר עם חלל אינטימי ושקט עם וייב אירופאי קלאסי שיעניק לסועדים ערב קולינרי רגוע עם דרינקים מרעננים.

עוד טעימה: חדש – צדקיהו פוד מרקט בשוק מחנה יהודה

המקום עצמו מחולק לשלושה אזורים מעוצבים עם וייב שונה וייחודי משלו. אל החלל הראשון בו שוכנת המסעדה מגיעים מכניסה נסתרת דרך מלון "Stay Inn" ומשם אפשר להמשיך אל בר היין דרך סוג של "פירצה בקיר" ואל החצר הירוקה ורחבת הידיים באוויר הפתוח.

מסעדת מרגו בירושלים
מסעדת מרגו בירושלים | צילום: איתמר גינזבורג

מי שהקימה את מרגו היא קבוצת המלונות STAY HOSPITALITY GROUP שעומדת בין השאר מאחורי מסעדת מאמו (MAMO) של השף אוהד לוי באילת.

מסעדה ובר יין מרגו – מה בתפריט?

התפריט של מסעדת מרגו מבוסס ברובו על מנות חלוקה המוגשות למרכז השולחן, מה שמאפשר לסועדים לחוות מנעד רחב של מנות וטעמים ירושלמיים מקומיים בדגש על חומרי גלם משוק מחנה יהודה.

בין המנות הקטנות לפתיחה שכיף לנשנש לצד כוס יין או קוקטייל תמצאו למשל "בייגלה מהעתיקה", קרפצ'יו תמר, חציל ולאבנה; חצי לב חסה סולטן; כנאפה גבינות איטלקיות ועוד (24-45 ש"ח).

מסעדה ובר יין מרגו - ירושלים
מסעדה ובר יין מרגו – ירושלים | צילום: איתמר גינזבורג

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול מנות כמו קבב דג ים בעלה גפן, ברוסקטה פריקסה, שיפוד כרוב, טורטליני פולנטה או דג מדורה (51-82 ש"ח). לקינוח יציעו במרגו עוגת גבינה רכה או קינוח של תפוחים מקורמלים (37-39 ש"ח).

בבר היין של מרגו תוכלו ללגום מבחר של יינות מקומיים במחירים נוחים במיוחד וקוקטיילים מפתיעים לצד מבחר של טאפאסים מפתים. בנוסף החלל משמש גם כחנות יין עם בקבוקים מובחרים של יקבים מקומיים לקחת הביתה.

במקום נערכות גם סדנאות יין ייחודיות המשלבת יינות משובחים, טאפסים ומבחר של גבינות מקומיות.

מרגו | קינג ג'ורג' 21, ירושלים | מסעדה: ראשון-חמישי 18:00-עד אחרון הסועדים | בר יין: 21:00-עד אחרון הסועדים | חנות יין: 09:00-18:00 | הזמנות בטלפון 03-508-5952 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס