דיסני - גרילד צ'יז סנדוויץ'
קרדיט תמונה – Pixabay

דיסני חושפת את המתכון הסודי לגרילד צ'יז מושחת

חברת דיסני משחררת עוד מתכון מארסנל מתכוני הפארקים שלה, והפעם לסנדוויץ גרילד צ'יז (גבינה מותכת) הפופולרי מפארק 'צעצוע של סיפור' של דיסני בארה"ב.
שיתוף

תוכן עניינים

ב-12 בפברואר מצוין בעולם יום טוסט הגבינה העולמי. אם אתם מחובבי הטוסטים והגבינות המותכות, הרי שיש לכם סיבה נוספת לשמוח וכאן תקבלו את הגירסא המושחתת והשומנית עם הרבה גבינה מותכת ונמתחת כפי שהמבקרים בפארק השעשועים של אולפני וולט דיסני זוכים לו.

הסנדוויץ' המדובר החל להימכר בפארקים של דיסני כחלק מתפריט אחת המסעדות שהוקדשה כולה לסרט 'צעצוע של סיפור' לפני שנתיים ונמצאת בפארק 'Toy Story Land'.

הגרילד צ'יז סנדוויץ' (Grilled Cheese Sandwich) של דיסני בנוי ממספר מרכיבים קטן יחסית – גבינות צ'דר, פרובולנה וממרח גבינת שמנת. הלחם עצמו גם מוברש בממרח שום.

כעת בלוג הפארקים הרשמי של דיסני החליט לפרסם את המתכון המקורי למנה הפופולרית ולשתף אותו עם הקוראים הרעבים שמחוייבים להישאר בבית.

קראו עוד: צ'ילי קון קרנה של דיסני

"בזמן שאנחנו לא יכולים לבקר בחצר האחורית של אנדי עכשיו, המתכון הזה הוא עוד דרך נהדרת ליצור רגעי קסם של דיסני בחצר האחורית שלכם (או המטבח)", כתב אלכס דונלאפ, נציג האוכל והשתייה של דיסני בתקשורת בעמוד האינסטגרם של פארקי דיסני.

צפו: מארז ארוחת הצהריים בפארק

רשימת המצרכים לצורך המתכון של גרילד צ'יז סנדוויץ' (טוסט הגבינה המותכת של דיסני) הם: לחם, גבינת צ'דר, גבינת פרובולנה, גבינת שמנת, שמנת מתוקה, מלח, מיונז ושום כתוש.

מתכון: גרילד צ'יז של דיסני

מצרכים:

  • 8 פרוסות לחם
  • 8 פרוסות גבינת צ'דר
  • 8 פרוסות גבינת פרובולנה

לממרח גבינת השמנת:

  • חצי כוס גבינת שמנת
  • חצי כוס גבינת צ'דר מגורדת
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 1/4 כפית מלח

לממרח השום:

  • כוס מיונז
  • 1 וחצי כפיות שום כתוש
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה

לממרח גבינת השמנת:

  • עבדו במעבד מזון את גבינת השמנת, הצד'ר, השמנת והמלח עד לקבלת ממרח חלק. הניחו בצד.

לממרח השום:

  • ערבבו בקערה קטנה את המיונז, השום והמלח עד קבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.

לגרילד צ'יז סנדוויץ'

  • הניחו את פרוסות הלחם על מגש עם נייר אפיה או קרש חיתוך גדול.
  • הניחו 2 פרוסות צ'דר על כל אחת 4 מפרוסות הלחם. הניחו 2 פרוסות גבינת פרובולונה על כל אחת מ-4 הפרוסות האחרות.
  • מרחו באחידות כף של ממרח גבינת השמנת על הפרוסות עם גבינת הפרובולנה.
  • הניחו את הפרוסות עם גבינת הצד'ר מעל כל פרוסה עם גבינת פרובולנה ולחצו מעט.
  • חממו מחבת גדולה על אש בינונית למשך חמש דקות.
  • הברישו את 2 הצדדים של הסנדוויץ' בממרח השום.
  • טגנו את הסנדוויצ'ים למשך 2 דקות לכל צד עד שהגבינה נמסה והסנדוויצ'ים מזהיבים.
  • בתאבון!
מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס