לזלול - מגזין אוכל ישראלי

צ'יפוטלה, חלפיניו והבנרו: היינץ משיקה סדרת קטשופ חריף אש

חברת היינץ משיקה סדרת קטשופ חדשה עם 3 טעמים בדרגות חריפות שונות מפלפלים חריפים מובחרים - צ'יפוטלה, חלפיניו והבנרו
קטשופ חריף של היינץ
קטשופ חריף של היינץ | צילום: Kraft Heinz
שיתוף

בזמן שבישראל עונת המנגלים כבר בפתח עם אין ספור נפנופים צפויים ביום העצמאות, בשבועות ובכל הזדמנות אחרת, גם בארצות הברית של אמריקה מתניעים את עונת הברביקיו ששיאה יגיע ביום העצמאות ב-4 ביולי עם מוצרים חדשים שישדרגו את הבשרים הצלויים.

לכבוד פתיחת העונה, חברת היינץ מרחיבה את מותג הקטשופ הפופולרי שלה עם סדרה חדשה של 3 טעמים חריפים במיוחד מפלפלים בדרגות חריפות שונות. הסדרה החדשה תושק בתחילה בארצות הברית במהלך חודש אפריל ותגיע למרכולים ברחבי העולם בהמשך.

היינץ משיקה את הטעמים החדשים בעקבות הפופולריות הגואה של רטבים חריפים בשנים האחרונות, לא מעט בזכות רשתות חברתיות כמו טיקטוק עם אין ספור אתגרים חריפים במיוחד שמניבים מיליוני צפיות.

במחקר שנערך לאחרונה נמצא כי יותר מ-50% מצרכני דור ה-Z והמילניאלז אוהבים להשתמש במגוון רטבים חריפים בארוחות השונות ומעוניינים להתנסות בטעמים חריפים מפלפלים שונים.

עוד טעימה: איך לתקן מנה חריפה במהירות ובקלות

צ'יפוטלה, חלפיניו והבנרו

בסדרה החדשה תמצאו קטשופ צ'יפוטלה בחריפות בינונית וטעם מעושן, קטשופ חלפיניו בחריפות גבוהה יותר וקטשופ הבנרו מפלפלים חריפים במיוחד לאמיצים מביננו. הקטשופ החדש יגיע בבקבוק לחיץ וצפוי להימכר, לפחות בארצות הברית, במחיר של כ-4 דולר (כ-15 ש"ח).

כעת נותר רק לקוות שיבואנים זריזים בארץ יצליחו לשים יד על הקטשופ החריף החדש של היינץ למען חובבי החריף הישראליים.

היינץ משיקה מעת לעת מוצרים ייחודיים חדשים לעונות השנה ולחגים. בליל כל הקדושים 2022 למשל השיקו בהיינץ מיונז שום שחור אימתני. החברה שולחת ידיה גם לתחומים מפתיעים אחרים כמו ענף ההלבשה כשבשנה שעברה השיקו בחברה ליין חולצות עם כתמי קטשופ היינץ אמיתיים.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טיפים לפרנץ' טוסט מושלם

9 טיפים לפרנץ' טוסט מושלם בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל

אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים

חדשות האוכל
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
מתכון לרוטב עגבניות קלאסי

איך להכין רוטב עגבניות מושלם: מתכון שעובד בכל פעם

מתכונים
איך להפסיק שיהוקים - 5 מזונות להקלה

איך להפסיק שיהוקים: 5 מאכלים להקלה מיידית

מדריכים וטיפים
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
איך להכין רוטב ויניגרט

בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט

מדריכים וטיפים
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
ממרחי טחינה מתוקים של אחוה

בסנדוויץ' הבא שלכם: אחוה משיקה סדרת ממרחי טחינה מתוקים

חדש על המדף
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
חדש: ריסז קאפס טבעוני

בשורה לטבעונים: ריסז קאפס ללא חלב מגיע למדפים

חדשות האוכל