לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה

פיצה מוצ'ה משיקה בראנץ' חדש עם שילוב מפתיע בין איטליה הקלאסית לארוחת הבוקר הישראלית ומגשימה גילטי פלז'ר של רבים מאיתנו - פיצה לארוחת הבוקר
בראנץ' פיצה מוצ'ה
בראנץ' פיצה מוצ'ה | צילום: יח"צ
שיתוף

רשת הפיצריות והסטריט-פוד האיטלקי, פיצה מוצ'ה, משיקה בראנץ' מפתיע ויצא דופן על טהרת הפיצות.

הבראנץ' החדש משלב בין הפיצות האיטלקיות של מוצ'ה לבין ארוחת בוקר ישראלית קלאסית ויוגש בשלב הראשון בסניף ראשון לציון בלבד בימי שישי בבוקר ויתרחב בהמשך לסניפים נוספים..

בראנץ' פיצה שקשוקה של מוצ'ה
בראנץ' פיצה שקשוקה של מוצ'ה

הבראנץ' של פיצה מוצ'ה

שלוש הפיצות שנרקחו במיוחד לבראנץ' ע"י השף של רשת מוצ'ה, גיל כהן עשויות מבצק מחמצת שתפח 24 שעות טרם האפייה.

תוכלו לבחור בין ארוחת פיצה חביתה עם חמאה ומוצרלה; פיצה שקשוקה עם פלפלים, שום וביצי עין או פיצה בוראטה עם עגבניות מיובשות, בזיליקום ואורגנו טרי.

כל הפיצות בבראנץ' מוגשות עם סלט ירוק, לאבנה, סלט טונה, בייבי מוצרלה, איולי שום, קרם פרש, שיפקה, זיתים ומשקאות לבחירה

פיצה בוראטה של מוצ'ה
פיצה בוראטה של מוצ'ה

בשנה שעברה יצאו בפיצה מוצ'ה בספיישל פיצות למבוגרים בלבד כמו פיצת "אמסטרדם" עם בצק צ'דר, פטריות ושמן המפ; פיצת "טוקיו" עם בצק שחור משומשום שחור ואבץ עם חלת דבש, קממבר צלוי ורוטב סויה וטופי; פיצת "פריז" עם בצק לחם בצל ורוטב קרם בצל חום ופיצה "מרקש" מבצק זעתר, רוטב מטבוחה, פלפלים שרופים וגבינה בולגרית.

פיצה מוצ'ה נפתחה לפני כ-4 שנים בתל אביב על ידי ארבעה חברי ילדות מכפר סבא ומאז התפשטה ל-5 ערים נוספות.

היא נודעה בפיצה בהרכבה אישית עם תוספות לא שגרתיות על סף הביזאריות שניתן היה להוסיף לפיצה כמו אבוקדו, סלט ביצים או תפוצ'יפס.

מעבר לכך ניתן להתאים עוד יותר את הפיצה לטעמכם האישי עם בחירה של רטבים כמו מטבוחה, קרם חציל או פולנטה; גבינות רכות וקשות ואפילו בצקים שונים כמו בצק עם זעתר או ללא גלוטן.

עוד טעימה: הבראנץ' של בושוויק חוזר

פיצה מוצ'התל אביב (לא כשר), ראשון לציון, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה

אוהבים פיצה? נטפליקס מכינה לכם הפתעה מעוררת תיאבון

חדשות האוכל
פיצה ללא הגבלה - אכול כפי יכולתך במסעדת פיאטו

אכול כפי יכולתך: איפה תוכלו לזלול פיצות ללא הגבלה?

חדשות האוכל
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre

בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש

חדש על המדף
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
מסיבת פיצות בפסח כמחאה על חוק החמץ

בעקבות חוק החמץ: מחאת הפיצות מגיעה לבתי החולים

חדשות האוכל
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל
פיצה טרטופו של מסעדת ג'ובאני תל אביב

ג'ובאני: מצאנו פיצה מעולה בתל אביב במיקום לא שגרתי

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס

דומינו'ס מציגים: קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן – הפיצה

חדשות האוכל