יצחק סער מונה למנכ"ל החדש של פלטפורמת הבשלנים יאמי

מנכ"ל חדש מונה לפלטפורמת הבשלנים יאמי - יצחק סער שהחזיק בעברו את תפקיד סמנכ"ל השיווק והאסטרטגיה של קבוצת עזריאלי, תנובה וקוקה קולה.
עדכונים טעימים למייל!

יצחק סער (45), בעל תואר ראשון בתקשורת ותואר שני במנהל עסקים, עם ניסיון של שני עשורים בתחום השיווק והניהול, מונה לתפקיד מנכ"ל פלטפורמת הבשלנים יאמי.

יצחק סער – מנכ"ל חדש לאתר יאמי

סער שימש בעברו בתפקידים בכירים ביניהם סמנכ"ל שיווק בגינדי החזקות, מנהל השיווק של קוקה קולה, מנהל המותג יופלה בחברת תנובה, וכן מנהל תחום שיווק קמעונאי בחברה המרכזית למשקאות קלים. בתפקידו האחרון שימש סער כמנכ"ל שיווק ואסטרטגיה בקבוצת עזריאלי.

יצחק סער מנכ"ל יאמי
יצחק סער מנכ"ל יאמי | צילום: ליאור נורדמן

"אתר 'יאמי' – מחברים אנשים לאוכל", הינו פלטפורמה עבור בשלנים ביתיים המציעים מגוון רחב של מאכלים באמצעות האתר. באתר ישנם למעלה מ-100 בשלנים.

יאמי הוקם לפני מספר שנים וניתן למצוא בו את כל סגנונות האוכל (אסייתי, עיראקי, מרוקאי, הודי, טבעוני ועוד…). הפלטפורמה מנגישה את מטבחי הבשלנים לקהל לקוחות רחב ומסייעת להם להגשים חלום במסגרתו הם עוסקים במה שהם הכי טובים ואוהבים ומצד שני מקצוע של ממש.

חן לב עמי, מייסדת אתר ״יאמי״: "אנו שמחים להודיע על קידומו של יצחק ומאחלים לו הצלחה בתפקיד החדש. יצחק מביא איתו ניסיון עשיר בתחום. אני בטוחה שניסיונו וכישוריו הרבים יסייעו לנו להמשיך לצמוח ולהפוך למיזם מוביל ומשמעותי עבור הבשלנים וקהל לקוחותינו".

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

Franui - חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח של יאנגו דלי

הוא חוזר: Franui – חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח עד הבית

חדש על המדף
ליטל מונס - מוצ'י בטעמים במשלוח של יאנגו דלי

המוצ'י של Little Moons מגיע ליאנגו דלי עם משלוח עד הבית

חדש על המדף
Flavrs - להזמין אוכל ישירות מהסרטון

להזמין אוכל ישירות מהסרטון: האפליקציה שמסעירה את קהילת הפודיז

חדשות האוכל
תן ביס תרומת מזון למלחמה

תן ביס משיקה עמוד תרומות עבור תושבי קו העורף ומערכת הביטחון

חדשות האוכל

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>

מדריכים שאהבתם

עסיסי עם וויטמין C: איך לקלף קיווי בקלות ולשמור על טריותו

מדריכים וטיפים

הפסקת חשמל? כך תשמרו על האוכל במקרר ובמקפיא

מדריכים וטיפים

מה לזלול?