הבשורה הנפוליטנית: פיצה סנטרל נפתחה בחולון

פיצה סנטרל החדשה במרכז עזריאלי בחולון שואפת להביא את בשורת הפיצה הנפוליטנית אל העיר עם בצק מחמצת, תוספות מקוריות ומגוון מנות קלאסיות מאיטליה.
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון | צילום: בועז לביא
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון | צילום: בועז לביא

אופציה מסקרנת לחובבי האוכל האיטלקי התווספה השבוע לסצנת האוכל המתפתחת של חולון עם פתיחתה של פיצה סנטרל, פיצרייה נפוליטנית חדשה וכשרה שממוקמת במרכז עזריאלי בעיר.

מי שעומדים מאחורי פיצה סנטרל הם הפיציולו רועי קדוש והיזם ערן הרשקוביץ (פיאצה גרנדה) שעיצבו את המקום בסגנון פיצה יוניון (Pizza Union) הלונדונית עם לוק מודרני אורבני, בר ישיבה עם וייב לא מחייב וטאבון איטלקי בו נאפות הפיצות.

עוד טעימה: שבוע הפיצות המוגזמות של פיצה פורטו יוצא לדרך

קדוש, מגיע ממשפחה עם היסטוריה קולינרית מקומית מכובדת שהקימה בין השאר את מחלבת קדוש המיתולוגית בצפת (חפשו את גבינת קדוש שמככבת בכמה מנות בתפריט). אביו של קדוש הוא פיציולו בעצמו והשף של פיצה סיציליאנו בראש פינה. הרשקוביץ הקים לפני כשנה גם את פיאצה גרנדה, מסעדת איטלקית בהובלת השף הומערך מנה שטרום במתחם שרונה מרקט.

הפיצות במקום הן בקוטר 30 ס"מ ועשויות בצק מחמצת שעובר התפחה במשך 48 שעות בשיטה הנפוליטנית הקלאסית מה שמוביל לפיצה עם שוליים עבים ואווריריים.

פיצה סנטרל בחולון – מה בתפריט?

התפריט של פיצה סנטרל מתחלק למנות ראשונות, סלטים, פיצות לבנות או אדומות, פסטות מהטאבון וקינוחים. לצד אלו מוצע גם תפריט אלכוהול וקוקטיילים מרעננים.

הפיצות של פיצה סנטרל בחולון
הפיצות של פיצה סנטרל בחולון | צילום: בועז לביא

בראשונות תמצאו בין השאר פוקאצ'ה בטאבון לצד קרם פלפלים, פסטו, שמן זית ובלסמי וקרם חצילים שרוף; פרמז'נה די מלנזנה עם שכבות חציל, מוצרלה, בזיליקום, פרמז'ן על רוטב עגבניות וברוסקטה או כדור בוראטה במילוי שמנת על סלט אורוגולה, שרי, זיתי קלמטה ובלסמי.

מנות מאיטליה בפיצה סנטרל חולון
מנות מאיטליה בפיצה סנטרל חולון | צילום: בועז לביא

באגף הפיצות תוכלו לבחור בין אמריקן סטייל עם רוטב עגבניות, צ'דר, טבעות בצל, חלפיניו, אננסה ורוטב ספייסי מיונז; פיצה פורטו עם רוטב עגבניות, מוצרלה, בצל סגול, סלמון, זוקיני ורוטב ביאנקה; קמפו די פיורי מבצק צבוע שחור, רוטב אלפרדו, תפוח אדמה, ביצת עין, צ'יפס בטטה ומיונז פיקנטי; פיצה פיורנטינה עם רוטב שמנת תרד, מוצרלה, חציל, זוקיני, ארטישוק, צנוברים וגבינת מנורי; פיצה פרפל עם רוטב שמנת סלק, מוצרלה, בצל סגול, ריבת בצל ביין, שקדים קלויים וגבינת קדוש ועוד.

פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון
פיצה סנטרל חולון – פיצה נפוליטנית בטאבון | צילום: בועז לביא

עוד בתפריט: ניוקי סנטה רוזה עם מוצרלה מוקרמת בטאבון; לזניה במילוי גבינות ועגבניות על רוטב רוזה ורביולי פלין מנגולד במילוי ריקוטה ברוטב אלפרדו עם פטריות, צנוברים וגבינת קדוש.

לקינוח תוכלו לזלול עוגת גבינה פירורים, קלצונה נוטלה, קינוח טופי קראנץ או קינוח מוצרט.

פיצv סנטרל | הרוקמים 26, מרכז עזריאלי חולון | פרטים בטלפון 03-6009666 ובאתר

רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?

מדריכים וטיפים

טיפ מבריק לניקיון המיקרוגל בקלות ובמהירות

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

חדשות האוכל
פיצות Oh Mommy של דומינוס פיצה ונירה ורותי רוסו

פיצה עם ענבים? דומינוס משיקה סדרת פיצות מרעננות לקיץ

חדשות האוכל
פיצה טרטופו של מסעדת ג'ובאני תל אביב

ג'ובאני: מצאנו פיצה מעולה בתל אביב במיקום לא שגרתי

חדשות האוכל

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
בראנץ' פתיחת שולחן בלאונג' דה פקטו

5 בראנצ'ים חדשים באווירה לוהטת לקיץ 2024

חדשות האוכל
בראנץ' על שפת הכנרת, צהריים על חוף הים, ארוחה יפואית עם בופה פתוח, לאנץ' קלאסי ופתיחת שולחן כיד המלך. 5 בראנצ'ים חדשים לקיץ 2024 >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?