קראנץ פיסטוק ושוקולד לבן - מקיים את ההבטחה
קרדיט תמונה – מערכת לזלול

קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן מקיים את ההבטחה – ובגדול

שלגון קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן מסתמן כבר עכשיו כשלגון הלוהט של קיץ 2022. בתור פריקים של פיסטוק באשר הוא היינו לרוץ ולטעום ואוי כמה שאהבנו
שיתוף

תוכן עניינים

רגע אחרי ההשקה של המהדורה המיוחדת של פתי בר בטעם פיסטוק (שאכזב אותנו מאוד), חברת נסטלה מציגה בקול תרועה מחווה נוספת לטעם הפופולרי ומשיקה במקררי הגלידות  שלגון חדש – קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן

עוד טעימה: דומינוס מפתיעה ומציעה קראנץ' פיסטוק בכל הזמנה

יש משהו מתעתע במוצרים בטעם פיסטוק שגורם ללא מעט מפחי נפש בקרב חובבים מושבעים. בגלל מחירו היקר יחסית כחומר גלם, רבים מהיצרנים ישתמשו בכמויות קטנות של פיסטוק או יוותרו עליו לחלוטין ויחליפו בחומרי טעם וריח.

קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן לעומת זאת, מממש את ההבטחה ובגדול. נסטלה יצרו שלגון שנותן את הכבוד לחומר הגלם עם מערבולת טעמי פיסטוק מסחררת שלא משאירה מקום לספק – מדובר כאן על חלום שמתגשם לכל חובב פיסטוק באשר הוא.

הכל התחיל כמקובל בימינו, בפוסטים ויראלים ברשתות החברתיות. אוהד ראוך, חובב פיסטוק מושבע, פתח לפני כשנתיים עמוד אינסטגרם בשם "המגפה הירוקה" וקבוצת פייסבוק בשם "אוהבים פה פיסטוק" בה שיתפו החברים סיפורים שונים מהרשת הקשורים בפיסטוק.

אוהד הגדיל לעשות והעלה גרסאות פיסטוק לחטיפים ישראליים נוסטלגיים שערך בפוטושופ ואפילו לקח את התחביב צעד קדימה והחל לשווק מארזים על טהרת הפיסטוק שנחטפו במהירות.

עוד טעימה: קראנץ פיסטוק בוולט – כל הפרטים

אותם חטיפי פוטושופ הפכו פופולריים במיוחד בקבוצות אוכל שונות בפייסבוק, ביניהן "רעבים ברעבך" כשכל פוסט צובר אלפי לייקים ותגובות במהירות מסחררת.

עוד טעימה: גלידת קראנץ' פיסטוק מגיעה גם לשוק השחור

לאחר מספר חודשים קלטו בחברת נסטלה את ההייפ ההולך וגובר ופנו לראוך על מנת שישתתף בעצמו בפיתוח שלגון פיסטוק במהדורה מיוחדת לחובבי פיסטוק מושבעים.

כעת כאמור מגיע השלגון של נסטלה לרשתות השיווק. קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן הוא למעשה שלגון עם ליבת פיסטוק עשירה עם גלידת שוקולד לבן ופיסטוק וציפוי של שוקולד לבן ושברי פיסטוק. השלגון כאמור יופץ בקיץ הקרוב במהדורה מוגבלת במקררי הגלידות בחנויות וברשתות השיווק.

בפוסט בקבוצת הפייסבוק לאחר ההשקה של קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן, שיתף ראוך עם החברים בהתרגשות את הבשורה:
"קהילה הפיסטוקית המהממת הזאת, מגיע שאפו ענק! אציין גם את רעבים ברעבך שנתנו לי במה ענקית וכמובן שגם הם מעורבים בכל הדבר המשוגע הזה!

אבל הקהילה הזאת, הקבוצה הזאת, האנשים שפה, נתנו לי דרייב וכוח לאורך כל הדרך כדי שמשהו גדול יקרה! מי שקרוב אלי יודע – שחלק ענק מכל זה, זה עבור הקהילה, עבור כל אחת ואחד פה! זה מגיע לכםן!! זה מגיע לנו!!

בגאווה ענקית, בהתרגשות מרטיטת לבבות! מעדכן ומודיע באופן רשמי, שממש ברגעים אלו אחד המוצרים היותר טובים, טעימים ופיסטוקיים שיש מגיע למקררים ברחבי הארץ. גלידות נסטלה מגשימה לכולנו את החלום בקיץ הזה עם הקראנץ' פיסטוק האלוהי הזה!
אני חוזר – קראנץ' פ-י-ס-ט-ו-ק!".

קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן – כשפנטזיה מתגשמת בגדול

בשונה ממוצרים רבים שיוצאים לשוק מעת לעת בניסיון לרכב על טרנד זה או אחר, קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן של נסטלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. נדמה שבנסטלה הלכו עד הסוף עם התאווה העמוקה של הקהל לפיסטוק עם שלגון שלא ישאיר אף אחד עם חצי תאוותו בידו.

זה מתחיל בציפוי שוקולד לבן שהוא השידוך המתבקש לפיסטוק בקינוחים (למרות שהיינו שמחים לנסות גם ציפוי שוקולד מריר שיאזן את המתיקות) המעוטר חטיפי אורז תפוח ושברי פיסטוק גרוסים שמבשרים מהביס הראשון שהפעם נסטלה באו לפנק.

הגלידה עצמה גם היא בטעם פיסטוק מורגש אך מעודן יחסית ומשתלבת היטב עם הפינוק האמיתי של השלגון הזה – ליבה עשירה בממרח פיסטוק עם טעמים עמוקים ולא מתפשרים שבתכלס היינו שמחים לחסל גם טבלאות שלמות שלה בנפרד.

גלידת קראנץ פיסטוק - השוק השחור
גלידת קראנץ פיסטוק – השוק השחור – השוק השחור (צילום: מערכת האתר)

שלגון קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן במהדורה מוגבלת למשך הקיץ. להשיג ברשתות השיווק ובמקררי הגלידות. מחיר: כ-10 ש"ח.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס