גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

פינת אוכל הרחוב של פאו וואו תארח ערב חד פעמי של פיוז'ן יפני עם מגוון מנות אסיאתיות של השף נתי אוחיון בשילוב נגיעות ים תיכוניות.
עדכונים טעימים למייל!

פינת האוכל של פאו וואו בראשון לציון תארח הערב (שלישי) ערב יפני מפתיע עם פיוז'ן אסיאתי של השף נתי אוחיון ומבחר מנות קלאסיות מהמטבח היפני.

במסגרת הארוחה ישתמש אוחיון בטכניקות בישול מגוונות תוך שימוש בחומרי גלם מהמזרח הרחוק עם ניחוחות של המטבח הים תיכוני.

ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו – מה בתפריט?

במהלך הערב החד פעמי של פאו וואו יציע שף נתי אוחיון מבחר מנות סושי כמו טאטו סושי סלמון בטמפורה עם אבוקדו בציפוי סלמון קראסט, סוכר חום ושקדים פרוסים; סאייקו רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב, ספייסי מיונז, טריאקי, קריספי טמפורה, קריספי בטטה ועירית קצוצה וסושי קדאיף עם סלמון בטמפורה, גבינת שמנת, פטריות שיטאקי, בטטה בציפוי סלמון צרוב, אטריות קדאיף, טריאקי ואבקת פיסטוק.

ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון
ראמן של פאו וואו שף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

עוד תמצאו בתפריט פוקי בול עם סלמון, קריספי טמפורה, קריספי בטטה, קריספי סלק ומבחר תוספות ורטבים וראמן עם ציר עמוק ומלא של עוף או בקר בבישול ארוך בתוספת אטריות חיטה מיפן, ביצה רכה, בצל ירוק, פטריות שיטאקי ואצות.

לטבעונים יציעו בערב המיוחד יאסאי רול עם אבוקדו, בטטה, גזר ומלפפון בציפוי קריספי בטטה ועירית קצוצה.

סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון
סושי פיוז'ן של פאו וואו ושף נתי אוחיון | צילום: פאו וואו

"פאו וואו" שואבים את שמם מהכינוי השגור למפגשי השבטים הגדולים של האינדיאנים בצפון אמריקה ומציעים תפריט עם אוכל רחוב מכל רחבי העולם על בסיס 3 עד 7 מנות שרינג לחלוקה במספר קטגוריות ובמחירים קבועים (131-282 ש"ח). מפיצות והמבורגרים ועד מנות קארי, באנים ותבשילים ריחניים

ערב פיוז'ן יפני בפאו וואו | יום שלישי 29.11, החל מ-20:30 | רוטשילד 62, ראשון לציון | הזמנות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן

הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ

חדשות האוכל
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: איך צריך לשמור כוסברה במקרר

מדריכים וטיפים

שמים סוף ליובש: איך לשמור על עוגה עסיסית ולחה לאורך זמן

מדריכים וטיפים

מה לזלול?