גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה מינה טומיי משיקה תפריט יפני מחודש עם שפע מנות אותנטיות ומדויקות ורולים מפתיעים באגף הסושי
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי | צילום: אסף קרלה
שיתוף

רשת המסעדות האסייתיות מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש לכבוד השנה החדשה עם מבחר מנות מוקפדות שעושות כבוד לשיטות החיתוך והבישול המסורתיות.

במנות החדשות נעשה גם שימוש ברכיבים יוצאי דופן ובתבלינים יפניים אותנטיים כמו פוריקקה שעשוי תערובת דגים יבשים, שומשום, אצות, סוכר ומלח או בובו אררה – פניני אורז יפניים מתובלים.

בין המנות החדשות בתפריט היפני של מינה טומיי תמצאו:

  • טמארי טונה וכבד אווז – כדורי אורז מתובלים בבוטנים חריפים ועלי מיקרו שיסו עם טטאקי טונה אדומה בשומשום-ווסאבי, כבד אווז, איולי יוזו ובצל ירוק (62 ש"ח).
  • Gunkan Kohlrabi – דפי קולרבי במילוי אורז טרטר בקר מתובל ברוטב פונזו-יוזו, מיסו לבן ושמן שומשום, עירית קצוצה, צ'יפס כרישה ונגיעת סרירצ'ה (58 ש"ח).
  • TaToffee טטאקי סלמון ברוטב טופי יפני, עם תערובת פוריקקה, עירית קצוצה וגרידת ליים (49 ש"ח).

בתפריט הסושי מחדשים בין השאר עם Mare Roll – שרימפס בטמפורה, אבוקדו ומלפפון ברוטב פופקורן שרימפס, טרטר ספייסי טונה, צ"יפס ג'ינג'ר ושומשום ווסאבי ובמעטפת מיקס טוביקו; Caesar Roll – דניס בטמפורה, מחית כמהין, מלפפון וסריראצ'ה, עטוף בבצל ואבוקדו ומעוטר בטוביקו ורוטב פונזו-וואסבי ועוד (52-58 ש"ח).

התפריט היפני החדש הושק כבר לפני חגי תשרי בסניף חיפה של מינה טומיי וכעת מגיע לסניפים בשאר רחבי הארץ.

רשת המסעדות של מינה טומיי מציעה מאז הקמתה בתחילת העשור הקודם מגוון מנות אסיאתיות שמהוות מסע קולינרי של טעמים וניחוחות מהודו, קוריאה, יפן, וייטנאם ותאילנד.

מינה טומיי | הארבעה 17, תל אביב | פלימן 8, מרכז קסטרא, חיפה | דרך עכו 192, קריית ביאליק | מתחם אלונית פאשן, עין שמר | ראשון-שבת 12:00-23:00 | הזמנות בטלפון 2750* ובאתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת