לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה

לאר דו פאן, פטיסרי חדש ומסקרן מגיע לעיר רעננה עם מבחר של לחמי מחמצת, מאפים, עוגות, כריכים ואפילו פיצות בניחוח צרפתי עם אווירה של פריז
קונדיטוריית לאר דו פאן
קונדיטוריית לאר דו פאן | תמונה: מערכת לזלול (עיבוד)
שיתוף

רגע לפני חגי תשרי רעננה מתחדשת עם לאר דו פאן – פטיסרי קלאסי וכשר ששואף להביא את הטעמים והניחוחות של פריז היישר אל התושבים העיר הרעבים לפחמימות.

קונדיטוריית לאר דו פאן (L'art du Pain) הוקמה על ידי אור דרור ואסי לרנר, זוג צעירים שהתאהבו בתחום הפטיסרי והאפייה והחליטו להביא את הבשורה אל רעננה בדמות המקום החדש, המתוקתק (והמתקתק) להפליא עם עיצוב אירופאי קלאסי.

לאר דו פאן – מה בתפריט?

בתפריט תמצאו את כל החשודים המיידיים בדמות קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, דניש פיסטוק; קראפין, מדלנים, מילפיי, פריז-ברסט במילוי פרלינה, סנט אונורה ושפע של מקרונים ואקלרים בטעמים ומילויים שונים.

מעת לעת יגיחו בפטיסרי ספיישלים עונתיים כמו קרואסון ממולא בקרם שקדים, גנאש פטל ומרמלדת פטל; מאפה קרואסון בצורת ריבוע במילוי קרם פטיסייר, קרמל מלוח ובוטנים מסוכרים.

מלבד קינוחים מציעים במקום מגוון של לחמי מחמצת כמו לחם זעתר, זיתים או עגבניות מיובשות, בגטים, כריכים וסלטים בבקרים ואחר הצהריים מצטרפות גם פיצות מפתות בסגנון צרפתי לצד עוד מנות קלילות לסוף היום.

עוד טעימה: קולקציית בובספוג של וונדרלנד פטיסרי

לקראת ראש השנה 2022 צפוי לככב גם תפריט ספיישלים עם מבחר של פטיסרי חדשים ומיוחדים לחג מעוגות בחושות כמו דבש, תפוחים, שוקולד או וניל (45 ש"ח) לטארטים כמו טארט טאטן, תפוחים סדריק, שוקולד פרח או לימון (160-220 ש"ח). עוד מציעים לחג עוגת סנט הונורה, קרנץ' שוקולד עשיר ופס קרמבל תפוחים (80-140 ש"ח).

לאר דו פאן | התדהר 15, רעננה | ראשון-חמישי 08:00-20:00, שישי 07:00-15:30 | הזמנות בטלפון: 09-9545545 | עדכונים נוספים בעמוד הפייסבוק

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

חדשות האוכל
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020

חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2021

חנוכה 2021: כל הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

חדשות האוכל