1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

מסעדת מרינדו חוגגת את יום העצמאות האמריקאי ותגיש במהלך יולי מנות בשר מוגזמות במיוחד - מהמבורגר 3 קומות אימתני ועד לקילו וחצי של נתחים מובחרים..
עדכונים טעימים למייל!

יום העצמאות האמריקאי כבר כאן ואין דבר כזה יום העצמאות בלי בשר והרבה ממנו. ברשת הקצביות מרינדו החליטו לציין את המאורע עם מנות ספיישל מוגזמות ואימתניות במיוחד שיוגשו במהלך כל חודש יולי במסעדת הדגל של מרינדו בקיבוץ עין גב.

חודש אמריקה במסעדת מרינדו – מה בתפריט?

החוגגים הרעבים יוכלו לבחור ביi פסל החירות שהוא למעשה מגדל המורכב מ-3 קציצות המבורגר אנטריקוט עם 3 תוספות מושחתות מעל בדמות צ'דר, בייקון ובצל מטוגן ועוד ערמה של צ'יפס, צ'יפס בטטה ובצל מטוגן, שלא יחסר (199 ש"ח) לבין American Cuts – פלטת בשרים במשקל של 1.5 ק"ג עם נתחי איירון סטייק , דנבר קאט , ספיידר סטייק , חטיפי שורטריבס , ראמפ סטייק וצ'יפס (329 ש"ח).

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי
חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי | צילום: יח"צ
המבורגר 3 קומות במרינדו עין גב בחודש יולי 2022
המבורגר 3 קומות במרינדו עין גב בחודש יולי 2022 | צילום: יח"צ

מלבד מנות הספיישל, יוצעו במהלך חודש יולי באתר מרינדו מבצעים מתחלפים על מבחר בשרים לחברי מועדון. עד ל-9 ביולי לדוגמא ניתן לרכוש אונליין נתחים על העצם (פורטר האוס, פריים ריב וסטייק ניו יורק) ב-25 אחוז הנחה. כמו כן יוצעו 2 בקבוקי בירה מרינדו 750 מ"ל ב-59.90 ש"ח ומרינדות של מרינדו ב-10% אחוז הנחה לאורך כל החודש.

ביום העצמאות האחרון של מדינת ישראל השיקו במרינדו קולקציית בשרים מיוחדת בהובלת שפים מובילים.

עוד טעימה: קולקציית מרכז שולחן של מרינדו לחגי תשרי

מרינדו הקימו את הקצביה הראשונה שלהם בשנת 2006 ברמת השרון ושנה לאחר מכן נפתח מתחם מרינדו בקיבוץ עין גב הכולל מפעל בשר, מסעדת בשרים, קצביה ומעדניה. מיקומים נוספים נפתחו מאז ברמת השרון, יוקנעם ובתל אביב.

בתחילת השנה נרכשה מרינדו על ידי משפחת דה לוי, משפחת חקלאים שהביאה עמה ניסיון רחב בגידול מקומי ואיכותי של צאן ובקר.

רשת מרינדו מגדלת את הבשר שלה בחווה במושב נוב שבגולן ובחוות נוספות ברחבי הארץ. מלבד מהבשר נוספו לאורך השנים גם כרם ענבים בתל פארס שמניב ענבים איכותיים, שמן זיצת מהגולן, בירות, טחינה, תבלינים, מרינדות ועוד.

מסעדת מרינדו | קיבוץ עין גב (מול הכניסה) | 077-7295996

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל אוכל טורקי בבת ים

לראשונה: פסטיבל אוכל טורקי בבת ים

אירועים ופסטיבלים
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
תפריט סוכות 2023 במלון ענבל

סוכות 2023: תפריט החג של מלון ענבל בסוכה המעוצבת במזרח התיכון

חדשות האוכל
ולנטיין דיי 2023 במסעדות

ולנטיין דיי 2023: איך חוגגים את יום האהבה במסעדות ובברים

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

על הגריל ועל האש: איך למנוע מבשר להידבק לרשת מנגל

מדריכים וטיפים

בלי להסתבך: זו הדרך לחתוך כרוב כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?