תפריט עסקיות חדש של קפה סאגה
קרדיט תמונה – יח"צ

קפה סאגה משוק הפשפשים ביפו משיקים תפריט עסקיות חדש

בית הקפה האמנותי והאינטימי משוק הפשפשים ביפו משיק לכבוד השנה החדשה תפריט עסקיות צהריים עם מנה ראשונה לבחירה במחיר המנה העיקרית
שיתוף

תוכן עניינים

קפה סאגה, בית הקפה היפואי שמארח תדירות אירועי תרבות, הקרנות סרטים והרצאות מגוונות משיק תפריט עסקיות חדש עם מנה ראשונה לבחירה במחיר המנה העיקרית.

עסקית הצהריים של קפה סאגה תוגש בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:30-16:00 לצד התפריט הרגיל הכולל כריכים, טוסטים, סלטים קינוחים ועוגיות וכמובן את הקפה המשובח של המקום.

עסקית צהריים של קפה סאגה – מה בתפריט?

במנות הראשונות תוכלו לבחור בין פוקאצ'ה עם סלסת עגבניות, שמנת חמוצה, חמאה, שמן זית וחומץ בלסמי; טחינה וירקות שרופים עם עגבנייה, בצל ופלפל חריף עם ולחם הבית או לאבנה עם עשבי תיבול קצוצים דק, פיסטוקים וחמוציות ולחם הבית.

בולונז בעסקית צהריים של קפה סאגה
בולונז בעסקית צהריים של קפה סאגה | צילום: יח"צ

בעיקריות תמצאו מנות כמו בודהה בול עם קינואה, ירקות אנטיפטי, עלי פטרוזיליה וסלט עגבניות עם מיקס שומשום וטחינה/יוגורט; שניצל של אמא עם פירה/צ'יפס/סלט ירוק או אורז ופסטה פרסקה בחמאת עגבניות עם ארטישוק א-לה רומנה, עגבניות שרי, בצל סגול, שום קונפי, בזיליקום ולאבנה.

עוד בעיקריות של קפה סאגה תמצאו חזה עוף פרובנסיאל עם עגבניות צלויות, שום קונפי, זיתי קלמטה ופרוסות לימון על קרם כרובית; לינגוויני פסטה בולונז עם רוזמרין, בזיליקום ופרמז'ן או קארי אדום עם עוף/טופו ואורז לבן (56-67 ש"ח).

קפה סאגה ממוקם בצמוד לגלריה לאמנות ישראלית ולחנות עיצוב באותו שם בשוק הפשפשים. אם ממש תאהבו את כלי ההגשה בקפה, תוכלו לגשת לחנות הסמוכה ולרכוש סט הביתה.

התפריט של קפה סאגה מתמקד במנות מחומרי גלם טריים, עונתיים ובריאים עם טעמים של בית אמא וקפה איכותי שנטחן יום יום. במקום פועלת גם חנות בה ניתן לרכוש הביתה יינות איכותיים, קפה טרי, עוגיות ועוד פינוקים.

קפה סאגה | רבי פנחס 4, יפו | ראשון-שישי 08:00-18:00 שבת 09:00-18:00 | הזמנות בטלפון 03-6777624 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס