ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון
קרדיט תמונה – פאו וואו
שיתוף

תוכן עניינים

פינת האוכל של פאו וואו בראשון לציון תארח הערב (שלישי) ערב יפני מפתיע עם פיוז'ן אסיאתי של השף נתי אוחיון ומבחר מנות קלאסיות מהמטבח היפני.

במסגרת הארוחה ישתמש אוחיון בטכניקות בישול מגוונות תוך שימוש בחומרי גלם מהמזרח הרחוק עם ניחוחות של המטבח הים תיכוני.

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו – מה בתפריט?

במהלך הערב החד פעמי של פאו וואו יציע שף נתי אוחיון מבחר מנות סושי כמו טאטו סושי סלמון בטמפורה עם אבוקדו בציפוי סלמון קראסט, סוכר חום ושקדים פרוסים; סאייקו רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב, ספייסי מיונז, טריאקי, קריספי טמפורה, קריספי בטטה ועירית קצוצה וסושי קדאיף עם סלמון בטמפורה, גבינת שמנת, פטריות שיטאקי, בטטה בציפוי סלמון צרוב, אטריות קדאיף, טריאקי ואבקת פיסטוק.

ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון
ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

עוד תמצאו בתפריט פוקי בול עם סלמון, קריספי טמפורה, קריספי בטטה, קריספי סלק ומבחר תוספות ורטבים וראמן עם ציר עמוק ומלא של עוף או בקר בבישול ארוך בתוספת אטריות חיטה מיפן, ביצה רכה, בצל ירוק, פטריות שיטאקי ואצות.

לטבעונים יציעו בערב המיוחד יאסאי רול עם אבוקדו, בטטה, גזר ומלפפון בציפוי קריספי בטטה ועירית קצוצה.

סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון
סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

"פאו וואו" שואבים את שמם מהכינוי השגור למפגשי השבטים הגדולים של האינדיאנים בצפון אמריקה ומציעים תפריט עם אוכל רחוב מכל רחבי העולם על בסיס 3 עד 7 מנות שרינג לחלוקה במספר קטגוריות ובמחירים קבועים (131-282 ש"ח). מפיצות והמבורגרים ועד מנות קארי, באנים ותבשילים ריחניים

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו | יום שלישי 29.11, החל מ-20:30 | רוטשילד 62, ראשון לציון | הזמנות באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס