פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה

פיצה מוצ'ה משיקה בראנץ' חדש עם שילוב מפתיע בין איטליה הקלאסית לארוחת הבוקר הישראלית ומגשימה גילטי פלז'ר של רבים מאיתנו - פיצה לארוחת הבוקר.
בראנץ' פיצה מוצ'ה
בראנץ' פיצה מוצ'ה | צילום: יח"צ

רשת הפיצריות והסטריט-פוד האיטלקי, פיצה מוצ'ה, משיקה בראנץ' מפתיע ויצא דופן על טהרת הפיצות.

הבראנץ' החדש משלב בין הפיצות האיטלקיות של מוצ'ה לבין ארוחת בוקר ישראלית קלאסית ויוגש בשלב הראשון בסניף ראשון לציון בלבד בימי שישי בבוקר ויתרחב בהמשך לסניפים נוספים..

בראנץ' פיצה שקשוקה של מוצ'ה

הבראנץ' של פיצה מוצ'ה

שלוש הפיצות שנרקחו במיוחד לבראנץ' ע"י השף של רשת מוצ'ה, גיל כהן עשויות מבצק מחמצת שתפח 24 שעות טרם האפייה.

תוכלו לבחור בין ארוחת פיצה חביתה עם חמאה ומוצרלה; פיצה שקשוקה עם פלפלים, שום וביצי עין או פיצה בוראטה עם עגבניות מיובשות, בזיליקום ואורגנו טרי.

כל הפיצות בבראנץ' מוגשות עם סלט ירוק, לאבנה, סלט טונה, בייבי מוצרלה, איולי שום, קרם פרש, שיפקה, זיתים ומשקאות לבחירה

פיצה בוראטה של מוצ'ה

בשנה שעברה יצאו בפיצה מוצ'ה בספיישל פיצות למבוגרים בלבד כמו פיצת "אמסטרדם" עם בצק צ'דר, פטריות ושמן המפ; פיצת "טוקיו" עם בצק שחור משומשום שחור ואבץ עם חלת דבש, קממבר צלוי ורוטב סויה וטופי; פיצת "פריז" עם בצק לחם בצל ורוטב קרם בצל חום ופיצה "מרקש" מבצק זעתר, רוטב מטבוחה, פלפלים שרופים וגבינה בולגרית.

פיצה מוצ'ה נפתחה לפני כ-4 שנים בתל אביב על ידי ארבעה חברי ילדות מכפר סבא ומאז התפשטה ל-5 ערים נוספות.

היא נודעה בפיצה בהרכבה אישית עם תוספות לא שגרתיות על סף הביזאריות שניתן היה להוסיף לפיצה כמו אבוקדו, סלט ביצים או תפוצ'יפס.

מעבר לכך ניתן להתאים עוד יותר את הפיצה לטעמכם האישי עם בחירה של רטבים כמו מטבוחה, קרם חציל או פולנטה; גבינות רכות וקשות ואפילו בצקים שונים כמו בצק עם זעתר או ללא גלוטן.

עוד טעימה: הבראנץ' של בושוויק חוזר

פיצה מוצ'התל אביב (לא כשר), ראשון לציון, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre
בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש
חדש על המדף
שבוע הפיצות המוגזמות של פיצה פורטו
שבוע הפיצות המוגזמות של פיצה פורטו יוצא לדרך
אירועים קולינריים
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל
בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים
חדשות האוכל
צ'יזבורגר פיצה בפאפא ג'ונס
מה לזלול בחו"ל: צ'יזבורגר פיצה בפאפא ג'ונס, צ'יפס צ'ורוס במקדונלד'ס ועוד
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך השלם לגריל: כל הציוד שצריך למנגל המושלם
טיפים למטבח
5 טעויות שכולם עושים באחסון מלפפונים (ואיך להימנע מהן)
טיפים למטבח
שמים סוף ליובש: כך תשמרו על עוגה עסיסית ולחה לאורך זמן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל