מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו

אתר אונטופו, מסעדת פארוק בשוק ובירת שקמה משיקים את "מעורב ישראלי" - סדרת מפגשי פסגה קולינריים של מוסדות אוכל ישראלי ביפו.
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו | צילום: נועם פריסמן

אתר אונטופו בשיתוף פעולה עם מסעדת פארוק בשוק היפואית ובירת הקראפט הישראלית שקמה משיקים את "מעורב ישראלי" – סדרת מפגשי פסגה קולינריים של מוסדות אוכל ישראלי במהלך חודש ינואר.

במסגרת אירועי הפופ אפ תארח מסעדת פארוק בשוק מוסדות קולינריים אייקוניים מרחבי הערץ ל-3 ערבים בלבד עם תפריט מיוחד של מנות מיתולוגיות ואהובות לצד מנות ספייישל חד פעמיות.

מעורב ישראלי בפארוק בשוק

הראשונים להתארח ביום שלישי הבא (10.1) יהיו פלאפל כדורי בהנהלת כדורי מהוד השרון שיציעו פיתה עם הפלאפל האהוב של כדורי עם סלט ירקות, כרוב מתובל, טחינה, עמבה, סחוג כבוש ורטבי הבית (26 ש"ח) וגם קרפצ'יו חצי סביח מפורק עם חציל מטוגן, עמבה, טחינה, אריסה, שרי מנומר, בצל אדום, מלפפון, ביצה קשה מוחמצת, צ'יפס חציל ותפוח אדמה (32 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

הבאים בתור הם חומוס חליל האהובים מרמלה שיציעו ביום רביעי (11.1) ושלישי (17.1) את מנת המסבחה של חליל עם חומוס חם, גרגרים, טחינה ורוטב שום לימון (31 ש"ח) ואת החומוס של חליל בתוספת פרגית, כבד, לבבות עוף, בצל מקורמל, גמבה, עגבניות שרי ופלפל חריף (64 ש"ח).

בכל הערבים תוגש לצד המנות בירת הקראפט הישראלית שקמה מהחבית במחיר של 19 ש"ח לשליש או 24 לחצי ליטר.

מעורב ישראלי במסעדת פארוק בשוק | רבי אדא 6, תל אביב | טלפון להזמנות 03-6515670 | שלישי-רביעי 10-11.1 ושלישי 17.1 | הזמנות באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
כמה קלוריות יש בדבש?
על העוקץ: כמה קלוריות יש בדבש?
מדריכים וטיפים
חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל
אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים
חדשות האוכל
חדש: ריסז קאפס טבעוני
בשורה לטבעונים: ריסז קאפס ללא חלב מגיע למדפים
חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב
ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?
מדריכים וטיפים
אבנית החוצה: איך לנקות קומקום חשמלי ללא מאמץ
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל