יקב תבור ועמית אהרנסון לוקחים אתכם לטעום את תל אביב

יקב תבור חוגג עשור ליקבים האקולוגיים עם סדרת סיורים קולינריים בהדרכת עמית אהרונסון עם טעימות יין ומנות שף מובחרות במסעדות המובילות בתל אביב.
סיורים קולינריים של עמית אהרנסון ויקב תבור בתל אביב
סיורים קולינריים של עמית אהרנסון ויקב תבור בתל אביב | צילום: אסף קרלה

יקב תבור חוגג עשור לכרמים האקולוגיים ולסדרה האקולוגית של תבור ומציע סדרת סיורים קולינריים ברחבי תל אביב בהדרכת איש הקולינריה עמית אהרנסון.

במסגרת Taste & the city by TABOR יבקרו המשתתפים ב-5 מסעדות מובילות ומוערכות בתל אביב ויטעמו מנות נבחרות לצד טעימות יין איכותי של יקב תבור. הסיורים יתקיימו בקבוצות קטנות של עד 10 אנשים ובמהלכם יחלוק אהרנסון תובנות וסיפורים על המסעדות הנבחרות, על מסעדות שף בכלל, על יין ועל החיים עצמו.

המסעדות המשתתפות בסיור הן מסעדת פרא של אביעד פלד ואורי שטיינברג, פופינה של אוריאל קמחי, פרונטו של השף דיוויד פרנקל, וייס של השף גיל דהאן ושיינע של אסף גבאי.

עדכונים טעימים למייל!

הסיורים יתקיימו בימי שני בתאריכים ה-31.10, 7.11 ו-14.11. מחיר הסיור עומד על 400 ש"ח וכולל 5 כוסות יין מיקב תבור ומנות שף מהמסעדות הנבחרות.

סיור קולינרי של עמית אהרנסון ויקב תבור – מה יש לזלול?

הסיור יחל ברחוב אחד העם פינת הרצל במסעדת וייס בה יטעמו המשתתפים קצף תירס עם קראמבל תירס וחמאה חומה וטארלט תירס עם גבינת קדוש מגורדת והולנדז תירס בליווי כוס יין ראשונה. משם ימשיכו למסעדת פרונטו בה יטעמו פאף טפיוקה עם טרטר דג וקימצ'י קולורבי; בריוש עם פורל מעושן וקרם פרש של יעקובס וטארטלט עם תפוחי אדמה, איולי, שיזף ואבן יוגורט עם כוס יין שנייה.

סיורים קולינריים של יקב תבור
סיורים קולינריים של יקב תבור | צילום: יקב תבור

את כוס היין השלישית ילגמו המשתתפים במסעדת פרא שם יטעמו כנף ממולאת עם ציר עוף והדרים ומשם ימשיכו למסעדת שיינע שם יטעמו פילה מוסר על אורז אסור לצד הכוס הרביעית.

את הסיור יחתום ביקור במסעדת פופינה בה יוגשו מבחר טעימות מקינוחי המסעדה עם יין קינוח ושתייה חמה.

Taste & the city by TABOR – סיור קולינרי עם עמית אהרנסון | ימי שני ה-31.10, 7.11 ו-14.11 | 400 ש"ח למשתתף | הזמנות באתר ובאפליקציית אונטופו

ניתן לרכוש כרטיסים באתר ובאפליקציית ontopo.co.il

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

יריד זמן יין ה-9 בגליל המערבי

זמן יין: פסטיבל יין וקולינריה חגיגי בגליל המערבי

אירועים ופסטיבלים
טיול קולינרי בגליל - בוזה, אלומה ויקב ג'וליה

זוללים את הגליל: יצאנו לטיול קולינרי של סוף הקיץ בצפון

חדשות האוכל
מסעדת קלארו חוגגת את חודש הרי יהודה וירושלים

אוויר הרים צלול: חודש הרי יהודה וירושלים במסעדת קלארו

אירועים ופסטיבלים
שף יהונתן שרביט מתארח ביקב ויתקין לארוחת טעימות מיוחדת

שף אורח: יין וארוחת טעימות של יהונתן שרביט ביקב ויתקין

חדשות האוכל

טרי מהתנור

BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

על הדרך: איך להכין חביתה במיקרוגל בקלות ובמהירות

מדריכים וטיפים

המומחים קבעו: האם צריך לשטוף אורז לפני הבישול?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?