לזלול - מגזין אוכל ישראלי

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי מושחת נוחת בת"א

למשך 6 שבועות תהפוך מרקיית זופה מאבן גבירול בתל אביב לזופה אמריקנו - מסעדת מהגרים איטלקית האווירה המשפחתית והמנות המושחתות והמיתולוגיות
זופה אמריקנו - פופ אפ איטלקי-אמריקאי
זופה אמריקנו - פופ אפ איטלקי-אמריקאי (צילום: נועם פריסמן)
שיתוף

עופר אלמליח, אחד מבעלי המרקייה הפופולרית זופה באבן גבירול, בילה את רוב ילדותו בניו ג'רזי. הטעמים שנחרטו בזיכרונו היו אלו של מאכלי המהגרים שהגיעו מאיטליה לארצות הברית והפכו לקלאסיקות באזור ג'רזי ובאמריקה כולה.

בכדי להתמודד עם הגעגועים לטעמי הילדות, החליט אלמליח להשיק פופ אפ איטלקי-אמריקאי חדש בזופה למשך שישה שבועות, החל מיום ראשון ה-17/7.

בפופ אפ שייקרא זופה אמריקנו, שואף אלמליח להעניק את החוויה המלאה של המסעדות האיטלקיות מנוף ילדותו עם מפות משובצות אדומות-לבנות הפרושות על השולחנות, דגלי איטליה על הקירות, מוזיקה ומנות מפנקות ונדיבות באווירה משפחתית, חמה ולא מחייבת.

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי – מה בתפריט?

בזופה אמריקנו יגישו עד סוף אוגוסט מנות מן המטבח האיטלקי-אמריקאי עם מאכלי מהגרים עמוסים בטעמים ונדיבים במיוחד. לפתיחה תוכלו לבחור בין צלחת נקניקים איטלקיים לצד קורנישונים וחרדל; ארנצ'יני איטלקי קלאסי; פוקאצ'ה עם שמן זית, שום קונפי וזיתים, סלט קפרזה ועוד (22-57 ש"ח).

פופ אפ איטלקי בזופה - זופה אמריקנו
פופ אפ איטלקי בזופה – זופה אמריקנו (צילום: נועם פריסמן)

לעיקריות יגישו בזופה פופ אפצ'יקן פרמזן – חזה עוף מצופה פירורי לחם וגבינת פרמזן ברוטב עגבניות ומוצרלה; מיטבולס ברוטב עגבניות על פוקאצ'ת שום ועשבי תיבול עם גבינת פרמזן ומוצרלה או עוף אלה קצ'טורה עם פלפלים, זיתים, צלפים, תפוחי אדמה ובצלצלי שאלוט (54-74 ש"ח).

עוד מנת ספיישל מפתה שתוגש במהלך הפופ אפ היא ה"בייקד זיטי" (Baked Ziti). ספק מאפה ספק פשטידה המשלבת ריקוטה, תרד ורוטב עגבניות עם תבשיל ראגו עשיר. מעבר להיותה מנת מהגרים איטלקית-אמריקאית קלאסית, הזיטי הפכה למיתולוגית מאז שכיכבה בסדרה האלמותית "הסופרנוס" כשהוגשה רבות על ידי כרמלה סופרנו אל שולחן המשפחה לאורך הסדרה.

לקינוח יציעו בזופה אמריקנו קינוחים איטלקיים קלאסיים בדמות עוגת טירמיסו לפי הספר וגם את המאפה המדופדף והמפתה שעשה כאן פריצה לא מבוטלת בשנים האחרונות – ספוליאטלה במילוי גבינת ריקוטה מתוקה. כל מנות הפופ-אפ יוצעו גם במשלוחים לטובת אלה שמעדיפים את החוויה האיטלקית בבית.

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי בזופה | אבן גבירול 138, תל אביב | ראשון עד חמישי 18:00-22:00 בין התאריכים 17/7-31/8 | הזמנת מקומות 03-6020291 או משלוחים באתר.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
הדיינר איטלו-אמריקנו - תפריט חדש

ארוחת בוקר אוסטרית או בראנץ' איטלקי? תפריטי אביב חדשים במסעדות

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
פיצה טרטופו של מסעדת ג'ובאני תל אביב

ג'ובאני: מצאנו פיצה מעולה בתל אביב במיקום לא שגרתי

חדשות האוכל
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון

הבשורה הנפוליטנית: פיצה סנטרל נפתחה בחולון

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי

טקילה! פופ אפ מקסיקני לוהט מגיע לקוקו תאי של נדב ודניאל

אירועים ופסטיבלים