7:1, מעבדת הקוקטיילים המדוברת בנווה צדק מבית TYO משיקה את "Culinary Laboratory", פופ אפ חדש ומסקרן במסגרתו יארח השף עופר ששון, 4 שפים ואנשי קולינריה מובילים ויצירתיים ליצירת תפריט צופה פני עתיד.
בכל שבוע ושבוע יתארח ב-7to1 Lab שף אחד שיציע תפריט קיצי בן 6 מנות שנוצר על פי החזון העתידני האישי ובעזרת שימוש בטכנולוגיות מתקדמות ובציוד המשוכלל של המעבדה, מרוטו-וואפ למיצוי טעמים ועד צנטריפוגות אימתניות ליצירת תרכיזים טהורים.
ארוחות מהעתיד ב-7:1 – מה יש לזלול?
שף גיא אריש (משייה, סנטי), יפתח את החודש בימים שני ושלישי (2-3.9) עם מנות כמו סשימי אינטיאס, אצות ובושם סומק וגספצ'ו פירות יער עם מרוות אננס ובזיליקום סגול.
שבוע לאחר מכן (9-10.9), יצטרפו למטבח השפים יובל לשם ואיתי אייל (Ilu) שיציעו בין השאר פרח דג נא עם פילה עגבנייה ותמצית אויסטר או סביצ'ה מולים ברוטב מלפפונים ואצות.
את הפופ אפ יסגור (16-17.9) שף מוטי טיטמן (מלגו ומלבר) שיכבוש את המקום עם ברזאולה ביתית, קורנדביף וסלט תפוחי אדמה עם איולי חזרת; טרטר בקר עם סויה לבנה; סשימי דג ים עם רוטב פונזו-ליים, גרעיני דלעת ושמן קפיר ליים ועוד ועוד.
כל הארוחות מלוות בקוקטיילים מרעננים וחמצמצים על בסיס ג'ין טנקריי 10 שמותאמים למנות וללילות הקיץ החמים (38 ש"ח, 34 בהאפי האוור). מחיר ארוחה עומד על 250 ש"ח.
7to1 Lab – מעבדת קוקטיילים עתידנית
מעבדת הקוקטיילים של 7:1 נפתחה לפני כשנתיים בסמוך למסעדת TYO בנווה צדק מתוך שאיפה לייצר חוויית בילוי חדשנית ושוברת מוסכמות. מהתכנון והעיצוב העתידני ועד למנות מהמטבח היפני וקוקטיילים יצירתיים שנרקחים בטכניקות מדעיות בעזרת ציוד מתקדם.
תוכלו לגלות את כל מרכיביו של כל קוקטייל בתפריט, כולל טווח הטעמים, הכוס בה הוא מוגש ואפילו רשימת אלרגניים. הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים תוצרת בית מציוד רפואי ומדעי וניתן לצפות בתהליך הכנתם דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.
תוכלו לטעום למשל קוקטייל Nina's Breakfast Punch עם בורבון מושרה בכוסמת, קרם קוקוס, סיידר תפוחים, ליקר ארטישוק ותבלינים; Sneakers Manhattan עם וויסקי שיפון, וורמוט אדום, תזקיק חמאת בוטנים, סירופ קרמל, תזקיק שוקולד מריר וביטרס ועוד ועוד
פופ אפ אוכל מהעתיד "Culinary Laboratory" ב-7:1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | האפי האוור 18:00-20:00 | פרטים והזמנות בטלפון 03-6700112 ובאתר אונטופו