מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו

אתר אונטופו, מסעדת פארוק בשוק ובירת שקמה משיקים את "מעורב ישראלי" - סדרת מפגשי פסגה קולינריים של מוסדות אוכל ישראלי ביפו.
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו | צילום: נועם פריסמן

אתר אונטופו בשיתוף פעולה עם מסעדת פארוק בשוק היפואית ובירת הקראפט הישראלית שקמה משיקים את "מעורב ישראלי" – סדרת מפגשי פסגה קולינריים של מוסדות אוכל ישראלי במהלך חודש ינואר.

במסגרת אירועי הפופ אפ תארח מסעדת פארוק בשוק מוסדות קולינריים אייקוניים מרחבי הערץ ל-3 ערבים בלבד עם תפריט מיוחד של מנות מיתולוגיות ואהובות לצד מנות ספייישל חד פעמיות.

מעורב ישראלי בפארוק בשוק

הראשונים להתארח ביום שלישי הבא (10.1) יהיו פלאפל כדורי בהנהלת כדורי מהוד השרון שיציעו פיתה עם הפלאפל האהוב של כדורי עם סלט ירקות, כרוב מתובל, טחינה, עמבה, סחוג כבוש ורטבי הבית (26 ש"ח) וגם קרפצ'יו חצי סביח מפורק עם חציל מטוגן, עמבה, טחינה, אריסה, שרי מנומר, בצל אדום, מלפפון, ביצה קשה מוחמצת, צ'יפס חציל ותפוח אדמה (32 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

הבאים בתור הם חומוס חליל האהובים מרמלה שיציעו ביום רביעי (11.1) ושלישי (17.1) את מנת המסבחה של חליל עם חומוס חם, גרגרים, טחינה ורוטב שום לימון (31 ש"ח) ואת החומוס של חליל בתוספת פרגית, כבד, לבבות עוף, בצל מקורמל, גמבה, עגבניות שרי ופלפל חריף (64 ש"ח).

בכל הערבים תוגש לצד המנות בירת הקראפט הישראלית שקמה מהחבית במחיר של 19 ש"ח לשליש או 24 לחצי ליטר.

מעורב ישראלי במסעדת פארוק בשוק | רבי אדא 6, תל אביב | טלפון להזמנות 03-6515670 | שלישי-רביעי 10-11.1 ושלישי 17.1 | הזמנות באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מיכאל גרטופסקי מגיע עם ביסטרו מיכאל לרביבה וסיליה

מיכאל ביסטרו מגיע לתל אביב לפופ אפ מרגש ברביבה וסיליה

אירועים ופסטיבלים
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

חדשות האוכל
איך להכין פסטו ביתי מושלם

מתכון: איך להכין פסטו ביתי מושלם כמו מקצוענים

מתכונים

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

שוב לא נרדמים? 6 דברים שלא כדאי לאכול לפני השינה

מדריכים וטיפים

אחת ולתמיד: איך צריך לשמור כוסברה במקרר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?