חנות נוטלה בפתח תקווה Nutella by Chocolate experience
קרדיט תמונה – בן פרג'

מכורים לנוטלה? יש לנו חדשות מתוקות מאוד

חלום רטוב של זללנים רבים מתגשם בימים אלה עם פתיחתה הרשמית של החנות נוטלה שוקולד אקספיריאנס שתגיש למכורים לנוטלה כל מה שיש לממרח האהוב להציע
שיתוף

תוכן עניינים

אחרי אין ספור שמועות' דיווחים וציפייה דרוכה של ילדים ומבוגרים כאחד, נפתחה בשבוע שעבר החנות הראשונה בארץ המבוססת על הממרח האהוב מבית נוטלה

נוטלה שוקולד אקספיריאנס (Nutella by Chocolate experience) הוא תולדה של שיתוף פעולה מיוחד בין המותג נוטלה לחנות הקמעונאית שוקולד אקספיריאנס. המתחם המעוצב בגודל 40 מ"ר ממוקם בקומת המזון המהיר של קניון עופר בפתח תקווה, לוקיישן שימשוך לבטח לא מעט משפחות. סניף נוסף צפוי להיפתח בחודשים הקרובים בקריון בחיפה.

עוד טעימה: תפריט פנקייקים חדש ומושחת בנולה בייקרי

בחנות המעוצבת הושקעו כמיליון וחצי ש"ח והיא כוללת בין השאר אטרקציות כמו ה-Nutella Ape Car, רכב הנוטלה האייקוני שמככב גם בחנויות נוטלה באיטליה וברחבי העולם.

Nutella by Chocolate experience – מקדש למכורים לנוטלה

בנוטלה שוקולד אקספיריאנס יוצעו מבחר מוצרים טריים ומאפים המשלבים שוקולד נוטלה עם אוריינטציה של ארוחת בוקר מקרפ קלאסי עם ממרח נוטלה, לקרואסונים במילוי נוטלה, גלידות ועוד. בנוסף יציעו בחנות מארזים מיוחדים לאירועים ולחגים, חבילות "עשו זאת בעצמכם" להכנה בבית.

חנות נוטלה בפתח תקווה Nutella by Chocolate experience
חנות נוטלה בפתח תקווה Nutella by Chocolate experience | צילום: בן פרג'

זו לא הפעם הראשונה שנוטלה משתפת פעולה עם עסקים מקומיים, לפני כשנה נפתח בסניף רשת גוד פארם באבן גבירול בתל אביב מתחם קפה נוטלה בשיתוף חברת פררו. במתחם נוטלה בגוד פארם נמכרים גם כן מוצרים כמו קרפ או וופל בלגי עם נוטלה לצד מוצרים נוספים.

מותג ממרח אגוזי הלוז של נוטלה הושק לראשונה בעולם בשנת 1964 על ידי יצרנית השוקולד האיטלקית פררו ועשה עלייה לישראל בשנת 1975 וכיום הוא זמין ביותר מ-160 מדינות מסביב לגלובוס.

בשנים האחרונות החל נוטלה להרחיב את תחומי פעילותה ופתחה בתי קפה בערים בולטות כשהראשון ביניהם נפתח בשנת 2017 בשיקגו בארצות הברית.

נוטלה שוקולד אקספיריאנס (Nutella by Chocolate experience) | קומת המזון המהיר, הקניון הגדול, קניון עופר, זאב ז'בוטינסקי 72, פתח תקווה | פרטים נוספים באתר נוטלה

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס