עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל
קרדיט תמונה – מערכת לזלול

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

לאחר ציפייה ארוכה של חובבי נוטלה מושבעים (ביניהם אנחנו), עוגיות הנוטלה המדוברות של חברת פררו מגיעות היישר מאירופה אל המדפים בישראל
שיתוף

תוכן עניינים

חובבי נוטלה מושבעים שביקרו באירופה בשנים האחרונות וודאי נתקלו בעוגיות הנוטלה הפופולריות של חברת פררו לא פעם. העוגיות המדוברות הפכו למבוקשות במיוחד ובתקופות מסוימות התלוננו צרכנים באירופה על קושי אמיתי להשיגם כשבארץ מחירם הרקיע שחקים אצל יבואנים מקבילים אחדים.

כעת, לאחר ציפייה ארוכה, עוגיות הנוטלה הידועות של פררו מגיעות לראשונה למדפים בישראל בייבוא רשמי עם 3 אריזות שונות והמון ממרח נוטלה.

עוגיות נוטלה של פררו – זה טעים?

מדובר בעוגיות ביסקוויט זהובות ופריכות ומעוצבות במילוי קרם נוטלה, סוג של עוגיית סנדוויץ' בגרסא המושחתת יותר. העוגיות מכילות 40% ממרח נוטלה.

העוגייה עצמה מצטיינת בלוק אלגנטי ונקי עם תחתית ביסקוויט דקיקה ופריכה במיוחד וכתר ביסקוויט עם עיטור לב המכסה את מילוי הנוטלה. חברי המערכת גם חלקו שבחים לטעם ולחוויה הכוללת וציינו את הביסקוויט הפריך להפליא ששומר על מתיקות מעודנת ומאזן היטב את הממרח האהוב, השוקולדי והמתוק להפליא.

גם כמות הנוטלה שמסתתרת בתוך כל עוגייה מפתיעה לטובה והחשש מפני יחס לא מספק בין הביסקוויט לקרם התפוגג במהרה כשפגשנו כמות נדיבה של קרם נוטלה עשירה במיוחד בביס הראשון.

עוגיות נוטלה תוצרת פררו הן ללא ספק שיחוק בתחום וסביר להניח שיהפכו ללהיט אצל הקטנטנים והמבוגרים כאחד.

פררו מציעה את עוגיות הנוטלה החדשות ב-3 אריזות שונות – מארז משפחתי של 20 יחידות (276 גרם 18.90-29.90 ש"ח) מארז גליל לדרך של 12 יחידות (168 גרם 11.90-19.90 ש"ח) ומארז אישי של 3 יחידות (42 גרם 3.90-7.90 ש"ח).

עוגיות נוטלה - מארז משפחתי
עוגיות נוטלה – מארז משפחתי | צילום: פררו, יחסי ציבור

נוטלה, מותג ממרח הקקאו ואגוזי הלוז הבינלאומי מחזיק בנתח שוק כספי של יותר מ-40% בקטגוריית ממרחי קקאו ואגוזים ועם השקת המוצר החדש מקווים בפררו להרחיב את נתח השוק גם בקטגוריית העוגיות.

עם השקת עוגיות נוטלה, מתכוונת חברת פררו להרחיב את נתח השוק שלה בקטגוריית העוגיות, הקטגוריה הגדולה ביותר בשוק המזון המתוק והארוז בישראל עם שוק של מעל מיליארד ש"ח בשנה.

בשנה האחרונה השיקה פררו מוצרים נוספים שהרחיבו את נוכחותה בקטגוריה כמו קינדר קארדס המענגת אף היא ונוטלה B-READY

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס