גלידת בוזה חוגגת 10 עם טעמים חדשים
קרדיט תמונה – גלידריית בוזה

גלידת בוזה חוגגת עשור עם טעמים חדשים ומפתיעים

רשת הגלידריות בוזה חוגגת עשור להקמתה עם חגיגה של טעמים חדשים ומפתיעים וגם שוקולדים חדשים בטעמי גלידת בוזה בכל הסניפים
שיתוף

תוכן עניינים

רשת הגלידריות בוזה חוגגת עשור להקמתה עם סופשבוע חגיגי של גלידות בטעמים חדשים ומפתיעים ושוקולדים בטעמי הגלידות האהובות לאורך השנים.

בוזה (גלידה בערבית) החלה דרכה בעיר תרשיחא בגליל לפני כעשור כשיתוף פעולה בין המסעדנים אדם זיו מקיבוץ סאסא ועלאא סוויטאת מתרחישא שהחליטו להקים גלידריה שתעניק להגדרתם חווית דו-קיום בגביע.

עוד טעימה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי – גלידה חינם בקיבוץ יטבתה
Wizard's – גלידה אלכוהולית חדשה למבוגרים בלבד

מאז נפתחו סניפים צפוניים נוספים בקיבוץ סאסא, בצומת הגומא ובטבעון כשבשנת 2015 נפתח סניף ראשון של גלידת בוזה במרכז תל אביב ברחוב החשמונאים שהציע שדרוגים כמו גביעי גלידה מיוחדים בטעמים.

יום הולדת 10 לגלידת בוזה – מה בתפריט?

במסגרת חגיגות יום ההולדת שיימשכו עד ליום שבת יושקו טעמים לא שגרתיים כמו גלידת פופקורן, גלידת עוגת יומהולדת ותות בננה, גלידת יוגורט יוניקורן עם תוספות מיוחדות וגם שוקולדים חדשים בטעמי הגלידות של בוזה.

גלידת בוזה חוגגת יום הולדת 10
גלידת בוזה חוגגת יום הולדת 10 | צילום: בוזה/פייסבוק

הגלידה בבוזה מיוצרת מדי יום בעבודת יד מחומרי גלם איכותיים עם דגש על מתיקות מופחתת בכדי לתת לטעמי חומרי הגלם את הבמה שמגיעה להם. הבחירה להפחית את מתיקות הגלידה הדגישה קו לא מתחנף עם קול ייחודי שהפכה את בוזה לשם דבר ולאחת הגלידריות המוערכות בענף.

בקולקציית גלידות השמנת אפשר למצוא טעמי דגל כמו קשיופאה שמכילה קשיו, טופי מלוח וקוקוס קלוי; קפה שחור והל; קרם בוזה עם שוקולד ורוטב אגוזי לוז; ליאלי ביירות עם עוגת סולת, קצפת ופיסטוקים; מסקרפונה תאנים עם קרם מסקרפונה, שוקולד מקורמל עם מלח ים; תאנים מקורמלות וגרידת תפוז ועוד.

לטבעונים מציעים בבוזה מבחר טעמים כמו תפוח ירוק, פסיפלורה, משמש או ליצ'י וגם מיוחדים כמו קרם קרמל וקינמון עם גרידת תפוז; שוקולד מריר או גלידת פיסטוק טבעונית.

מחירי מארזי גלידה במשקל עומדים על 50 ש"ח לחצי קילו עם עד 3 טעמים ו-4 גביעים טבעוניים או 100 ש"ח לקילו עם 4 טעמים לבחירה ו-6 גביעים טבעוניים.

גלידת בוזה – יש גם שוקולדים

עוד תמצאו בבוזה פיינטים של גלידה כמו פיינט שוקולד ים, טופי מלוח ועוגיית פאדג'-שוקולד וגם מבחר של שוקולדים וטראפלס תוצרת המקום בטעמי הגלידות הפופולריים ביותר של בוזה.

בין טעמי השוקולדים: שוקולד בטעם חמאת בוטנים; שוקולד בטעם גלידת אגוזים וקרם בוזה; שוקולד בטעם גלידת קפה ועוד. בטראפלס תוכלו לבחור בין טראפלס בטעם גלידת קוקוס, בטעם גלידת קפה או בטעם גלידת אגוזים וקרם בוזה (35-49 ש"ח)

גלידת בּוּזה | רחוב השוק 1, תרשיחא | החשמונאים 91, תל אביב | צומת הגומא, עמק החולה | כיכר בן גוריון, טבעון | בית בוזא, קיבוץ סאסא | הזמנה גם באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס