נינג'ה בגינה: Ninja משיקים טאבון וגריל-מעשנה חיצוניים

המותג הפופולרי משיק בישראל את קטגוריית מוצרי נינג'ה לשימוש חיצוני - Ninja Woodfire הכוללת גריל-מעשנה וטאבון אובן ביתי .
גריל מעשנה חיצוני נינג'ה - Ninja Woodfire Pro XL Ninja
גריל מעשנה חיצוני נינג'ה - Ninja Woodfire Pro XL Ninja | צילום: יח"צ שריג

שריג אלקטריק, היבואן הרשמי של מותג NINJA בישראל, מציג לראשונה את קטגוריית מוצרי נינג'ה לשימוש חיצוני – Ninja Woodfire, שתכלול עם ההשקה גריל מעשנה וטאבון לבישול, צלייה ואפייה מחוץ לבית.

בשנת 2020 הושק בישראל הגריל הביתי של נינג'ה שהפך להצלחה אדירה עם למעלה מחצי מיליון יחידות שנמכרו עד היום. מוצרי החוץ החדשים מבקשים לשדרג את חוויית הגריל מחוץ לבית, אם במרפסת, בגינה או בגג בעזרת הטכנולוגיה המתקדמת של נינג'ה.

גריל מעשנה חיצוני – Ninja Woodfire Pro XL

גריל מעשנה חיצוני נינג'ה
גריל מעשנה חיצוני נינג'ה | צילום: יח"צ שריג

המוצר הראשון הוא גריל מעשנה משפחתי (Ninja OG853) שנועד לשימוש חיצוני. הוא מיועד למי שנהנים מבישול בחוץ ורוצים להעניק לארוחות שלהם טעם מעושן ועשיר בלי כל הבלגן של גריל קלאסי.

הגריל עצמו הוא בעל משטח צלייה גדול במיוחד עם קיבולת של עד 10 המבורגרים במקביל. הגריל משתמש בטכנולוגיית עישון מתקדמת עם בחירה בין עישון ארוך מסורתי או עישון קצר עם שימוש בפלט עץ אמתי.

הגריל מגיע עם מדחום דיגיטלי מובנה ועם 4 תכניות בישול – גריל, עישון, טיגון באוויר חם לחיסכון של עד 75% מהשומן ותכנית צלייה המדמה כתנור חיצוני.

טאבון אובן חיצוני – Ninja Woodfire

טאבון אובן חיצוני - Ninja Woodfire
טאבון אובן חיצוני – Ninja Woodfire | צילום: יח"צ שריג

המוצר השני שמושק הוא טאבון האובן החיצוני (Ninja OO103) ששואף להחליף את תנור הלבנים המסורתי. הטאבון מאפשר אפיית פיצות בצורה מקצועית בתוך 2.5 דקות בעזרת תכניות מותאמות אישית ועם פיזור חום אחיד.

הטאבון כולל גם 7 תכניות בישול נוספות כמו עישון, צלייה מקס, צלייה גורמה, אפייה ועוד. תכנית צלייה גורמה למשל מאפשרת צריבה וסגירה של נתח הבשר ולאחר מכן צלייה בטמפרטורה נמוכה יותר לאורך זמן, הכול בלחיצת כפתור.

טאבון התנור מגיע עד לטמפרטורה של 370 מעלות ומסוגל לשמור על טמפרטורה מדויקת כמו תנור מקצועי. גם בטאבון האובן ניתן לעשן בעישון איטי וארוך להענקת טעמים עמוקים או בעישון מהיר להוספת טעמי עישון בכל תכניות הבישול.

המכשירים החדשים מותאמים כמו תמיד לשוק המקומי, אם ברמת הבטיחות לשימוש חיצוני עם תקע בעל פחת באישור מכון התקנים הישראלי וכיסוי לאחסון מחוץ לבית בכל תנאי מזג אוויר ואם בחוויית השימוש עם פאנל תצוגה בעברית וחוברת מתכונים כשרה שהותאמה לטעם הישראלי.

נינג'ה גריל מעשנה וטאבון אובן | 2,490 ש"ח | הטבה לרוכשים אצל המשווקים המורשים – מעמד ייעודי ומקורי של נינג'ה במחיר מופחת של 349 ש"ח במקום 699 ש"ח | להשיג אצל המשווקים המורשים ובאתר שריג היבואן הרשמי.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך להכין צ'יפס בנינג'ה גריל
פריך וזהוב: איך להכין צ'יפס מושלם בנינג'ה גריל
טיפים למטבח
סטייק בנינג'ה גריל
בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל
טיפים למטבח
איך להכין ביצה קשה בתנור
תגידו שלום לסיר: כך תכינו ביצים קשות מושלמות בתנור
טיפים למטבח
איך להציל מנה מלוחה מדי
שוב נשפך מלח לסיר? כך תצילו מנה מלוחה מדי
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הבית מסריח טיגונים? זה מה שאפשר לעשות
טיפים למטבח
אתגר חימום הפסטה מליל אמש – השיטות המובילות
טיפים למטבח
שוברי המיתוסים: האם מותר לטגן עם שמן זית בחום גבוה?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל