סופלה תותים ושוקולד לבן במשקל קילו של מקס ברנר
קרדיט תמונה – Dita Les

מקס ברנר מציגה: סופלה תותים ושוקולד לבן במשקל קילו

רשת מקס ברנר משיקה תפריט חורף רומנטי במיוחד לקראת וולנטיין על טהרת תותים ושוקולד ומשיבה לחיים גם את הסופלה הענק והמוגזם מהעבר
שיתוף

תוכן עניינים

מקס ברנר מתכוננת לוולנטיין 2023 עם תפריט חורפי ורומנטי על טהרת התותים והשוקולד וקאמבק מפואר של הסופלה הענק שהושק אי שם בשנת 2018.

במסגרת תפריט החורף של מקס ברנר תמצאו את מהדורת הספיישל של הסופלה במשקל של קילוגרם שלם ומוגזם המוגש עם שוקולד לבן, תותים טריים, גלידת שוקולד לבן, קצפת ושוקולד חם.

לדקדקנים נספר שהסופלה האימתני מתנשא לגובה של 10 ס"מ עם קוטר של 14 ס"מ והוא יכול לספק בהחלט 3 סועדים רעבים במיוחד. מחירו של הסופלה עומד על 149 ש"ח.

מלבד הסופלה הענק תמצאו בתפריט מבחר מנות לכבוד יום האהבה שעושות כבוד לפרי הכי רומנטי ונחשק של החורף בשילוב שוקולד וגם מנת טעימות זוגית על טהרת התות.

עוד טעימה: 5 הקרפים הכי טובים בתל אביב
וגם – איך לשמור תותים טריים במקרר

תפריט תותים ושוקולד חורפי ורומנטי

בין השאר תמצאו בתפריט קרפ עוגת גבינה ותותים עם קרם מסקרפונה, תותים טריים, שברי שוקולד לבן, קראמבל, גלידת קרם וניל ושוקולד חם; וופל תותי פרוטי עם תותים טריים וקצפת, שברי שוקולד לבן ושוקולד חם; שאנטי תותים עם גנאש שוקולד לבן מוקצף, תותים טריים, שברי שוקולד לבן, קראמבל, קצפת ורוטב תותים ומאפה פילו במילוי קרם וניל ותותים עם גלידת וניל ושוקולד חם (52-68 ש"ח).

עוד טעימה: איך לגדל תותים בבית בקלות ובמהירות

תוכלו גם ללכת על כל הקופה עם מנת שרינג תותים זוגית הכוללת סופלה שוקולד חלב עם תותים טריים, קרפ עוגת גבינה ותותים, וופל תותי פרוטי, מיני שאנטי תותים ושוקולד לבן, פונדו של שוקולד חלב, לבן או מרירי עם תותים טריים לטבילה, קראמבל, גלידת וניל ושוקולד חם (129 ש"ח).

עוד טעימה: מארז הפיסטוק המושחת של מקס ברנר מגיע למדפים

אם עדיין חסר לכם מתוק תוכלו למצוא בתפריט גם משקאות חורף מחממי לב ונפש כמו שוקולטה קרמל מלוח עם שוקולד חלב, לבן או מריר עם קרמל, מלח ים וקצפת וסנגריה חמה עם סיידר תפוחים, יין אדום ומקלות קינמון (28-29 ש"ח).

את תפריט החורף של מקס ברנר ניתן למצוא בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ ובאתר מקס ברנר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס