לזלול - מגזין אוכל ישראלי

טיקטוק: מתכון לסנדוויץ' חביתה מטוגן משגע את הרשת

מתכון מפתיע לסנדוויץ' חביתה מטוגן משגע את רשת טיקטוק בשבועות האחרונים. מתכון פשוט להכנה עם מרכיבים שאפשר למצוא בכל בית
סנדוויץ' חביתה מטוגן
סנדוויץ' חביתה מטוגן | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

ארוחת בוקר מהירה, טעימה ומושחתת היא ללא ספק הדרך הטובה ביותר להתחיל את היום. בדרך כלל, בארוחה שכזו יככבו ביצים. מקושקשת, מטוגנת, ביצה קשה או עלומה, כל אחד והביצים המועדפות עליו.

עוד טעימה: איך להכין פלטת חמאה?

מתכון חדש ופשוט במיוחד הכולל ביצים הופך ויראלי במיוחד בשבועות האחרונים עם ספק סנדוויץ' חביתה ספק פרנץ' טוסט קל, מהיר, טעים ומושחת במיוחד. מסוג המתכונים שגורמים לך לתהות איך לא חשבתי על זה קודם.

בלי צורך בכלים מיותרים שייערמו בכיור ובלי לכלוך ובלגן. כל מה שתצטרכו זו מחבת אחת גדולה וכמה מרכיבים פשוטים.

משתמשת ברשת החברתית "טיק טוק", ivycher@ העלתה את הגרסא שלה לסנדוויץ' חביתה בפוסט שצבר עד מהרה עשרות אלפי צפיות, לייקים ותגובות.

"היום אכין את סנדוויץ' החביתה הוויראלי. למתכון הזה אשתמש ב-2 ביצים עם מעט מלח ופלפל.

שפכו את התערובת לתוך המחבת, טבלו 2 פרוסות לחם והפכו אותן. כאשר צד אחד של הלחם טוגן היטב, הפכו אותו לצד השני, הניחו על הלחם גבינה והאם וקפלו הכל יחד לסנדוויץ'."

בתגובות לסרטון היא הוסיפה: "אתם יכולים להוסיף כל דבר אחר שתרצו למילוי, נסו חתיכות עוף או טונה או כל מה שאתם אוהבים."

מתכון: סנדוויץ' חביתה מטוגן

מרכיבים:

2 ביצים
2 פרוסות לחם
פרוסת גבינה
פרוסת האם/נקניק
מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • שיברו 2 ביצים לקערה, הוסיפו מלח ופלפל וערבבו עם מזלג.
  • במחבת על אש נמוכה, מיזגו את הביצים ואז טבלו את 2 פרוסות הלחם ישירות בתערובת.
  • כשהביצים מתחילות להתבשל, הפכו את פרוסות הלחם וודאו שכל הצדדים מכוסים בתערובת הביצה. הניחו אותן זו לצד זו במחבת.
  • כשהביצה מבושלת, הפכו בעזרת מרית את הביצה והלחם כך שהחביתה תהיה הפעם בצד העליון.
  • הוסיפו את פרוסת הגבינה וההאם/נקניק, קפלו את את צדדי החביתה על פרוסות הלחם ואז הפכו פרוסת לחם אחת על פרוסת הלחם השנייה בכדי ליצור סנדוויץ'.
Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טעויות בבישול ביצים קשות

5 טעויות בהכנת ביצים קשות שכולם עושים

מדריכים וטיפים
פסטיבל העגבנייה של שוק האוכל ריחות וטעמים

אדום אדום: מה יש לזלול בפסטיבל העגבנייה הראשון של ישראל?

אירועים ופסטיבלים
איך לבדוק אם ביצה טרייה או מקולקלת?

אחת ולתמיד: איך יודעים אם ביצה טרייה או מקולקלת

מדריכים וטיפים
איך לאחסן ביצים במקרר

אחת ולתמיד: זו הדרך הבטוחה לאחסן ביצים במקרר

מדריכים וטיפים
ביצים קשות שמתקלפות בקלות

אחת ולתמיד: זו הסיבה שביצים קשות לא מתקלפות בקלות

מדריכים וטיפים
השיטה המפתיעה לסינון פסטה

איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת

מדריכים וטיפים
איך מכינים ביצים קשות בנינג'ה גריל

איך להכין ביצים קשות בנינג'ה גריל ללא מאמץ

מדריכים וטיפים
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
איך להכין ביצה מקושקשת מושלמת

באנו לפנק: איך להכין מקושקשת רכה ואוורירית כמו ענן

מדריכים וטיפים
איך להכין פנקייק דגני בוקר

בוקר טוב: מתכון לפנקייק דגני בוקר שמשגע את טיקטוק

מתכונים
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל השקשוקות של בנדיקט 2022

ביצים ביצים: פסטיבל השקשוקות של בנדיקט חוזר

אירועים ופסטיבלים