יקב תבור חוגג עשור לכרמים האקולוגיים ולסדרה האקולוגית של תבור ומציע סדרת סיורים קולינריים ברחבי תל אביב בהדרכת איש הקולינריה עמית אהרנסון.
במסגרת Taste & the city by TABOR יבקרו המשתתפים ב-5 מסעדות מובילות ומוערכות בתל אביב ויטעמו מנות נבחרות לצד טעימות יין איכותי של יקב תבור. הסיורים יתקיימו בקבוצות קטנות של עד 10 אנשים ובמהלכם יחלוק אהרנסון תובנות וסיפורים על המסעדות הנבחרות, על מסעדות שף בכלל, על יין ועל החיים עצמו.
המסעדות המשתתפות בסיור הן מסעדת פרא של אביעד פלד ואורי שטיינברג, פופינה של אוריאל קמחי, פרונטו של השף דיוויד פרנקל, וייס של השף גיל דהאן ושיינע של אסף גבאי.
הסיורים יתקיימו בימי שני בתאריכים ה-31.10, 7.11 ו-14.11. מחיר הסיור עומד על 400 ש"ח וכולל 5 כוסות יין מיקב תבור ומנות שף מהמסעדות הנבחרות.
סיור קולינרי של עמית אהרנסון ויקב תבור – מה יש לזלול?
הסיור יחל ברחוב אחד העם פינת הרצל במסעדת וייס בה יטעמו המשתתפים קצף תירס עם קראמבל תירס וחמאה חומה וטארלט תירס עם גבינת קדוש מגורדת והולנדז תירס בליווי כוס יין ראשונה. משם ימשיכו למסעדת פרונטו בה יטעמו פאף טפיוקה עם טרטר דג וקימצ'י קולורבי; בריוש עם פורל מעושן וקרם פרש של יעקובס וטארטלט עם תפוחי אדמה, איולי, שיזף ואבן יוגורט עם כוס יין שנייה.
את כוס היין השלישית ילגמו המשתתפים במסעדת פרא שם יטעמו כנף ממולאת עם ציר עוף והדרים ומשם ימשיכו למסעדת שיינע שם יטעמו פילה מוסר על אורז אסור לצד הכוס הרביעית.
את הסיור יחתום ביקור במסעדת פופינה בה יוגשו מבחר טעימות מקינוחי המסעדה עם יין קינוח ושתייה חמה.
Taste & the city by TABOR – סיור קולינרי עם עמית אהרנסון | ימי שני ה-31.10, 7.11 ו-14.11 | 400 ש"ח למשתתף | הזמנות באתר ובאפליקציית אונטופו
ניתן לרכוש כרטיסים באתר ובאפליקציית ontopo.co.il