הקוקטיילים של בר האלכימאי ביפו
קרדיט תמונה – יח"צ

אש ותמרות עשן: בר הקוקטיילים החדש שמשגע את יפו

שוק הפשפשים ביפו מתחדש בבר קוקטיילים ואוכל חדש ומסקרן בשם האלכימאי המציע מבחר משקאות מושקעים לצד אוכל מותאם מבית פארוק בשוק
שיתוף

תוכן עניינים

שוק הפשפשים ביפו ממשיך להתחדש והפעם עם בר קוקטיילים ואוכל חדש מבית מסעדת פארוק בשוק המצליחה שנפתח לפני מספר שבועות.

בר האלכימאי החדש מתמחה בעיקר בקוקטיילים ממותגי אלכוהול איכותיים שעוברים השריות במגוון של עשבי תיבול, פרחי בר ועוד מרכיבים לא שגרתיים במשך שבועות זאת לצד מנות שף נבחרות מהמטבח של מסעדת האם פארוק בשוק שהותאמו במיוחד לכל קוקטייל. גם קירות הבר מעוטרים במגוון תמציות, עשבי תיבול וכלי הכנה מסורתיים של אלכימאים.

עוד טעימה: בר שוקולד ויין חדש בשוק הפשפשים ביפו

הבר עצמו פתוח לעת עתה בשעות הערב כשבין השעות 18:00 ל-20:00 בימי חול גם ניתן ליהנות מהאפי האוור של 50% הנחה על המשקאות.

האלכימאי – מה יש לשתות?

בין משקאות הדגל של האלכימאי אפשר למצוא קוקטיילים כמו GSPOT עם סטולי פרימיום, מיץ אשכוליות אדומות, סירופ קינמון ביתי, שקדים ולימון; FIRE MONK עם ליקר שרטרז ירוק בשטיפת למון גראס, טקילה מילגרו, צ'ילי ולימון ו-WILD WILD WEST עם מנקי שולדר, אננס, לימון ותערובת תבליני האלכימאי.

באגף הקוקטיילים הקלאסיים תמצאו בין השאר ספייסי מרגריטה עם טקילה מילגרו, סירופ צ'ילי ביתי, אגבה, תפוזים ולימון; JAFFA MULE עם ערק מבושם, סירופ ג'ינג'ר נענע ביתי, בירה ג'ינג'ר ולימון ו-CHOCOLATE MARTINI עם באנדי סט רמי בשטיפת שוקולד לבן, אמרטו דיסקנו קרם, קרם דה אוטום, ביטר שוקולד, מוקה וחלב.

בר האלכימאי בשוק הפשפשים יפו
בר האלכימאי בשוק הפשפשים יפו | צילום: יח"צ

מחירי הקוקטיילים נעים בין 55-59 ש"ח. לצד אלה מציעים באלכימאי מבחר ביטרס, בירות ויינות איכות נבחרים.

האלכימאי – מה יש לזלול?

בתפריט האוכל של האלכימאי מציעים מבחר מנות ראשונות מותאמות לקוקטיילים כמו טרטר מוסר ים עם פטרוזיליה, כוסברה ונענע קצוצים דק, כרוב סגול, צנובר ולאבנה; כרובית אפויה עם טחינה, בצל צלוי, שקדים קלויים, סחוג ירוק ובצל בסומק ופולנטה מתירס טרי עם קוביות פולנטה אפויה ופרמז'ן (29-68 ש"ח).

עוד תמצאו בתפריט האוכל מבחר פיצות מבית פארוק בשוק כמו פיצת ארבע גבינות עם רוטב בשמל, רוקפור, צ'דר, מוצרלה, פרמז'ן וארטישוק או פיצת כמהין עם רוטב שמנת, מחית כמהין, מוצרלה, בטטה ופטריות (53-59 ש"ח).

בעיקריות מציעים באלכימאי מנות כמו ניוקי פורצ'יני וערמונים ברוטב חמאה חומה; פלטת מעורב עם פרגית, כבדים ולבבות עם בצל מקורמל, שום, שרי, צ'ילי חריף, מטבוחה וטחינה; פארוק בורגר בקר וכבש עם ריבת בצל, בייקון טלה, חומץ ביין לבן, חסה, איולי שמנת וצ'יפס קריספי ועוד (69-74 ש"ח).

לקינוח תוכלו לזלול מתוקים כמו אצבע שוקולד עם רוטב בייגלה מלוח; עוגת גבינה באסקית עם רוטב פירות יער וגם פאי טבעוני עם אבקת סוכר ופולי קפה (44 ש"ח).

בר האלכימאי | נחמן 4, שוק הפשפשים יפו | שני-שבת 18:00-01:00 | בירורים והזמנות בטלפון 054-5256345 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס