לזלול - מגזין אוכל ישראלי

גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

פינת אוכל הרחוב של פאו וואו תארח ערב חד פעמי של פיוז'ן יפני עם מגוון מנות אסיאתיות של השף נתי אוחיון בשילוב נגיעות ים תיכוניות
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו
שיתוף

פינת האוכל של פאו וואו בראשון לציון תארח הערב (שלישי) ערב יפני מפתיע עם פיוז'ן אסיאתי של השף נתי אוחיון ומבחר מנות קלאסיות מהמטבח היפני.

במסגרת הארוחה ישתמש אוחיון בטכניקות בישול מגוונות תוך שימוש בחומרי גלם מהמזרח הרחוק עם ניחוחות של המטבח הים תיכוני.

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו – מה בתפריט?

במהלך הערב החד פעמי של פאו וואו יציע שף נתי אוחיון מבחר מנות סושי כמו טאטו סושי סלמון בטמפורה עם אבוקדו בציפוי סלמון קראסט, סוכר חום ושקדים פרוסים; סאייקו רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב, ספייסי מיונז, טריאקי, קריספי טמפורה, קריספי בטטה ועירית קצוצה וסושי קדאיף עם סלמון בטמפורה, גבינת שמנת, פטריות שיטאקי, בטטה בציפוי סלמון צרוב, אטריות קדאיף, טריאקי ואבקת פיסטוק.

ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון
ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

עוד תמצאו בתפריט פוקי בול עם סלמון, קריספי טמפורה, קריספי בטטה, קריספי סלק ומבחר תוספות ורטבים וראמן עם ציר עמוק ומלא של עוף או בקר בבישול ארוך בתוספת אטריות חיטה מיפן, ביצה רכה, בצל ירוק, פטריות שיטאקי ואצות.

לטבעונים יציעו בערב המיוחד יאסאי רול עם אבוקדו, בטטה, גזר ומלפפון בציפוי קריספי בטטה ועירית קצוצה.

סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון
סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

"פאו וואו" שואבים את שמם מהכינוי השגור למפגשי השבטים הגדולים של האינדיאנים בצפון אמריקה ומציעים תפריט עם אוכל רחוב מכל רחבי העולם על בסיס 3 עד 7 מנות שרינג לחלוקה במספר קטגוריות ובמחירים קבועים (131-282 ש"ח). מפיצות והמבורגרים ועד מנות קארי, באנים ותבשילים ריחניים

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו | יום שלישי 29.11, החל מ-20:30 | רוטשילד 62, ראשון לציון | הזמנות באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן

הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ

חדשות האוכל
פאניפאני פורי - פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

חוגגים עצמאות: פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

אירועים ופסטיבלים