לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול.
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל | צילום: אסף קרלה

מסעדת פאסטל המוערכת בהובלתו של שף גל בן משה משיקה שיתוף פעולה חדש ומסקרן עם מוזיאון תל אביב הסמוך בדמות תפריט קינוחים חדש ואמנותי במיוחד.

תפריט הקינוחים של שף קונדיטורית אוליביה פחיירה נטר לוקח השראה מהתערוכה הנוכחית במוזיאון – "לתפוס רגע חולף: 150 שנה לאימפרסיוניזם" ומתכתב עם עשרות יצירות מופת הנכללות בה.

תפריט קינוחים אימפרסיוניסטי – מה יש לזלול?

בין הקינוחים תמצאו את "הרקדנית" – פלאן חלב עזים, פרי בסירופ, קדאיף פריך וקציפת מחלב, בהשראת הציור "סצינת בלט" של אדגר אגה או קינוח יוגורט קפוא עם אגסים מזוגגים, קראמבל, שוקולד וזעתר וופל-יוגורט בהשראת "באי" של ברת' מוריזו. מחירי הקינוחים נעים בין 66-68 ש"ח.

עדכונים טעימים למייל!

התערוכה החדשה מבוססת על אוסף האמנות בן 80 יצירות ששהה בשנה האחרונה במרחב המוגן של המוזיאון. בין השאר תמצאו שם עבודות של קלוד מונה, אדגר דגה, פייר-אוגוסט רנואר ועוד ועוד.

התנועה האימפרסיוניסטית פעלה באירופה במאה ה-19 והתאפיינה באלמנטים של אור, צל וצבע בטבע או בחיים האורבניים המודרניים תוך שימוש בפרספקטיבות לא שגרתיות.

מתוך תפריט הקינוחים החדש של פאסטל
מתוך תפריט הקינוחים החדש של פאסטל | צילום: אסף קרלה

כשפאסטל פגשו את קוסאמה

זהו לא שיתוף הפעולה הראשון בין מסעדת פאסטל למוזיאון תל אביב. בעבר השיקו במסעדה תפריט בהשראת התערוכה הפופולרית של האמנית יאיוי קוסאמה.

בין השאר הוגשו מנות כמו פופ ארט דלעת – סקאלופ צרובים על הפלנצ'ה, זביון מיסו, אורז בר פריך וסלט גרגיר נחלים; נקודות אבודות – צ'אודר תירס "גילי", סרטן כחול, קרם גזר ומרווה וגם קינוח בית פברז'ה מנוקד כמחווה לקינוח ממסעדת מול ים האייקונית.

תפריט קינוחים אימפרסיוניסטי במסעדת פאסטל | שאול המלך 27, תל אביב יפו (חצר הפסלים של מוזיאון תל אביב לאומנות) | פרטים והזמנות בטלפון 03-6447441 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי
שובו של הגרמקנודל: פופ אפ חורפי ומושחת מגיע לתל אביב
אירועים ופסטיבלים
חגיגות עשור למסעדת פופינה
רהב, קומרובסקי וניצן: פופינה חוגגת עשור עם השפים המובילים
אירועים ופסטיבלים
המסעדה הבאה של ישראל
המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?
חדשות האוכל
גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות
קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לא גזרת גורל: כך תמנעו מהעוגה לצנוח לאחר האפייה
מדריכים וטיפים
רגע לפני הנפנופים: איך לנקות מנגל פחמים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל