לזלול - מגזין אוכל ישראלי

שיגעון הברבי חוזר: היינץ משיקה רוטב 'ברבי-קיו' ורוד במיוחד

לאחר שהסרט הפך ללהיט ענק וכבש את הקהל בקיץ האחרון, הטירוף של ברבי חוזר עם השקה מפתיעה של היינץ בדמות רוטב ברבי-קיו ורוד במיוחד
בארבי והיינץ מציגים: רוטב בארבי-קיו ורוד במיוחד
בארבי והיינץ מציגים: רוטב בארבי-קיו ורוד במיוחד | צילום: Mattel
שיתוף

חברת הצעצועים האמריקאית מאטל, יצרנית ברבי, משתפת פעולה עם חברת היינץ בהשקה מסקרנת מיוחד של רוטב 'ברבי-קיו' קלאסי במהדורה מיוחדת לזמן מוגבל.

מדובר למעשה במיונז טבעוני ורוד עם תרכיז סלק בשילוב רוטב הברביקיו הקלאסי של היינץ שיוצרים יחד מחווה ורודה לסרט ברבי שכבש את מסכי הקולנוע בקיץ האחרון. את המהדורה הוורודה להפליא של רוטב הברביקיו הקלאסי, ניתן למצוא החל מהשבוע באנגליה וספרד.

הרוטב החדש מושק לאחר שבאוגוסט האחרון העלתה היינץ פוסט ברשתות החברתיות עם עיבוד תמונה הומוריסטי במחווה לסרט ברבי בליווי שאלה בוערת לגולשים "האם אנחנו צריכים להפוך את החלום הזה למציאות?"

רוטב ברבי-קיו של היינץ
רוטב ברבי-קיו של היינץ | צילום: Mattel

בעקבות התגובות הנלהבות והדרישה החד משמעית של רבים לייצר את הברבי-קיו בעולם האמיתי, החברות החליטו להשיק את הרוטב החלומי בדיוק בזמן בכדי לחגוג את יום ההולדת ה-65 של המותג ברבי והכריזו על כך בעמוד האינסטגרם.

הפוסט היה חלק משיגעון ה"Barbiecore" ששטף את הרשת והפך לטרנד תרבותי של ממש במרכזו מככב הצבע הוורוד. הטרנד, שהיה נפוץ בעיקר בעולמות האופנה עם האסתטיקה הוורדרדה וגלש עד מהרה לעולמות עיצוב הפנים והאיפור, עד שגלש כאמור גם לבקבוק אחד של היינץ.

עוד טעימה: היינץ משיקה סדרת קטשופ חריף בטעמי צ'יפוטלה, חלפיניו והבנרו

ברי המזל יצליחו לשים ידיהם על אחד מ-5,000 בקבוקים של רוטב ברביקיו מקורי באתר הבית של היינץ בריטניה או בכמויות מוגבלות בחניות טסקו ורשתות שיווק נוספות.

מאטל היא חברת הצעצועים הגדולה בעולם עם מותגים כמו ברבי, פישר פרייס, תומס וחברים, אונו ועוד ועוד. בובת הברבי עצמה הוצגה לראשונה כבר בשנת 1959 ומאז נמכרה בשלל גרסאות בהיקף של מיליארדי דולרים ברחבי העולם.

הסרט ברבי הרוויח בקופות ברחבי העולם עד היום יותר מ-1.4 מיליארד דולר, הוא זכה בתואר סרט הקומדיה הרווחי ביותר של כל הזמנים וקטף את פרס האוסקר לשיר המקורי הטוב ביותר בביצוע של בילי אייליש.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

חדשות האוכל
טיפים לפרנץ' טוסט מושלם

9 טיפים לפרנץ' טוסט מושלם בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל

אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים

חדשות האוכל
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים
מתכון לרוטב עגבניות קלאסי

איך להכין רוטב עגבניות מושלם: מתכון שעובד בכל פעם

מתכונים
איך להפסיק שיהוקים - 5 מזונות להקלה

איך להפסיק שיהוקים: 5 מאכלים להקלה מיידית

מדריכים וטיפים
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
איך להכין רוטב ויניגרט

בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט

מדריכים וטיפים
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
ממרחי טחינה מתוקים של אחוה

בסנדוויץ' הבא שלכם: אחוה משיקה סדרת ממרחי טחינה מתוקים

חדש על המדף
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל