בר הבושוויק חוגג 5 שנים
קרדיט תמונה – בן יוסטר

5 שנים לבושוויק: בראנץ' מושחת עם איתיאלה וקוקטיילים חדשים

הבושוויק חוגג 5 שנים בסדרה של אירועים חד פעמיים עם שפע קוקטיילים חדשים, ארוחה מקומית עם אוהד לוי ובראנץ' מושחת עם איתיאלה היאט
שיתוף

תוכן עניינים

בר הבושוויק התל אביבי חוגג 5 שנים (או חצי עשור, תלוי איך מסתכלים על זה) ומציע ליין שלם של אירועים משכרים עם שפע קוקטיילים מוקפדים והשקה של תפריט אלכוהולי חדש, אירוח של שפים מובילים מרחבי הארץ לארוחות חד פעמיות ובראנץ' אחד ומפתה במיוחד.

הבושוויק הוא האח הצעיר והפרוע במשפחת הברים של אימפריאל הממשיך את מסורת הקוקטיילים המקצועיים והייחודיים של הקבוצה, שהפכו כבר לסימן היכר מקומי, באווירה משוחררת המתכתבת עם האופי של השכונה.

לרגל חגיגות יום ההולדת ייערכו מספר אירועים חד פעמיים לאורך חודש מאי שישלבו בין הקוקטיילים המוכרים לצד חדשים ומפתיעים וקולינריה משובחת של דמויות מובילות בסצנת האוכל העכשווית מכל קצוות הארץ

ארוחה מהערבה עם שף אוהד לוי ממסעדת מאמו באילת

חגיגות יום ההולדת של הבושוויק יפתחו ביום שלישי הקרוב (2.5) עם ארוחה ייחודית של השף האורח אוהד לוי שפתח בשנה שעברה את מסעדת מאמו המוערכת באילת ומגיע לעיר הגדולה עם תפריט המבוסס על חומרי גלם מקומיים מהערבה ועד למרכז.

בין השאר יציעו לוי מנות כמו כופתא בורגול ותערובת תבלינים סודית עם סשימי דג בויניגרט עגבניות; כיסונים של דג קצוץ בציר ראש לוקוס ושמן צ'ומה חריף; סיר ארטישוק עם ירקות אורגניים ופרמזן מגורד (52-88 ש"ח).

בנוסף יציע השף צלחת טעימה מהערבה עם ברזאולה "6 חודשים", סלק שרוף, פאן טומאט, ממרח דג מעושן, קישוא חלוט ואבן יוגורט ולאבנה מעושנת (78 ש"ח).

השקת תפריט קוקטיילים חדש

בהמשך החודש ישיקו בבושוויק את תפריט הקוקטיילים החדש שתוכנן, הונדס ונטעם אין ספור פעמים במשך חודשים עד שעלה על הכתב. התפריט יושק במסגרת שבוע הקוקטיילים של תל אביב במחירים מיוחדים לזמן מוגבל (ראשון-שבת 14-20.5)

קוקטיילים חדשים ובראנץ' מושחת - 5 שנים לבושוויק
קוקטיילים חדשים ובראנץ' מושחת – 5 שנים לבושוויק | צילום: בן יוסטר

בין הקוקטיילים החדשים: Super sus עם וויסקי ג׳ק דניאלס מושרה באניס, וורמוט קוקי אמריקנו, לימון ומלון, מסונן בחלב; Mic drop עם וודקה גריי גוס, ליקר סן ג׳רמן, שרטרז ירוק, ליים, מי טוניק וקיווי; Let’s bounce עם וודקה גריי גוס, שמן זית, אורגנו וקורדיאל עגבניות שרי ועוד הפתעות.

בראנץ' מושחת עם שפים אורחים

הבראנץ' המושחת של בושוויק ששמו יצא למרחוק לאורך השנים עושה קאמבק מפואר בגרסא חדשה ומעודכנת במסגרתו יתארחו שפים ואנשי אוכל מוערכים מרחבי הארץ ויציעו תפריט בראנץ' עם טאץ' אישי שעושה כבוד לשחיתות הידועה של הבושוויק.

את סדרת הבראנצ'ים – The Bloody Brunch Series של הבושוויק תפתח השפית איתיאלה היאט, זוכת מאסטר שף שתגיע היישר ממיזם האוכל שלה בעמק האלה והתור המשתרך אל הפודטראק המדובר אל מרכז תל אביב עם שפע מנות מרהיבות (שישי 19.5)

איתיאלה היאט מתארחת בבושוויק
שפית איתיאלה היאט מתארחת בבושוויק | צילום: שירן כהן

בתפריט הבראנץ' של איתיאלה והבושוויק ישולבו מבחר מאפים ייחודיים מעשה ידיה של היאט והפתעות נוספות לצד קוקטיילים מותאמים לארוחה ולסוף השבוע מצוות הברמנים המיומן של המקום.

את הבראנץ' ילווה מלך הקוקטיילים של ארוחות הבוקר, הלא הוא הבלאדי מרי. במסגרת הארוחה יוצע המשקה בשלל גרסאות ומבחר גרנישים לבחירה, מבייקון, גאודה ושיפודי ירקות ועד לקורנישונים, שיפודי שרימפס ועלי שמיר.

חגיגות יום הולדת 5 לבושוויק | נחלת בנימין 28, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-567-8006 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס