שירות המשלוחים של וולט בחיפה
קרדיט תמונה – יח"צ וולט ישראל

וולט בחיפה: 5 מסעדות מומלצות למשלוח כבר עכשיו

שירות המשלוחים של וולט בחיפה יוצא לדרך עם כל מה שיש למסעדות העיר להציע. אספנו 5 מסעדות מומלצות במיוחד שאפשר להזמין מהן כבר עכשיו
שיתוף

תוכן עניינים

אולי זה נשמע תמוה ויש שיאמרו אף שערורייתי, אך רק השבוע שירות המשלוחים של וולט החל לפעול גם בעיר חיפה, 4 שנים ארוכות לאחר שהשירות הושק בתל אביב והפך למילה נרדפת לכל מה שקשור למשלוחי אוכל בישראל

עם ההשקה כוללת אפליקציית וולט במהדורת חיפה כ-70 מסעדות וכשוולט מבטיחים שרבות וטובות יצטרפו בהמשך. בנוסף דיווחו בוולט כי עד כה גויסו יותר ממאה שליחי וולט בחיפה כשאלף מועמדים נוספים כבר הגישו בקשה הצטרפות למערך.

אזור המשלוחים של וולט בחיפה משתרע על פני כל השכונות מהעיר התחתית ועד הכרמל, אזור הצ'קפוסט, נמל חיפה, אזור מת"מ, אוניברסיטת חיפה והטכניון.

עוד כלולים באזורי המשלוחים של וולט: בתי החולים רמב"ם, אסותא, כרמל ובני ציון, הגנים הבהאיים, פארק אלי כהן ופארק הכט ואף לחופי העיר חיפה – כרמל, זמיר, דדו, חוף הסטודנטים, החוף השקט ובת גלים.

עוד טעימה: וולט משיקים את וולט מרקט עם משלוח מוצרי סופר עד הבית
רותי ברודו והדליקטסן מגיעים לשירות המשלוחים של וולט

שעות הפעילות של וולט חיפה בתקופת ההרצה יהיו בין 10:00 ל-23:00, כשהמשך הן צפויות להתרחב גם לשעות הקטנות של הלילה. זמן המשלוח הממוצע בעיר צפוי לעמוד על כחצי שעה ומחיר המשלוח נע בין 10 ל-20 ש"ח, תלוי במרחק מהמסעדה.

נרגשים, ניגשנו לבדוק את מבחר המסעדות שמציעות משלוח בחיפה דרך וולט כבר עכשיו ובחרנו 5 מסעדות מומלצות שאנחנו אוהבים במיוחד.

וולט בחיפה – 5 מסעדות מומלצות למשלוח כבר עכשיו

שולה

מסעדת שולה בכלל מגדירה עצמה כמטבח טברייני, אך הספיקה להפוך לסוג של מוסד חיפאי בשלוש שנות קיומה. היא ממוקמת בעיר התחתית, סמוך לביסטרו וניה בואך שער פלמר ומצטרפת לשירות המשלוחים של וולט בחיפה כבר ביומו הראשון.

את שולה פתח השף חמי פסקה בתור פרוייקט שימור להיסטוריה המשפחתית ולזכרה של סבתו שהכירה לו את המטבח הטברייני עוד בילדותו.  פסקה החל לחקור את שורשי המטבח, ומנסה בשולה לשמר את המסורת הטבריינית בשיטות הבישול, במתכונים ובטכניקות של המנות הייחודיות.

בתפריט של שולה וולט תוכלו למצוא בשלב זה מקבץ קטן ומייצג ממנות המסעדה המוכרות ביניהן סלטון מלפפונים או עגבניות, לביבות קישואים בפיתה עם סלט עשבים או בצלחת עם מג'דרה ויוגורט בצל ירוק, פסטה שמנת זעתר עם גבינה מלוחה, פיתה קציצות בקר עם קוביות תפוחי אדמה, פיתה קבב בורי עם סלט עשבים וגם מלבי עם סירופ תותים ושקדים קלויים לקינוח (16-57 ש"ח)

שער פלמר 2, חיפה | 04-6340799 | להזמנה ממסעדת שולה בוולט

פלאפל אוריון

אף רשימה לא תכבד את עצמה אם לא תכלול בתוכה את אחד מבתי האוכל הכי מיתולוגיים בחיפה שקיים כבר יותר מ-70 שנה ומתברג סדרתי בדירוגי הפלאפל הכי טוב בארץ, פלאפל אוריון של משפחת בסתוני החיפאית.
כמו במסעדה, גם במשלוח של פלאפל אוריון בוולט אין יותר מדי התחכמויות – חצי מנה או מנה פלאפל בפיתה, בצלחת או 10 כדורי פלאפל בודדים (10-30 ש"ח). לפיתה אפשר להוסיף עגבניה, כרוב כבוש, אריסה, מלפפון חמוץ, טחינה, שיפקה, כרוב לבן, סחוג ורוטב שום.

