גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

קיבוץ יטבתה חוגגים את סוף החופש הגדול ועושים כבוד ליום הג'ינג'ים הבינלאומי עם גלידה חינם לכל ג'ינג'י וסדנת גלידות כתמתמות במיוחד.
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה | צילום: לירן יוחאי

אוגוסט עוד רגע מסתיים ובקיבוץ יטבתה מנצלים היטב את הימים האחרונים של החופש הגדול עם שלל פעילויות ואטרקציות מיוחדות להורים ולילדים, רגע לפני שחוזרים לשנת הלימודים.

עוד טעימה: נפתח סניף אלטו ג'לטו בנמל תל אביב
גלידת בוזה חוגגת 10 שנים עם טעמים חדשים

יום הג'ינג'ים הבינלאומי שיתקיים בשבוע הבא, החל להיחגג בשנת 2005 כפסטיבל קיץ הולנדי בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר שמושך אליו כמות גדולה והולכת של ג'ינג'ים מכל הסוגים בכל שנה.

עדכונים טעימים למייל!

מה תמצאו בפסטיבל יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה?

ביום חמישי ה-25.8 יחגגו גם בקיבוץ יטבתה את יום הג'ינג'ים הבינלאומי ויציעו גלידת יטבתה בחינם לכל ג'ינג'י שיעצור בקיבוץ בדרך לאילת.

בנוסף תתקיים סדנת גלידות מיוחדת עם שף נטליה קסרוטי (ג'ינג'ית בעצמה) שתלמד את הילדים וההורים איך מכינים מבחר של גלידות מפתות וכתמתמות בהתאם כמו תפוז-גזר עם טראפלס שוקולד מריר וגלידת ביסקוטי תפוז.

יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה | צילום: לירן יוחאי

עוד במיוחדים ליום הג'ינג'ים תמצאו יטבתה מורגנה עם קצפת כתומה, גלידת פאי גזר-שוקולד ועוד.

עוד טעימה: משקה פיסטוק של יטבתה – זה מה שחשבנו

להשתתפות בסדנת הגלידות יש להירשם מראש באתר
למה: https://bityl.co/DjVR

בנוסף, יש לכם עדיין הזדמנות ליהנות מברז השוקו של יטבתה שיאפשר להורים ולילדים ולכל מי שיעצור בפונדק יטבתה בעצם ללגום שוקו חינם ללא הגבלה עד ה-31.8 בין השעות 8 בבוקר ל-4 אחר הצהריים.

עוד במתחם מגוון פעילויות כמו עמדות צילום אינטראקטיביות, מזרקות מים, מרכז מבקרים מיוחד ועוד.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
גלידות אלדו החדשות לחורף 2023
חורף איטלקי: טעמנו את הגלידות החדשות של אלדו לעונה הקרה
חדשות האוכל
שלגון קראנץ' אלפחורס
קראנץ' אלפחורס: מה חשבנו על השלגון החדש של גלידות נסטלה?
חדש על המדף
פסטיבל גלידות הפיסטוק של אוטלו - מהדורת 2024
השיגעון הירוק חוזר: גלידות הפיסטוק של אוטלו – מהדורת 2024
חדשות האוכל
טבלאות שוקולד של פררו רושה
חדש: שוקולד פררו רושה, שלגון צ'אי, פנקייקים ללא גלוטן ויינות לחג
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך לבחור מיקרוגל שמתאים למטבח שלכם: המדריך למתלבט
מדריכים וטיפים
שמח במטבח: להכין סוכריות על מקל ביתיות ב-10 דקות
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל