לזלול - מגזין אוכל ישראלי

אדם וחווה: ארוחות ביתיות בטייק אווי של שף הלל תווקולי

רשת המעדניות חוות נעמי בשיתוף פעולה עם שף הלל תווקולי (אנימר) משיקים ליין של ארוחות מוכנות עם טאץ' גורמה שאפשר לקחת הביתה או לאכול במקום
"אדם וחווה" - אוכל מוכן של חוות נעמי ושף הלל תווקולי
"אדם וחווה" - אוכל מוכן של חוות נעמי ושף הלל תווקולי | צילום: גיל אבירם
שיתוף

נדמה שטרנד מארזי האוכל המוכן צובר תאוצה בחודשים האחרונים. מה שהחל עם השקת מיזם PICKS במסגרתו מוצעות מנות דגל מוכנות של מסעדות נבחרות בסניפי רשת AMPM ממשיך כעת עם מיזם "אדם וחווה" של רשת המעדניות חוות נעמי המציע מארזים של אוכל טרי, ארוז ומוכן לקחת הביתה.

מי שמייעץ קולינרית למיזם החדש של חוות נעמי הוא לא אחר מהשף הלל תווקולי, השף של מסעדת אנימר ודריה המוערכות, שהתגייס על מנת לייצר מותג של אוכל מוכן איכותי שיהפוך עוד ארוחה שגרתית לכאורה לארוחה עם וייב גורמה.

בבניית המותג "אדם וחווה" שמונה כבר יותר מ-25 מנות הושקעו כבר יותר מ-1.5 מיליון ש"ח וההיצע אף צפוי להתרחב ולהשתנות לאורך השנה. כל המנות מוגשות במארזים חד פעמיים שפותחו במיוחד למותג על מנת לשמור על טריות ואיכות המנות.

שף הלל תווקולי משיק ליין ארוחות מוכנות
שף הלל תווקולי משיק ליין ארוחות מוכנות | צילום: גיל אבירם

את המנות ניתן להשיג בכל סניפי רשת חוות נעמי ועם השקת המותג נפתחת גם חנות ראשונה של אדם וחווה בצמוד לסניף חוות נעמי בגבעתיים (בורוכוב 54) בה תמוקם גם עמדת חימום למי שמעדיף לאכול מנה על הדרך במקום לחכות לבית. מי שמעדיף לחסוך לעצמו גם הגעה לסניפים יוכל להזמין את המנות המוכנות גם דרך שירות המשלוחים של וולט.

ארוחות מוכנות של "אדם וחווה" – מה בתפריט?

תפריט הארוחות המוכנות של אדם וחווה ושף הלל תווקולי יציע מארזים שונים על פי משקל הכוללים בין השאר סלטים, מנות עיקריות ותוספות צד.

בין הסלטים תמצאו צ'ירשי דלעת ומי ורדים; חומוס קונפי עם תבלינים; כבד קצוץ ביתי; סלק וליים בקרמל ראס אל-חנות ועוד (14-25 ש"ח למארז של 250 גרם).

בעיקריות יוצעו בין השאר מנות כמו פרגית בקארי עם חלב קוקוס וירקות; סופריטו קציצות בקר; גונדי פרגית במרמלדת לימון פרסי ועוד מבחר ארוחות עם טוויסט סלמון בגלייז רוטב אויסטר כשר. העיקריות מגיעות במארזים במשקל של בין חצי קילו לקילו ובמחיר של כ-55-77 למארז.

באגף התוספות תמצאו מנות כמו מג'דרה פריקי ותפוחי אדמה ברוזמרין ודבש; אורז פרסי עם גזר ושעועית שחורה ועוד (27-30 ש"ח).

חוות נעמי סניף תל אביב
חוות נעמי סניף תל אביב

מעדניית חוות נעמי פתחה לפני מספר חודשים את סניף הדגל הראשון שלה בתל אביב ברחוב החשמונאים, סניף חמישי במספר וגדול במיוחד שהתווסף אל הסניפים בגבעתיים, קריית אונו, יהוד ורעננה. בכל סניפי חוות נעמי מוצעים מוצרי מזון המיובאים מאירופה בבלעדיות, מבחר גדול של גבינות, בשרים, סלטים ורטבים מחומרי גלם איכותיים ויצרנים מקומיים.

להשיג באדם וחווה, בורוכוב 54 גבעתיים (צמוד לחוות נעמי) ובכל סניפי מעדניית חוות נעמי – חשמונאים 107, תל אביב | קניון סביונים, יהוד | המלאכה 18, רעננה | מתחם אונו מרקט – קריית אונו | הזמנות ופרטים באתר חוות נעמי

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ארוחות מוכנות לפסח 2024 - הבשר של מרינדו

אוכל מוכן לפסח 2024: ארוחות ופינוקים לארוחת ליל הסדר

חדשות האוכל
שבוע האוכל הפולני של דליקטסן

בורשט, ורניקס ופירוגי בשר: שבוע פולין מגיע לדליקטסן

אירועים ופסטיבלים
מתחם האוכל החדש של דבאח ביג מרקט מעלות תרשיחא

דבאח ביג מרקט משיקים מתחם אוכל ובילויים ענק בצפון הארץ

חדשות האוכל
אל דאלי בר ומעדנייה בתל אביב

חדש: אל דאלי – בית קפה ומעדנייה עם אג'נדה חברתית

חדשות האוכל
תפריט טורקי איזמירי של אבי ביטון במעדניית סוליקה

טורקיה זה כאן: השף אבי ביטון משיק תפריט איזמירי במעדניית סוליקה

חדשות האוכל
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה

חדשות האוכל
מעדני צדקיהו פוד מרקט (Food Market)

מעדני צדקיהו פוד מרקט: מתחם קולינרי חדש בשוק מחנה יהודה

חדשות האוכל
מסעדת מנא של שף ינון אלעל

מעדניית מנחם פותחת את מסעדת מנא עם שף ינון אלעל

חדשות האוכל
חוות נעמי סניף תל אביב

נפתח סניף הדגל של מעדניית חוות נעמי בתל אביב

חדשות האוכל
N19 - קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים באשדוד

נפתחה N19 – קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד

חדשות האוכל