לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה

לאר דו פאן, פטיסרי חדש ומסקרן מגיע לעיר רעננה עם מבחר של לחמי מחמצת, מאפים, עוגות, כריכים ואפילו פיצות בניחוח צרפתי עם אווירה של פריז.
קונדיטוריית לאר דו פאן
קונדיטוריית לאר דו פאן | תמונה: מערכת לזלול (עיבוד)

רגע לפני חגי תשרי רעננה מתחדשת עם לאר דו פאן – פטיסרי קלאסי וכשר ששואף להביא את הטעמים והניחוחות של פריז היישר אל התושבים העיר הרעבים לפחמימות.

קונדיטוריית לאר דו פאן (L'art du Pain) הוקמה על ידי אור דרור ואסי לרנר, זוג צעירים שהתאהבו בתחום הפטיסרי והאפייה והחליטו להביא את הבשורה אל רעננה בדמות המקום החדש, המתוקתק (והמתקתק) להפליא עם עיצוב אירופאי קלאסי.

לאר דו פאן – מה בתפריט?

בתפריט תמצאו את כל החשודים המיידיים בדמות קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, דניש פיסטוק; קראפין, מדלנים, מילפיי, פריז-ברסט במילוי פרלינה, סנט אונורה ושפע של מקרונים ואקלרים בטעמים ומילויים שונים.

עדכונים טעימים למייל!

מעת לעת יגיחו בפטיסרי ספיישלים עונתיים כמו קרואסון ממולא בקרם שקדים, גנאש פטל ומרמלדת פטל; מאפה קרואסון בצורת ריבוע במילוי קרם פטיסייר, קרמל מלוח ובוטנים מסוכרים.

מלבד קינוחים מציעים במקום מגוון של לחמי מחמצת כמו לחם זעתר, זיתים או עגבניות מיובשות, בגטים, כריכים וסלטים בבקרים ואחר הצהריים מצטרפות גם פיצות מפתות בסגנון צרפתי לצד עוד מנות קלילות לסוף היום.

עוד טעימה: קולקציית בובספוג של וונדרלנד פטיסרי

לקראת ראש השנה 2022 צפוי לככב גם תפריט ספיישלים עם מבחר של פטיסרי חדשים ומיוחדים לחג מעוגות בחושות כמו דבש, תפוחים, שוקולד או וניל (45 ש"ח) לטארטים כמו טארט טאטן, תפוחים סדריק, שוקולד פרח או לימון (160-220 ש"ח). עוד מציעים לחג עוגת סנט הונורה, קרנץ' שוקולד עשיר ופס קרמבל תפוחים (80-140 ש"ח).

לאר דו פאן | התדהר 15, רעננה | ראשון-חמישי 08:00-20:00, שישי 07:00-15:30 | הזמנות בטלפון: 09-9545545 | עדכונים נוספים בעמוד הפייסבוק

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
BISCOOKIE & CREAM - גלידות סאנדיי של ביסקוטי
פיסטוק או אלפחורס? קולקציית גלידות סאנדיי מפתות לקיץ הלוהט
חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020
חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות
חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי
טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע
חדשות האוכל
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק
מדריכים וטיפים
המדריך השלם: איך לשמור על שום טרי לאורך זמן
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל