לאחר שהתארחה בבראנץ' החגיגי של בושוויק בחודש שעבר עם מבחר מאפים מעשי ידיה, בעלת הפודטראק במושב מטע וזוכת מאסטר שף איתיאלה היאט חוזרת לתל אביב עם קונספט מפתיע ונוסטלגי בדמות אוטו גלידה משלה ומבחר גלידות ארטיזנליות במגוון טעמים עונתיים ולא שגרתיים.
ה"אוטוגלידה" של איתיאלה יערוך את הופעת הבכורה שלו בתל אביב בקניון עזריאלי שם ימצא את משכנו הזמני החל מיום ראשון הקרוב עד לשבת (11.17.6). בתום אירוע הפופ אפ תמשיך המשאית של היאט לדרכה ללוקשיינים נוספים ברחבי הארץ.
בכל יום תציע היאט שני טעמים מתחלפים עבודת יד מחומרי גלם עונתיים וטריים ושילובי טעמים מסקרנים שלא רואים בכל יום המיוצרים במכונת גלידה אמריקאית.
עוד טעימה: כמה זמן לשמור גלידה במקפיא?
אוטו גלידה של איתיאלה היאט – מה יש לזלול?
בין השאר תוכלו לטעום גלידת חלב עם סירופ דובדבני אמרנה ובצק עלים מקורמל; גלידת סלק שרוף עם מרנג סומק; גלידת פטל אדום של ירוקל'ה מהמטע; גלידת יוגורט חמצמצה עם שמן זית, תערובת זעתר מלוח ומלח אטלנטי; גלידת דלעת מבושלת בשמנת עם גרעיני דלעת קלויים ומלוחים; גלידת תירס וקראמבל פולנטה ועוד ועוד בהתאם למצב הרוח של היאט.
הגלידה תוצע בשני גדלים – גלידת ילדים ב-14 ש"ח וגלידה גדולה עם תוספות ב-23-25 ש"ח. את האוטו ניתן גם להזמין למגוון אירועים פרטיים, כנסים, פסטיבלים וירידים.
מי שירצה להקדים את התורים בתל אביב יוכל להגיע למושב מטע בין ירושלים לבית שמש כבר בסוף השבוע הקרוב בימים חמישי ושישי (8-9.6) וליהנות מהגלידות באוטו גלידה של איתיאלה וממבחר מאפים מהפוד טראק הפופולרי במילויים של שלל ירקות, גבינות וחומרי גלם טריים ואיכותיים מהמושב והסביבה.
"אוטוגלידה" – אוטו גלידה של איתיאלה הייאט | קניון עזריאלי, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ראשון-שבת 11-17.6