במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל.
עדכונים טעימים למייל!

תמיד רציתם לדעת איך נראה המטבח של השפים האהובים עליכם? עכשיו יש לכם הזדמנות לגלות. לרגל חגיגות 125 שנים להיווסדו, מותג המים סן פלגרינו מחזיר את סדרת הארוחות הפרטיות – שפים ישראלים יארחו בביתם הפרטי, יבשלו ארוחות חד פעמיות ויאפשרו הצצה נדירה לחייהם האישיים.

הסדרה תיפתח ב-26.9 בביתו של השף תומר שהודיע לאחרונה על עזיבתו את המסעדה המוערכת ג'ורג' וג'ון. תומר, אחד השפים המובילים בישראל, יארח בביתו שבמושב גבעת כח לחוויה קולינרית אינטימית ואישית עם שפע של טעמים, מרקמים וטכניקות שונות שטיפח לאורך השנים.

נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה | צילום: שוקה כהן
שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו
שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו | צילום: שוקה כהן

יומיים לאחר מכן, ב-28.9, השפית המוערכת נאיפה מולא, תגיש בביתה ארוחה המשלבת בין מזרח ומערב עם מסורות הבישול של המטבח השאמי והשפעות אירופאיות מודרניות.

ב-10 וב-15 לאוקטובר יהיו אלו רותי ברודו ובן זוגה, השף גיא פולק שיארחו בביתם זללנים לארוחה צרפתית אלגנטית תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים. האירוע יחל בקבלת פנים בסלון הבית ולאחר מכן תתקיים הארוחה בשולחן האוכל הביתי באווירה אינטימית.

רותי ברודו והשף גיא פולק - ארוחה אינטימית ביתית
רותי ברודו והשף גיא פולק – ארוחה אינטימית ביתית | צילום: שוקה כהן

את סדרת הארוחות יחתום השף מושיקו גמליאלי שיארח ב-29.9 בביתו במרכז תל אביב ארוחה המשלבת בין המטבח הישראלי לאלגנטיות והטכניקות המסורתיות של הביסטרו הצרפתי בגרסה הביתית.

מה שמייחד את כל הארוחות בסדרה הזו הוא לא רק האוכל, אלא גם החוויה האישית. כל אחד מהשפים משתף אתכם במטבח הפרטי שלו, במקום שבו הוא חי ומבשל ביום-יום. זהו לא עוד ביקור במסעדה יוקרתית, אלא מפגש אמיתי עם השפים בביתם, בשיחה סביב השולחן, בנחת וביחס אישי.

שף מושיקו גמליאל - יחתום את סדרת הארוחות הביתיות
שף מושיקו גמליאל – יחתום את סדרת הארוחות הביתיות | צילום: שוקה כהן

כל אירוע מוגבל מבחינת מספר המשתתפים, בין 14 ל-20 סועדים סך הכול, על מנת להבטיח את החוויה האישית והאינטימית. מכירת הכרטיסים לכל אירוע תחל סמוך למועד קיומה. מחיר הארוחות עומד על 1,200 ש"ח לזוג.

בנוסף, תושק מהדורה מוגבלת של בקבוקי סן פלגרינו לכבוד חגיגות 125 השנים. הבקבוקים יימכרו במסעדות ברחבי הארץ במהלך החודש הקרוב.

חגיגה קולינרית ביתית אצל השפים הגדולים | במהלך ספטמבר-אוקטובר | פרטים והזמנות באתר האירוע

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת קילומטראז מארחת את אסף גרניט ומחניודה

מסעדת קילומטראז' חוגגת שנה עם מחניודה ושף אסף גרניט

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו

מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון

חדשות האוכל
שף רז רהב - פסטיבל Coast to coast

קיץ על החוף: רהב, רושפלד, ביטון וקומרובסקי מבשלים בחוף הילטון

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

חיתוך רימון - השיטות המובילות

בלי כל הבלגן: 3 שיטות שעובדות לחיתוך רימון

מדריכים וטיפים
מדריך צעד אחר צעד לכבוד ראש השנה לחיתוך רימון בלי כל הבלגן וללא מאמץ. כל השיטות והטיפים הקטנים בדרך אל הגרגירים העסיסיים >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

הדרך הנכונה: איך לשמור תפוחים טריים לאורך זמן?

מדריכים וטיפים

עסיסי ופריך: איך לחמם עוף בגריל מבלי לייבש אותו

מדריכים וטיפים

מה לזלול?