לאר דו פאן
קרדיט תמונה – Pixabay

לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה

לאר דו פאן, פטיסרי חדש ומסקרן מגיע לעיר רעננה עם מבחר של לחמי מחמצת, מאפים, עוגות, כריכים ואפילו פיצות בניחוח צרפתי עם אווירה של פריז
שיתוף

תוכן עניינים

רגע לפני חגי תשרי רעננה מתחדשת עם לאר דו פאן – פטיסרי קלאסי וכשר ששואף להביא את הטעמים והניחוחות של פריז היישר אל התושבים העיר הרעבים לפחמימות.

קונדיטוריית לאר דו פאן (L'art du Pain) הוקמה על ידי אור דרור ואסי לרנר, זוג צעירים שהתאהבו בתחום הפטיסרי והאפייה והחליטו להביא את הבשורה אל רעננה בדמות המקום החדש, המתוקתק (והמתקתק) להפליא עם עיצוב אירופאי קלאסי.

לאר דו פאן – מה בתפריט?

בתפריט תמצאו את כל החשודים המיידיים בדמות קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, דניש פיסטוק; קראפין, מדלנים, מילפיי, פריז-ברסט במילוי פרלינה, סנט אונורה ושפע של מקרונים ואקלרים בטעמים ומילויים שונים.

מעת לעת יגיחו בפטיסרי ספיישלים עונתיים כמו קרואסון ממולא בקרם שקדים, גנאש פטל ומרמלדת פטל; מאפה קרואסון בצורת ריבוע במילוי קרם פטיסייר, קרמל מלוח ובוטנים מסוכרים.

מלבד קינוחים מציעים במקום מגוון של לחמי מחמצת כמו לחם זעתר, זיתים או עגבניות מיובשות, בגטים, כריכים וסלטים בבקרים ואחר הצהריים מצטרפות גם פיצות מפתות בסגנון צרפתי לצד עוד מנות קלילות לסוף היום.

עוד טעימה: קולקציית בובספוג של וונדרלנד פטיסרי

לקראת ראש השנה 2022 צפוי לככב גם תפריט ספיישלים עם מבחר של פטיסרי חדשים ומיוחדים לחג מעוגות בחושות כמו דבש, תפוחים, שוקולד או וניל (45 ש"ח) לטארטים כמו טארט טאטן, תפוחים סדריק, שוקולד פרח או לימון (160-220 ש"ח). עוד מציעים לחג עוגת סנט הונורה, קרנץ' שוקולד עשיר ופס קרמבל תפוחים (80-140 ש"ח).

לאר דו פאן | התדהר 15, רעננה | ראשון-חמישי 08:00-20:00, שישי 07:00-15:30 | הזמנות בטלפון: 09-9545545 | עדכונים נוספים בעמוד הפייסבוק

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס