לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מי צריך בשר: ברגר קינג משיקה פופ אפ טבעוני בדיזנגוף סנטר

ברגר קינג ישראל משיקה לראשונה ולמשך שבוע בלבד פופ אפ טבעוני בסניף דיזנגוף סנטר בתל אביב עם מנות חדשות ומפתיעות ללא רכיבים מן החי
פופ אפ טבעוני של ברגר קינג ישראל
פופ אפ טבעוני של ברגר קינג ישראל | צילום: יח"צ
שיתוף

לאחר שכיכב קנדה, איטליה, טורקיה, אוסטריה, צ'ילה ומדינות רבות נוספות, רשת ברגר קינג משיקה הבוקר (שני) את הפופ אפ הטבעוני הראשון בישראל בסניף דיזנגוף סנטר למשך שבוע ימים.

עוד טעימה: JBurger – המבורגר טבעוני חדש ומושחת בתל אביב

לכבוד האירוע נצבע סניף ברגר קינג בדיזנגוף סנטר בתל אביב לאורכו ולרוחבו בצבעים ירוקים ונעימים והתפריט הוחלף לטבעוני לחלוטין ללא זכר לבשר באופק.

פופ אפ טבעוני של ברגר קינג – מה בתפריט?

בתפריט הירוק של ברגר קינג יוצעו במשך השבוע הקרוב מבחר מנות טבעוניות מסדרת המוצרים מן הצומח Veggie Kings של ברגר קינג בשיתוף עם חברת הפודטק הישראלית Meat. The End.

המבורגר טבעוני של ברגר קינג
המבורגר טבעוני של ברגר קינג | צילום: יח"צ

תמצאו בו כמובן את ה-Veggie Whopper הקלאסי עם קציצה מן הצומח בלחמנייה עם עגבנייה, חסה, בצל, קטשופ, מלפפון חמוץ ואיולי טבעוני (29 ש"ח או 48 ש"ח במסגרת ארוחה עם תוספת ושתייה) וגם נאגטס טבעוניים Veggie Nuggets קריספיים עם דיפ ברביקיו/צ'ילי מתוק/ספייסי (22-36 ש"ח או 37-54 ש"ח במסגרת ארוחה עם תוספת ושתייה).

אלו יימכרו לצד המנות הקבועות של הרשת שמותאמות לטבעונים כמו טבעות בצל, נאגטס תירס, צ'יפס בטטה וסלטים. לקינוח יוצעו רול טופי קרמל רול תפוחים קינמון, טבעוניים גם הם.

המוצרים בתפריט הפופ אפ הטבעוני של ברגר קינג פותחו על ידי חברת הפודטק הישראלית Meat.The End המייצרת תחליפי בשר מחלבון סויה וחומרי טעם וריח טבעיים. החברה שואפת לצמצם את הצריכה הגלובלית של מוצרים מן החי מבלי להתפשר על הטעם ועל המרקם.

המנות החדשות יוצעו בלעדית בסניף ברגר קינג דיזנגוף סנטר עד ליום ראשון ה-30 באוקטובר ויום לאחר מכן יגיעו לכל סניפים הרשת.

פופ-אפ טבעוני של ברגר קינג | דיזנגוף סנטר, תל אביב | 24-30.10, 11:00:20:30 | כשר

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

נאגטס מודפסים של KFC וביונד מיט

KFC מציגים – נאגטס מודפסים במעבדה

חדשות האוכל
סטייק ביונד טבעוני מגיע אל המדפים

ביונד סטייק: הדור הבא של תחליפי הבשר מושק בארה"ב

חדשות האוכל
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022

ביקרנו בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022 – מה כדאי לאכול?

אירועים ופסטיבלים
חדש: ריסז קאפס טבעוני

בשורה לטבעונים: ריסז קאפס ללא חלב מגיע למדפים

חדשות האוכל
בייקון מתורבת של חברת Higher Steaks

בשר מתורבת: החברה שמגדלת בייקון מתורבת במעבדה

חדשות האוכל
בקרוב - סניף סבן אילבן בדיזנגוף סנטר

האם בקרוב נראה סבן אילבן בכל פינת רחוב?

חדשות האוכל
רידיפיין מיט מגיעים אל רשת AM:PM

הבשר החדש של רידיפיין מגיע אל רשת AM:PM

חדש על המדף
תערובות תחליפי הבשר של קריאייטיב פיי

הדבר האמיתי? מה חשבנו על תחליפי הבשר של קריאייטיב פי

חדש על המדף
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה

הזדמנות חד פעמית: פסטיבל שוק מחנה יהודה מגיע להרצליה

אירועים ופסטיבלים
מסעדת שאקטי הטבעונית החדשה בבאר שבע

היי דרומה: המסעדה הטבעונית האהובה מבאר שבע משתדרגת

חדשות האוכל
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2023

ויגן פסט 2023: פסטיבל הטבעונות הגדול בעולם מגיע לפארק הירקון

אירועים ופסטיבלים