לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול.
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל | צילום: אסף קרלה

מסעדת פאסטל המוערכת בהובלתו של שף גל בן משה משיקה שיתוף פעולה חדש ומסקרן עם מוזיאון תל אביב הסמוך בדמות תפריט קינוחים חדש ואמנותי במיוחד.

תפריט הקינוחים של שף קונדיטורית אוליביה פחיירה נטר לוקח השראה מהתערוכה הנוכחית במוזיאון – "לתפוס רגע חולף: 150 שנה לאימפרסיוניזם" ומתכתב עם עשרות יצירות מופת הנכללות בה.

תפריט קינוחים אימפרסיוניסטי – מה יש לזלול?

בין הקינוחים תמצאו את "הרקדנית" – פלאן חלב עזים, פרי בסירופ, קדאיף פריך וקציפת מחלב, בהשראת הציור "סצינת בלט" של אדגר אגה או קינוח יוגורט קפוא עם אגסים מזוגגים, קראמבל, שוקולד וזעתר וופל-יוגורט בהשראת "באי" של ברת' מוריזו. מחירי הקינוחים נעים בין 66-68 ש"ח.

עדכונים טעימים למייל!

התערוכה החדשה מבוססת על אוסף האמנות בן 80 יצירות ששהה בשנה האחרונה במרחב המוגן של המוזיאון. בין השאר תמצאו שם עבודות של קלוד מונה, אדגר דגה, פייר-אוגוסט רנואר ועוד ועוד.

התנועה האימפרסיוניסטית פעלה באירופה במאה ה-19 והתאפיינה באלמנטים של אור, צל וצבע בטבע או בחיים האורבניים המודרניים תוך שימוש בפרספקטיבות לא שגרתיות.

מתוך תפריט הקינוחים החדש של פאסטל
מתוך תפריט הקינוחים החדש של פאסטל | צילום: אסף קרלה

כשפאסטל פגשו את קוסאמה

זהו לא שיתוף הפעולה הראשון בין מסעדת פאסטל למוזיאון תל אביב. בעבר השיקו במסעדה תפריט בהשראת התערוכה הפופולרית של האמנית יאיוי קוסאמה.

בין השאר הוגשו מנות כמו פופ ארט דלעת – סקאלופ צרובים על הפלנצ'ה, זביון מיסו, אורז בר פריך וסלט גרגיר נחלים; נקודות אבודות – צ'אודר תירס "גילי", סרטן כחול, קרם גזר ומרווה וגם קינוח בית פברז'ה מנוקד כמחווה לקינוח ממסעדת מול ים האייקונית.

תפריט קינוחים אימפרסיוניסטי במסעדת פאסטל | שאול המלך 27, תל אביב יפו (חצר הפסלים של מוזיאון תל אביב לאומנות) | פרטים והזמנות בטלפון 03-6447441 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

יוגורט דנונה WOW הסדרה של אסלה

וואו? טעמנו את קינוחי היוגורט של אסטלה מבית דנונה

חדש על המדף
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב

פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל תל אביב

חדשות האוכל
תפריט עסקיות צהריים במסעדת a למבוגרים ולילדים

קיץ חם: מסעדת a משיקה עסקיות צהריים למבוגרים ולילדים

חדשות האוכל
בראבה ג'נטה - חודש תוצרת מקומית

אנשים טובים: תפריט תוצרת מקומית מהצפון בבראבה ג'נטה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

זו הסיבה שאסור לשמור עגבניות טריות במקרר

מדריכים וטיפים

ארוחה מפסקת: מה לאכול לפני יום כיפור?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?