הרצליה 14, חיפה | 052-805-5532 | להזמנה מפלאפל אוריון בוולט

עראבסקה

מסעדת עראבסקה היא מסעדה ערבית משפחתית שנפתחה בשוק תלפיות לפני כשנה והפכה לספוט פופולרי באזור. מי שעומדים מאחוריה הם אכרם עבד ובן זוגו עידן מאדב שהחליטו לקחת על עצמם משימה רחבה יותר של שיקום וטיפוח שוק תלפיות. המנות בעראבסקה מבוססות על מתכונים שעברו מדור לדור במשפחתה של אמאל עבד, אמו של אכרם.

בתפריט המשלוחים של עראבסקה בוולט מציעים מנות כמו מנספנא – אורז מתובל עם בשר בקר טחון, שקדים קלויים ויגורט/טחינה; אלשושברק באלנענע – מרק יוגורט חם עם כיסוני בשר בתיבול נענע, שום ושקדים קלויים; פאתי אל שאם – קרוטוני פיתה עם גרגירי חומוס חמים, בשר טחון/כרובית, לאבנה, טחינה, נענע ושקדים קלויים; לאבנה זעתר ושמן זית עם פיתות וזיתים וקובה לבנונית עם טחינה וחריף (25-46 ש"ח)

בנוסף מציעים בעראבסקה סלט קודסייה, סלט שוק, סלט טאבולה או את סלט המלכה עם המון פטרוזיליה, פקאן מסוכר, שקדים, חמוציות, אגוזי מלך וגבינת חלומי מטוגנת (34-41 ש"ח)

לקינוח תוכלו להזמין מלבי חלב עם תערובת פקאן, שקדים ואגוזי מלך ואם בא לכם קצת אלכוהול יש גם בקבוק 500 מ"ל לימונענערק (26 ש"ח)

לונץ 7, חיפה | 058-720-2007 | להזמנה ממסעדת עראבסקה בוולט

שירות המשלוחים של וולט בחיפה
שירות המשלוחים של וולט בחיפה (צילום: יחצ וולט ישראל)

רולא

בני הזוג מועין חלבי ורולא דיב הם מי שיצרו את המטבח של רולא, מטבח שמגיש אוכל לבנטיני עם מנות מסוריה, לבנון, טורקיה, ירדן וישראל. המסעדה נפתחה כבר בשנת 2014 והספיקה מאז להעתיק את מיקומה לנמל חיפה ולהפוך לפנינה קולינרית ששמה יוצא למרחוק.

בתפריט המשלוחים של רולא בוולט אפשר למצוא עם ההשקה תפריט מצומצם יחסית של מנות אוכל רחוב עם כוונה להתרחב גם למנות האייקוניות יותר בהמשך הדרך.

בין המנות: חומוס מגרגרים ומסבחה עד חומוס פטריות או בשר; מנות בפיתה כמו שקדי עגל, סיניה, אנטריקוט או פילה בקר; קבב אורפה עם ביוואז, טחינה ואריסה ושישטאווק עם קוביות חזה עוף ביוגורט, שמן זית ותבלינים.

לצד אלו ניתן למצוא גם סלטים ומוצרי מעדנייה מגוונים.

הנמל 33 חיפה | 04-838-3866 | להזמנה ממסעדת רולא בוולט

כנאפה תלפיות

עוד כוכבת עולה בשוק תלפיות הרותח היא כנאפה תלפיות שצברה קהל מעריצים לא קטן בשנות קיומה הקצרות. הבעלים זידאן זידאן משתמש בשערות קדאיף מקונדיטוריה בדלית אל כרמל ובגבינת עכאווי ממחלבה בעוספיה, שניהם בבעלות המשפחה.
קינוח, כמובן שכנאפה, אבל אל תגלגלו עיניים, כי מדובר באחת הטעימות שאכלנו בארץ. בדוכן הקטן הזה מכין זידאן, שתמיד מצויד בחיוך ענק, מנות כנאפה אישיות במקום, פריכות, עם מילוי גבינת עזים נוכח ומעט מלוח, שמוגשות עם גלידת עזים טובה. חוץ ממנה, יש גם גרסה טבעונית מצטיינת במיוחד.

בתפריט המשלוחים של כנאפה תלפיות בוולט מציעים כנאפה קלאסי עם גבינת עכאווי שמיוצרת כאמור במחלבה של המשפחה בעוספיא (25 ש"ח) עם אפשרות להוסיף גלידת שמנת מחלב בקר מקומי או כנאפה טבעוני בדמות משולשי כנאפה פייסלייה עם מילוי של גבינת קשיו ביתית (30 ש"ח).

במסעדה מצרפים הוראות הכנה לכנאפה שדורש בעיקר את חימום הסירופ שמגיע בנפרד עד לרתיחה ומזיגתו על המנה יחד עם הפיסטוקים.

חוץ מכנאפה תוכלו לנסות גם בקלאווה עם פיסטוקים שלמים (20 ש"ח) וליאלי ביירות מסולת עם פיסטוקים ומי זהר (15 ש"ח)

סירקין 29, חיפה | 054-636-6611 | להזמנה מכנאפה תלפיות בוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס