לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לא לביסקוויט הזה ייחלנו: פתי בר פיסטוק מגיע למדפים

אסם משיקה ביסקוויט חדש ומסקרן שקשה להתעלם ממנו על מדף הסופר, פתי בר פיסטוק במהדורה מיוחדת שמוכיחה - יש דברים שעדיף לא להתעסק איתם.
פתי בר פיסטוק של אסם
פתי בר פיסטוק של אסם | צילום: יח"צ
שיתוף

זה מספר שנים שחברת אסם מציגה מהדורות מיוחדות של ביסקוויט הפתי בר הוותיק והפופולרי שלה. מלבד הטעמים הקלאסיים של וניל ושוקו, התווספו לקולקציית עוגיות החמאה גם טעמי שוקולד מריר, קרמל ואפילו פתי בר בטעם פטל. כעת משיקה אסם טעם נוסף שקשה להתעלם ממנו, בעיקר ויזואלית, פתי בר פיסטוק.

עוד טעימה: שלגון קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן של נסטלה מגשים את ההבטחה

פתי בר פיסטוק – איפה הפיסטוק?

עיון מהיר במרכיבים של המוצר החדש מגלה כי אין זכר לפיסטוק המדובר בתצורה כלשהי, מה שמחזק את הסברה כי מדובר בגימיק נחמד שמצטלם טוב לרשתות החברתיות (למרות גוון ירוק זרחני לא מפתה בעליל). חשד זה מתחזק במיוחד לאור תזמון השקת המוצר רגע לפני יום העצמאות כשחג השבועות כבר באופק וקרנן של עוגות הביסקוויטים נמצא בעלייה.

מה שמאשר סופית שהמוצר המתקרא פתי בר פיסטוק אינו דבר מלבד גימיק שנועד לייצר שיח ברשת וכמה תיוגים באינסטגרם, הוא מבחן הטעם (ששלגון קראנץ' פיסטוק למשל עבר בקלות)

עוד טעימה: חדש על המדף: פתי בר פינוקים בטעם עוגת גבינה

בתור חובבי פיסטוק מושבעים, ניסינו, באמת שניסינו. עמעמנו את האור, כיבינו את הטלוויזיה, עצמנו את העיניים ונגסנו בביסקוויט הפריך ואיך נאמר זאת בעדינות, אין זכר לפיסטוק ומקום קבורתו לא נודע.. גם בעלי דמיון מפותח במיוחד יתקשו לאתר רמז לטעם האהוב.

פתי בר פיסטוק של אסם
פתי בר פיסטוק של אסם

חייבים להודות שהחוויה הזו השאירה אותנו מאוכזבים עם תחושה של עקיצה על גבנו (סיימון לבייב, מאחוריך). לא משחקים בלב שחושק בפיסטוק, גם לא בצחוק.

אסם עיטרו את האריזה בתמונה של עוגת ביסקוויטים פיסטוק וייתכן שזה השימוש היחיד שבאמת יחמיא להם ואף יקצור מחמאות עם המתכון הנכון, אבל אם חלמתם על לטבול ביסקוויט בטעם פיסטוקי עמוק בתה או בקפה, כנראה שעדיף להישאר עם פתי בר קלאסי.

פתי בר פיסטוק. מחיר: כ-15 ש"ח. להשיג ברשתות השיווק.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
7 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

עוגיית פיסטוק של Choose Your Cookies

Choose Your Cookies מתחדשים בעוגיות מושחתות לחגים

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
איך לשמור על עוגיות רכות לאורך זמן

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים
במבה אינסייד אאוט

באים בהפוכה: אסם משיקים את במבה אינסייד אאוט

חדש על המדף
בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

חדשות האוכל
ביסלי Free Style מקסיקני

ביסלי, במבה, תמרים ויין: מוצרים חדשים וכשרים לפסח 2023

חדש על המדף
למה עוגיות משתטחות באפייה בתנור

בית הספר לאפייה: למה העוגיות שלי משתטחות בתנור?

מדריכים וטיפים
במבה אוורירית של אסם

במבה אוורירית – הלהיט החדש של קיץ 2022?

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
קולקציית הטעמים של גלידריית לג'נדה לקיץ 2022

גלידריית לג'נדה מציגה טעמים חדשים לקיץ 2022

חדש על המדף