גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

רשת המסעדות האסיאתיות הוותיקה מינה טומיי משיקה תפריט יפני מחודש עם שפע מנות אותנטיות ומדויקות ורולים מפתיעים באגף הסושי .
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי | צילום: אסף קרלה

רשת המסעדות האסייתיות מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש לכבוד השנה החדשה עם מבחר מנות מוקפדות שעושות כבוד לשיטות החיתוך והבישול המסורתיות.

במנות החדשות נעשה גם שימוש ברכיבים יוצאי דופן ובתבלינים יפניים אותנטיים כמו פוריקקה שעשוי תערובת דגים יבשים, שומשום, אצות, סוכר ומלח או בובו אררה – פניני אורז יפניים מתובלים.

בין המנות החדשות בתפריט היפני של מינה טומיי תמצאו:

עדכונים טעימים למייל!
  • טמארי טונה וכבד אווז – כדורי אורז מתובלים בבוטנים חריפים ועלי מיקרו שיסו עם טטאקי טונה אדומה בשומשום-ווסאבי, כבד אווז, איולי יוזו ובצל ירוק (62 ש"ח).
  • Gunkan Kohlrabi – דפי קולרבי במילוי אורז טרטר בקר מתובל ברוטב פונזו-יוזו, מיסו לבן ושמן שומשום, עירית קצוצה, צ'יפס כרישה ונגיעת סרירצ'ה (58 ש"ח).
  • TaToffee טטאקי סלמון ברוטב טופי יפני, עם תערובת פוריקקה, עירית קצוצה וגרידת ליים (49 ש"ח).

בתפריט הסושי מחדשים בין השאר עם Mare Roll – שרימפס בטמפורה, אבוקדו ומלפפון ברוטב פופקורן שרימפס, טרטר ספייסי טונה, צ"יפס ג'ינג'ר ושומשום ווסאבי ובמעטפת מיקס טוביקו; Caesar Roll – דניס בטמפורה, מחית כמהין, מלפפון וסריראצ'ה, עטוף בבצל ואבוקדו ומעוטר בטוביקו ורוטב פונזו-וואסבי ועוד (52-58 ש"ח).

התפריט היפני החדש הושק כבר לפני חגי תשרי בסניף חיפה של מינה טומיי וכעת מגיע לסניפים בשאר רחבי הארץ.

רשת המסעדות של מינה טומיי מציעה מאז הקמתה בתחילת העשור הקודם מגוון מנות אסיאתיות שמהוות מסע קולינרי של טעמים וניחוחות מהודו, קוריאה, יפן, וייטנאם ותאילנד.

מינה טומיי | הארבעה 17, תל אביב | פלימן 8, מרכז קסטרא, חיפה | דרך עכו 192, קריית ביאליק | מתחם אלונית פאשן, עין שמר | ראשון-שבת 12:00-23:00 | הזמנות בטלפון 2750* ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
עסקית חריפה של בית תאילנדי
לוהט פה: בית תאילנדי משיקה ארוחה עסקית חריפה
חדשות האוכל
מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94
פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר
חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה
יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית
חדשות האוכל
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה
גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
שלא יתקלקלו לכם: איך לשמור על תפוחי אדמה טריים בחורף
מדריכים וטיפים
כמה זמן מותר לשמור ביצה קשה מחוץ למקרר?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל