פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה

פיצה מוצ'ה משיקה בראנץ' חדש עם שילוב מפתיע בין איטליה הקלאסית לארוחת הבוקר הישראלית ומגשימה גילטי פלז'ר של רבים מאיתנו - פיצה לארוחת הבוקר.
בראנץ' פיצה מוצ'ה
בראנץ' פיצה מוצ'ה | צילום: יח"צ

רשת הפיצריות והסטריט-פוד האיטלקי, פיצה מוצ'ה, משיקה בראנץ' מפתיע ויצא דופן על טהרת הפיצות.

הבראנץ' החדש משלב בין הפיצות האיטלקיות של מוצ'ה לבין ארוחת בוקר ישראלית קלאסית ויוגש בשלב הראשון בסניף ראשון לציון בלבד בימי שישי בבוקר ויתרחב בהמשך לסניפים נוספים..

בראנץ' פיצה שקשוקה של מוצ'ה
בראנץ' פיצה שקשוקה של מוצ'ה

הבראנץ' של פיצה מוצ'ה

שלוש הפיצות שנרקחו במיוחד לבראנץ' ע"י השף של רשת מוצ'ה, גיל כהן עשויות מבצק מחמצת שתפח 24 שעות טרם האפייה.

עדכונים טעימים למייל!

תוכלו לבחור בין ארוחת פיצה חביתה עם חמאה ומוצרלה; פיצה שקשוקה עם פלפלים, שום וביצי עין או פיצה בוראטה עם עגבניות מיובשות, בזיליקום ואורגנו טרי.

כל הפיצות בבראנץ' מוגשות עם סלט ירוק, לאבנה, סלט טונה, בייבי מוצרלה, איולי שום, קרם פרש, שיפקה, זיתים ומשקאות לבחירה

פיצה בוראטה של מוצ'ה
פיצה בוראטה של מוצ'ה

בשנה שעברה יצאו בפיצה מוצ'ה בספיישל פיצות למבוגרים בלבד כמו פיצת "אמסטרדם" עם בצק צ'דר, פטריות ושמן המפ; פיצת "טוקיו" עם בצק שחור משומשום שחור ואבץ עם חלת דבש, קממבר צלוי ורוטב סויה וטופי; פיצת "פריז" עם בצק לחם בצל ורוטב קרם בצל חום ופיצה "מרקש" מבצק זעתר, רוטב מטבוחה, פלפלים שרופים וגבינה בולגרית.

פיצה מוצ'ה נפתחה לפני כ-4 שנים בתל אביב על ידי ארבעה חברי ילדות מכפר סבא ומאז התפשטה ל-5 ערים נוספות.

היא נודעה בפיצה בהרכבה אישית עם תוספות לא שגרתיות על סף הביזאריות שניתן היה להוסיף לפיצה כמו אבוקדו, סלט ביצים או תפוצ'יפס.

מעבר לכך ניתן להתאים עוד יותר את הפיצה לטעמכם האישי עם בחירה של רטבים כמו מטבוחה, קרם חציל או פולנטה; גבינות רכות וקשות ואפילו בצקים שונים כמו בצק עם זעתר או ללא גלוטן.

עוד טעימה: הבראנץ' של בושוויק חוזר

פיצה מוצ'התל אביב (לא כשר), ראשון לציון, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה

הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים

אירועים ופסטיבלים
תפריט אביב 2023 ברוטצ' ביסטרו בר

חפש אותי בראשון: המסעדה שמציעה בראנץ' מושחת עד 20:00

חדשות האוכל
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre

בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש

חדש על המדף
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
שף ענר בן רפאל

Round Tables 2024: פיין דיינינג יהודי במסעדות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
אירועי Round Tables חוזרים לאחר 5 שנות היעדרות עם ארוחות מטבח עילית המפגישות בין שפים יהודים מובילים למסעדות הישראליות הלוהטות ביותר >>

מדריכים שאהבתם

מדריך: איך לאחסן יין לאחר הפתיחה

מדריכים וטיפים

לא מה שחשבתם: כמה פירות מומלץ לאכול ביום?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?