רוסטיקו חוגגת 18 עם שפית פרנצ'סקה גוסטלה
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת רוסטיקו האהובה מרחוב רוטשילד בתל אביב חוגגת לא פחות מ-18 שנות פעילות ותפריט מיוחד של השפית פרנצ'סקה גוסטלה שמגיעה היישר מאיטליה לקראת פסטיבל יום ההולדת שייערך בימים שני עד רביעי (12-14.6).

גוסטלה שעבדה בין השאר במסעדת פיאצה דאומו בעלת 3 כוכבי מישלן, תבשל בסניפי רוסטיקו ברוטשילד ובזל מבחר של פסטות ביתיות ואותנטיות על פי מתכונים מסורתיים ממילאנו ורומא כשלצד אלו יוגשו צלחות עמוקות ממחוז אמיליה רומאנה ומנות מחווה למטבח הישראלי.

יום הולדת 18 למסעדת רוסטיקו – מה יש לזלול

בין השאר תמצאו בתפריט הספיישל אנילוטי בציר עגל ומח עצם עם קרם זעפרן ופונדו פרמזן; טליטאלה אלפרדו בחמאת פרמזן; ספגטי "מחוצים" ברוטב פקורינו ושלושה פלפלים; פסטה מלגליאטי בראגו טלה לבן ופקורינו ופסטה מגולגלת אפויה במילוי תרד וריקוטה ברוטב עגבניות ובשמל.

עוד תמצאו בתפריט מנות מסקרנות במיוחד עם וייב ישראלי כמו רביולי שקשוקה במילוי חלמון ורוטב שקשוקה ופפרדלה ברוטב קרם אריסה עם לימון כבוש וקראסט שומשום

את תפריט הספיישל ילווה תפריט יין איטלקי וקוקטיילים מרעננים. בנוסף, כל סועד יקבל "דרכון" איטלקי באמצעותו יוכל להשתתף בהגרלת טיסה מפנקת לאיטליה.

סניף רוסטיקו רוטשילד הוקם ב-2005 כמסעדה קטנה המתמחה באוכל איטלקי אותנטי. המסעדה הפכה למוסד קולינרי תל אביבי במהרה עד שבשנת 2009 הצטרפה לחגיגה גם רוסטיקו בזל הגדולה הכוללת גם חדר אירועים פרטי.

לאחרונה קמה אחות קטנה למסעדה במתחם שרונה בתל אביב – פיאצה רוסטיקו, בה מוגש התפריט המוכר של המסעדה בקונספט מהיר ומודרני יותר.

שפית פרנצ'סקה גוואסטלה מבשלת ברוסטיקו | רוטשילד 15, תל אביב | בזל 42, תל אביב | שני-רביעי 12-14.6 | הזמנות בטלפון 03-5100039 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס