זופה אמריקנו - פופ אפ איטלקי-אמריקאי
קרדיט תמונה – נועם פריסמן

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי מושחת נוחת בת"א

למשך 6 שבועות תהפוך מרקיית זופה מאבן גבירול בתל אביב לזופה אמריקנו - מסעדת מהגרים איטלקית האווירה המשפחתית והמנות המושחתות והמיתולוגיות
שיתוף

תוכן עניינים

עופר אלמליח, אחד מבעלי המרקייה הפופולרית זופה באבן גבירול, בילה את רוב ילדותו בניו ג'רזי. הטעמים שנחרטו בזיכרונו היו אלו של מאכלי המהגרים שהגיעו מאיטליה לארצות הברית והפכו לקלאסיקות באזור ג'רזי ובאמריקה כולה.

בכדי להתמודד עם הגעגועים לטעמי הילדות, החליט אלמליח להשיק פופ אפ איטלקי-אמריקאי חדש בזופה למשך שישה שבועות, החל מיום ראשון ה-17/7.

עוד טעימה: פסטיבל יין תל אביב בניחוח איטלקי

בפופ אפ שייקרא זופה אמריקנו, שואף אלמליח להעניק את החוויה המלאה של המסעדות האיטלקיות מנוף ילדותו עם מפות משובצות אדומות-לבנות הפרושות על השולחנות, דגלי איטליה על הקירות, מוזיקה ומנות מפנקות ונדיבות באווירה משפחתית, חמה ולא מחייבת.

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי – מה בתפריט?

בזופה אמריקנו יגישו עד סוף אוגוסט מנות מן המטבח האיטלקי-אמריקאי עם מאכלי מהגרים עמוסים בטעמים ונדיבים במיוחד. לפתיחה תוכלו לבחור בין צלחת נקניקים איטלקיים לצד קורנישונים וחרדל; ארנצ'יני איטלקי קלאסי; פוקאצ'ה עם שמן זית, שום קונפי וזיתים, סלט קפרזה ועוד (22-57 ש"ח).

פופ אפ איטלקי בזופה - זופה אמריקנו
פופ אפ איטלקי בזופה – זופה אמריקנו (צילום: נועם פריסמן)

לעיקריות יגישו בזופה פופ אפצ'יקן פרמזן – חזה עוף מצופה פירורי לחם וגבינת פרמזן ברוטב עגבניות ומוצרלה; מיטבולס ברוטב עגבניות על פוקאצ'ת שום ועשבי תיבול עם גבינת פרמזן ומוצרלה או עוף אלה קצ'טורה עם פלפלים, זיתים, צלפים, תפוחי אדמה ובצלצלי שאלוט (54-74 ש"ח).

עוד מנת ספיישל מפתה שתוגש במהלך הפופ אפ היא ה"בייקד זיטי" (Baked Ziti). ספק מאפה ספק פשטידה המשלבת ריקוטה, תרד ורוטב עגבניות עם תבשיל ראגו עשיר. מעבר להיותה מנת מהגרים איטלקית-אמריקאית קלאסית, הזיטי הפכה למיתולוגית מאז שכיכבה בסדרה האלמותית "הסופרנוס" כשהוגשה רבות על ידי כרמלה סופרנו אל שולחן המשפחה לאורך הסדרה.

לקינוח יציעו בזופה אמריקנו קינוחים איטלקיים קלאסיים בדמות עוגת טירמיסו לפי הספר וגם את המאפה המדופדף והמפתה שעשה כאן פריצה לא מבוטלת בשנים האחרונות – ספוליאטלה במילוי גבינת ריקוטה מתוקה. כל מנות הפופ-אפ יוצעו גם במשלוחים לטובת אלה שמעדיפים את החוויה האיטלקית בבית.

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי בזופה | אבן גבירול 138, תל אביב | ראשון עד חמישי 18:00-22:00 בין התאריכים 17/7-31/8 | הזמנת מקומות 03-6020291 או משלוחים באתר.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס