גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה מינה טומיי משיקה תפריט יפני מחודש עם שפע מנות אותנטיות ומדויקות ורולים מפתיעים באגף הסושי .
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי | צילום: אסף קרלה

רשת המסעדות האסייתיות מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש לכבוד השנה החדשה עם מבחר מנות מוקפדות שעושות כבוד לשיטות החיתוך והבישול המסורתיות.

במנות החדשות נעשה גם שימוש ברכיבים יוצאי דופן ובתבלינים יפניים אותנטיים כמו פוריקקה שעשוי תערובת דגים יבשים, שומשום, אצות, סוכר ומלח או בובו אררה – פניני אורז יפניים מתובלים.

בין המנות החדשות בתפריט היפני של מינה טומיי תמצאו:

עדכונים טעימים למייל!
  • טמארי טונה וכבד אווז – כדורי אורז מתובלים בבוטנים חריפים ועלי מיקרו שיסו עם טטאקי טונה אדומה בשומשום-ווסאבי, כבד אווז, איולי יוזו ובצל ירוק (62 ש"ח).
  • Gunkan Kohlrabi – דפי קולרבי במילוי אורז טרטר בקר מתובל ברוטב פונזו-יוזו, מיסו לבן ושמן שומשום, עירית קצוצה, צ'יפס כרישה ונגיעת סרירצ'ה (58 ש"ח).
  • TaToffee טטאקי סלמון ברוטב טופי יפני, עם תערובת פוריקקה, עירית קצוצה וגרידת ליים (49 ש"ח).

בתפריט הסושי מחדשים בין השאר עם Mare Roll – שרימפס בטמפורה, אבוקדו ומלפפון ברוטב פופקורן שרימפס, טרטר ספייסי טונה, צ"יפס ג'ינג'ר ושומשום ווסאבי ובמעטפת מיקס טוביקו; Caesar Roll – דניס בטמפורה, מחית כמהין, מלפפון וסריראצ'ה, עטוף בבצל ואבוקדו ומעוטר בטוביקו ורוטב פונזו-וואסבי ועוד (52-58 ש"ח).

התפריט היפני החדש הושק כבר לפני חגי תשרי בסניף חיפה של מינה טומיי וכעת מגיע לסניפים בשאר רחבי הארץ.

רשת המסעדות של מינה טומיי מציעה מאז הקמתה בתחילת העשור הקודם מגוון מנות אסיאתיות שמהוות מסע קולינרי של טעמים וניחוחות מהודו, קוריאה, יפן, וייטנאם ותאילנד.

מינה טומיי | הארבעה 17, תל אביב | פלימן 8, מרכז קסטרא, חיפה | דרך עכו 192, קריית ביאליק | מתחם אלונית פאשן, עין שמר | ראשון-שבת 12:00-23:00 | הזמנות בטלפון 2750* ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת סבאג' בפוד טרמינל מידטאון

סושי, המבורגר ופאד תאי: פוד טרמינל מידטאון נפתח בתל אביב

חדשות האוכל
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל
ראמן טן סובה של מסעדת קמדו קיצ'ן בפרדס חנה כרכור

קמדו קיצ'ן: לאכול ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה כרכור

חדשות האוכל

טרי מהתנור

אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה

הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים

אירועים ופסטיבלים
לאחר פופ אפ מוצלח במיוחד, שף אלעזר טמנו חוזר עם אפרו בראנץ' ייחודי לסופשבוע אחד בלבד בגלריית אירופה החדשה בתל אביב. כל הפרטים >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

פעם אחת ולתמיד: איך לשמור על בזיליקום טרי לאורך זמן

מדריכים וטיפים

5 טיפים שילמדו אתכם איך להכין שייק בריא וטעים בבית

מדריכים וטיפים

מה לזלול?