במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל.
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה | צילום: שוקה כהן

תמיד רציתם לדעת איך נראה המטבח של השפים האהובים עליכם? עכשיו יש לכם הזדמנות לגלות. לרגל חגיגות 125 שנים להיווסדו, מותג המים סן פלגרינו מחזיר את סדרת הארוחות הפרטיות – שפים ישראלים יארחו בביתם הפרטי, יבשלו ארוחות חד פעמיות ויאפשרו הצצה נדירה לחייהם האישיים.

הסדרה תיפתח ב-26.9 בביתו של השף תומר שהודיע לאחרונה על עזיבתו את המסעדה המוערכת ג'ורג' וג'ון. תומר, אחד השפים המובילים בישראל, יארח בביתו שבמושב גבעת כח לחוויה קולינרית אינטימית ואישית עם שפע של טעמים, מרקמים וטכניקות שונות שטיפח לאורך השנים.

שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו
שף תומר טל מארח ארוחה אינטימית בביתו | צילום: שוקה כהן

יומיים לאחר מכן, ב-28.9, השפית המוערכת נאיפה מולא, תגיש בביתה ארוחה המשלבת בין מזרח ומערב עם מסורות הבישול של המטבח השאמי והשפעות אירופאיות מודרניות.

ב-10 וב-15 לאוקטובר יהיו אלו רותי ברודו ובן זוגה, השף גיא פולק שיארחו בביתם זללנים לארוחה צרפתית אלגנטית תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים. האירוע יחל בקבלת פנים בסלון הבית ולאחר מכן תתקיים הארוחה בשולחן האוכל הביתי באווירה אינטימית.

רותי ברודו והשף גיא פולק - ארוחה אינטימית ביתית
רותי ברודו והשף גיא פולק – ארוחה אינטימית ביתית | צילום: שוקה כהן

את סדרת הארוחות יחתום השף מושיקו גמליאלי שיארח ב-29.9 בביתו במרכז תל אביב ארוחה המשלבת בין המטבח הישראלי לאלגנטיות והטכניקות המסורתיות של הביסטרו הצרפתי בגרסה הביתית.

מה שמייחד את כל הארוחות בסדרה הזו הוא לא רק האוכל, אלא גם החוויה האישית. כל אחד מהשפים משתף אתכם במטבח הפרטי שלו, במקום שבו הוא חי ומבשל ביום-יום. זהו לא עוד ביקור במסעדה יוקרתית, אלא מפגש אמיתי עם השפים בביתם, בשיחה סביב השולחן, בנחת וביחס אישי.

שף מושיקו גמליאל - יחתום את סדרת הארוחות הביתיות
שף מושיקו גמליאל – יחתום את סדרת הארוחות הביתיות | צילום: שוקה כהן

כל אירוע מוגבל מבחינת מספר המשתתפים, בין 14 ל-20 סועדים סך הכול, על מנת להבטיח את החוויה האישית והאינטימית. מכירת הכרטיסים לכל אירוע תחל סמוך למועד קיומה. מחיר הארוחות עומד על 1,200 ש"ח לזוג.

בנוסף, תושק מהדורה מוגבלת של בקבוקי סן פלגרינו לכבוד חגיגות 125 השנים. הבקבוקים יימכרו במסעדות ברחבי הארץ במהלך החודש הקרוב.

חגיגה קולינרית ביתית אצל השפים הגדולים | במהלך ספטמבר-אוקטובר | פרטים והזמנות באתר האירוע

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר
פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי
אירועים קולינריים
תפריט עסקיות צהריים במסעדת a למבוגרים ולילדים
קיץ חם: מסעדת a משיקה עסקיות צהריים למבוגרים ולילדים
חדשות האוכל
המסעדה הבאה של ישראל
המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?
חדשות האוכל
מסעדת קילומטראז מארחת את אסף גרניט ומחניודה
מסעדת קילומטראז' חוגגת שנה עם מחניודה ושף אסף גרניט
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זה עובד: כך תמנעו מעור של דג להידבק למחבת
טיפים למטבח
המדריך לבשלן: מותר להחליף שמנת חמוצה ביוגורט במתכונים?
טיפים למטבח
פותחים פה: 5 מאכלים להעלמת ריח שום מהפה במהירות
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל