גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

פינת אוכל הרחוב של פאו וואו תארח ערב חד פעמי של פיוז'ן יפני עם מגוון מנות אסיאתיות של השף נתי אוחיון בשילוב נגיעות ים תיכוניות.
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

פינת האוכל של פאו וואו בראשון לציון תארח הערב (שלישי) ערב יפני מפתיע עם פיוז'ן אסיאתי של השף נתי אוחיון ומבחר מנות קלאסיות מהמטבח היפני.

במסגרת הארוחה ישתמש אוחיון בטכניקות בישול מגוונות תוך שימוש בחומרי גלם מהמזרח הרחוק עם ניחוחות של המטבח הים תיכוני.

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו – מה בתפריט?

במהלך הערב החד פעמי של פאו וואו יציע שף נתי אוחיון מבחר מנות סושי כמו טאטו סושי סלמון בטמפורה עם אבוקדו בציפוי סלמון קראסט, סוכר חום ושקדים פרוסים; סאייקו רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב, ספייסי מיונז, טריאקי, קריספי טמפורה, קריספי בטטה ועירית קצוצה וסושי קדאיף עם סלמון בטמפורה, גבינת שמנת, פטריות שיטאקי, בטטה בציפוי סלמון צרוב, אטריות קדאיף, טריאקי ואבקת פיסטוק.

עוד תמצאו בתפריט פוקי בול עם סלמון, קריספי טמפורה, קריספי בטטה, קריספי סלק ומבחר תוספות ורטבים וראמן עם ציר עמוק ומלא של עוף או בקר בבישול ארוך בתוספת אטריות חיטה מיפן, ביצה רכה, בצל ירוק, פטריות שיטאקי ואצות.

לטבעונים יציעו בערב המיוחד יאסאי רול עם אבוקדו, בטטה, גזר ומלפפון בציפוי קריספי בטטה ועירית קצוצה.

סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

"פאו וואו" שואבים את שמם מהכינוי השגור למפגשי השבטים הגדולים של האינדיאנים בצפון אמריקה ומציעים תפריט עם אוכל רחוב מכל רחבי העולם על בסיס 3 עד 7 מנות שרינג לחלוקה במספר קטגוריות ובמחירים קבועים (131-282 ש"ח). מפיצות והמבורגרים ועד מנות קארי, באנים ותבשילים ריחניים

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו | יום שלישי 29.11, החל מ-20:30 | רוטשילד 62, ראשון לציון | הזמנות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית
אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב
חדשות האוכל
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב
7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO
חדשות האוכל
מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94
פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר
חדשות האוכל
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי
גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
עייפים אחרי ארוחת הצהריים? זה מה שאתם עושים לא נכון
טיפים למטבח
במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?
טיפים למטבח
קריספיות מובטחת: איך לשמור על עוגיות פריכות לשבוע לפחות
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל