בחזרה למחר: פופ אפ ארוחות עתידני במעבדת הקוקטיילים 7:1

מעבדת הקוקטיילים 7:1 מנווה צדק משיקה פופ אפ עתידני ומארחת 4 שפים מובילים לארוחות קיץ מרעננות שנרקחו בטכנולוגיות מתקדמות.
פופ אפ עתידני במעבדת הקוקטיילים 7to1 Lab
פופ אפ עתידני במעבדת הקוקטיילים 7to1 Lab | צילום: דן פרץ

7:1, מעבדת הקוקטיילים המדוברת בנווה צדק מבית TYO משיקה את "Culinary Laboratory", פופ אפ חדש ומסקרן במסגרתו יארח השף עופר ששון, 4 שפים ואנשי קולינריה מובילים ויצירתיים ליצירת תפריט צופה פני עתיד.

בכל שבוע ושבוע יתארח ב-7to1 Lab שף אחד שיציע תפריט קיצי בן 6 מנות שנוצר על פי החזון העתידני האישי ובעזרת שימוש בטכנולוגיות מתקדמות ובציוד המשוכלל של המעבדה, מרוטו-וואפ למיצוי טעמים ועד צנטריפוגות אימתניות ליצירת תרכיזים טהורים.

ארוחות מהעתיד ב-7:1 – מה יש לזלול?

שפים מתארחים ב-7:1 lab לארוחות עתידניות
שפים מתארחים ב-7:1 lab לארוחות עתידניות | צילום: דן פרץ

שף גיא אריש (משייה, סנטי), יפתח את החודש בימים שני ושלישי (2-3.9) עם מנות כמו סשימי אינטיאס, אצות ובושם סומק וגספצ'ו פירות יער עם מרוות אננס ובזיליקום סגול.

שבוע לאחר מכן (9-10.9), יצטרפו למטבח השפים יובל לשם ואיתי אייל (Ilu) שיציעו בין השאר פרח דג נא עם פילה עגבנייה ותמצית אויסטר או סביצ'ה מולים ברוטב מלפפונים ואצות.

את הפופ אפ יסגור (16-17.9) שף מוטי טיטמן (מלגו ומלבר) שיכבוש את המקום עם ברזאולה ביתית, קורנדביף וסלט תפוחי אדמה עם איולי חזרת; טרטר בקר עם סויה לבנה; סשימי דג ים עם רוטב פונזו-ליים, גרעיני דלעת ושמן קפיר ליים ועוד ועוד.

כל הארוחות מלוות בקוקטיילים מרעננים וחמצמצים על בסיס ג'ין טנקריי 10 שמותאמים למנות וללילות הקיץ החמים (38 ש"ח, 34 בהאפי האוור). מחיר ארוחה עומד על 250 ש"ח.

7to1 Lab – מעבדת קוקטיילים עתידנית

מעבדת הקוקטיילים של 7:1 נפתחה לפני כשנתיים בסמוך למסעדת TYO בנווה צדק מתוך שאיפה לייצר חוויית בילוי חדשנית ושוברת מוסכמות. מהתכנון והעיצוב העתידני ועד למנות מהמטבח היפני וקוקטיילים יצירתיים שנרקחים בטכניקות מדעיות בעזרת ציוד מתקדם.

תוכלו לגלות את כל מרכיביו של כל קוקטייל בתפריט, כולל טווח הטעמים, הכוס בה הוא מוגש ואפילו רשימת אלרגניים. הקוקטיילים מיוצרים מתזקיקים תוצרת בית מציוד רפואי ומדעי וניתן לצפות בתהליך הכנתם דרך קיר הזכוכית המפריד בין הבר למעבדה.

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים בתל אביב
7:1 Lab – מעבדת קוקטיילים בתל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

תוכלו לטעום למשל קוקטייל Nina's Breakfast Punch עם בורבון מושרה בכוסמת, קרם קוקוס, סיידר תפוחים, ליקר ארטישוק ותבלינים; Sneakers Manhattan עם וויסקי שיפון, וורמוט אדום, תזקיק חמאת בוטנים, סירופ קרמל, תזקיק שוקולד מריר וביטרס ועוד ועוד

פופ אפ אוכל מהעתיד "Culinary Laboratory" ב-7:1 Lab | אחד העם 1, תל אביב | האפי האוור 18:00-20:00 | פרטים והזמנות בטלפון 03-6700112 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל הסושי 2023 במסעדת סוהו

יפן זה כאן: פסטיבל הסושי 2023 מגיע אל מסעדת סוהו

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ פאן אפריקאי של אלעזר טמנו בקן הקוקיה

שף אלעזר טמנו מציג: פופ אפ אפריקאי עם בראנץ' מסקרן במיוחד

חדשות האוכל
הערב ההודי חוזר אל מסעדת טאיזו

התגעגענו: הערב ההודי חוזר אל מסעדת טאיזו

חדשות האוכל
פסטיבל הבירה בירושלים 2022

עיר הבירה: פסטיבל הבירה בירושלים 2022 יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>

מדריכים שאהבתם

הפנקייק שוב נדבק למחבת? זה מה שאתם עושים לא נכון

מדריכים וטיפים

כל השיטות: איך לנקות כיריים חשמליות בקלות וביעילות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?