במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל.
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה | צילום: שוקה כהן

תמיד רציתם לדעת איך נראה המטבח של השפים האהובים עליכם? עכשיו יש לכם הזדמנות לגלות. לרגל חגיגות 125 שנים להיווסדו, מותג המים סן פלגרינו מחזיר את סדרת הארוחות הפרטיות – שפים ישראלים יארחו בביתם הפרטי, יבשלו ארוחות חד פעמיות ויאפשרו הצצה נדירה לחייהם האישיים.

הסדרה תיפתח ב-26.9 בביתו של השף תומר שהודיע לאחרונה על עזיבתו את המסעדה המוערכת ג'ורג' וג'ון. תומר, אחד השפים המובילים בישראל, יארח בביתו שבמושב גבעת כח לחוויה קולינרית אינטימית ואישית עם שפע של טעמים, מרקמים וטכניקות שונות שטיפח לאורך השנים.

שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו
שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו | צילום: שוקה כהן

יומיים לאחר מכן, ב-28.9, השפית המוערכת נאיפה מולא, תגיש בביתה ארוחה המשלבת בין מזרח ומערב עם מסורות הבישול של המטבח השאמי והשפעות אירופאיות מודרניות.

ב-10 וב-15 לאוקטובר יהיו אלו רותי ברודו ובן זוגה, השף גיא פולק שיארחו בביתם זללנים לארוחה צרפתית אלגנטית תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים. האירוע יחל בקבלת פנים בסלון הבית ולאחר מכן תתקיים הארוחה בשולחן האוכל הביתי באווירה אינטימית.

רותי ברודו והשף גיא פולק - ארוחה אינטימית ביתית
רותי ברודו והשף גיא פולק – ארוחה אינטימית ביתית | צילום: שוקה כהן

את סדרת הארוחות יחתום השף מושיקו גמליאלי שיארח ב-29.9 בביתו במרכז תל אביב ארוחה המשלבת בין המטבח הישראלי לאלגנטיות והטכניקות המסורתיות של הביסטרו הצרפתי בגרסה הביתית.

מה שמייחד את כל הארוחות בסדרה הזו הוא לא רק האוכל, אלא גם החוויה האישית. כל אחד מהשפים משתף אתכם במטבח הפרטי שלו, במקום שבו הוא חי ומבשל ביום-יום. זהו לא עוד ביקור במסעדה יוקרתית, אלא מפגש אמיתי עם השפים בביתם, בשיחה סביב השולחן, בנחת וביחס אישי.

שף מושיקו גמליאל - יחתום את סדרת הארוחות הביתיות
שף מושיקו גמליאל – יחתום את סדרת הארוחות הביתיות | צילום: שוקה כהן

כל אירוע מוגבל מבחינת מספר המשתתפים, בין 14 ל-20 סועדים סך הכול, על מנת להבטיח את החוויה האישית והאינטימית. מכירת הכרטיסים לכל אירוע תחל סמוך למועד קיומה. מחיר הארוחות עומד על 1,200 ש"ח לזוג.

בנוסף, תושק מהדורה מוגבלת של בקבוקי סן פלגרינו לכבוד חגיגות 125 השנים. הבקבוקים יימכרו במסעדות ברחבי הארץ במהלך החודש הקרוב.

חגיגה קולינרית ביתית אצל השפים הגדולים | במהלך ספטמבר-אוקטובר | פרטים והזמנות באתר האירוע

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים קולינריים
שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב
שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13
אירועים קולינריים
מסעדת קפטן הוק ביפו
קפטן הוק: המסעדה ביפו שתגיש לכם משאוושה שרימפס
חדשות האוכל
מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia
Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך להוריד נפיחות בבטן: 6 מאכלים להקלה מיידית
טיפים למטבח
הסודות נחשפים: איך להכין בצל מקורמל כמו השפים
טיפים למטבח
בדקנו: האם צריך להוסיף שמן למי הבישול של הפסטה?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל