גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

פינת אוכל הרחוב של פאו וואו תארח ערב חד פעמי של פיוז'ן יפני עם מגוון מנות אסיאתיות של השף נתי אוחיון בשילוב נגיעות ים תיכוניות.
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

פינת האוכל של פאו וואו בראשון לציון תארח הערב (שלישי) ערב יפני מפתיע עם פיוז'ן אסיאתי של השף נתי אוחיון ומבחר מנות קלאסיות מהמטבח היפני.

במסגרת הארוחה ישתמש אוחיון בטכניקות בישול מגוונות תוך שימוש בחומרי גלם מהמזרח הרחוק עם ניחוחות של המטבח הים תיכוני.

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו – מה בתפריט?

במהלך הערב החד פעמי של פאו וואו יציע שף נתי אוחיון מבחר מנות סושי כמו טאטו סושי סלמון בטמפורה עם אבוקדו בציפוי סלמון קראסט, סוכר חום ושקדים פרוסים; סאייקו רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב, ספייסי מיונז, טריאקי, קריספי טמפורה, קריספי בטטה ועירית קצוצה וסושי קדאיף עם סלמון בטמפורה, גבינת שמנת, פטריות שיטאקי, בטטה בציפוי סלמון צרוב, אטריות קדאיף, טריאקי ואבקת פיסטוק.

עדכונים טעימים למייל!
ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון
ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

עוד תמצאו בתפריט פוקי בול עם סלמון, קריספי טמפורה, קריספי בטטה, קריספי סלק ומבחר תוספות ורטבים וראמן עם ציר עמוק ומלא של עוף או בקר בבישול ארוך בתוספת אטריות חיטה מיפן, ביצה רכה, בצל ירוק, פטריות שיטאקי ואצות.

לטבעונים יציעו בערב המיוחד יאסאי רול עם אבוקדו, בטטה, גזר ומלפפון בציפוי קריספי בטטה ועירית קצוצה.

סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון
סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

"פאו וואו" שואבים את שמם מהכינוי השגור למפגשי השבטים הגדולים של האינדיאנים בצפון אמריקה ומציעים תפריט עם אוכל רחוב מכל רחבי העולם על בסיס 3 עד 7 מנות שרינג לחלוקה במספר קטגוריות ובמחירים קבועים (131-282 ש"ח). מפיצות והמבורגרים ועד מנות קארי, באנים ותבשילים ריחניים

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו | יום שלישי 29.11, החל מ-20:30 | רוטשילד 62, ראשון לציון | הזמנות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94

פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר

חדשות האוכל
התפריט הירוק של ג'ירף לצמחונים וטבעונים

ירוק עולה: ג'ירף משיקה תפריט צמחוני וטבעוני מעורר תאבון

חדשות האוכל
עסקית חריפה של בית תאילנדי

לוהט פה: בית תאילנדי משיקה ארוחה עסקית חריפה

חדשות האוכל
ג'ירף חוגגת 28 עם תפריט ספיישלים מיוחד

יש לי יום הולדת: ג'ירף חוגגת 28 עם תפריט ספיישל לשבועיים בלבד

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם: איך לנקות ארונות מטבח לקראת האביב

מדריכים וטיפים

פעם אחת ולתמיד: איך מנקים קומקום עם מלח לימון?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?