דוקטור שקשוקה מגיע לבשל לכם בראנץ' סופשבוע לוהט

בינו גבסו, הלא הוא ד"ר שקשוקה האחד והיחיד, מגיע לבר האוכל AKA44 לבשל בראנץ' סופשבוע עתיר שקשוקות לוהטות עם השף איתי קושמרו.
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44 | צילום: חיים דוד

דוקטור שקשוקה האחד והיחד, הרי הוא בינו גבסו, מגיע לבר האוכל AKA44 של שף איתי קושמרו מנחלת בנימין בתל אביב בכדי להציע תפריט בראנץ' חד פעמי ועתיר עגבניות וביצים בטעם של יפו.

בינו גבסו (ד"ר שקשוקה) ושף איתי קושמרו
בינו גבסו (ד"ר שקשוקה) ושף איתי קושמרו | צילום: חיים דוד

הבראנץ' המסקרן ייערך ביום שישי ושבת הקרובים (2-3.8) בין השעות 11:00-16:00 ותוכלו למצוא בה שלל מטבלים ולחם פרנה בפתיחת שולחן כיד המלך לצד מנות מהמטבח הטורקי והיווני.

ד"ר שקשוקה מגיע ל-AKA 44 – מה יש לזלול?

בין המנות בתפריט הבראנץ' תמצאו מגוון שקשוקות של בינו, משקשוקה קלאסית אל שקשוקה פטריות ושקשוקה מרגז. מלבד השקשוקות תוכלו לרפד את הבטן בחריימה משודרג לשישי עם מוסר ים; ראש לוקוס מטוגן, קבב אורפלי, מוסקה ועוד ועוד.

עדכונים טעימים למייל!

ומה בבראנץ' הקבוע?

גם אם לא תספיקו להגיע לבראנץ' השקשוקות של ד"ר שקשוקה, תוכלו עדיין לדגום את הבראנץ' של AKA מדי שישי ושבת בין השעות 12:00-16:00 עם שלל מנות מעשה ידיו של שף איתי קושמרו, מגוון קוקטיילים וקינוחים מושחתים.

בין המנות בבראנץ' הקבוע תמצאו כבד קצוץ, צזיקי, סלט ביצים, טוסט אבוקדו בריוש עם ביצה רכה, חמאת עגבניות וצ'ילי; מקושקשת פטריות עם בריוש, אויסטר צלויות, פונדו גבינות ופלפל בולד; תירס גילי בפחמים עם איולי פפריקות, חמאה שרופה ופקורינו וגם סליידר בורגר מנתח מיושן עם קשקויליו איטלקית ואיולי שום.

בר האוכל AKA44, שיחגוג החודש שנתיים להקמתו, נפתח כפרויקט שאפתני המאגד מסעדה, בר קוקטיילים ויין ואולפן הקלטות ומציע חוויות בילוי הוליסטית ושלמה.

בראנץ' דוקטור שקשוקה ב-AKA44 | נחלת בנימין 44, תל אביב | שישי-שבת 2-3.8, 11:00-16:00 | פרטים והזמנות באתר AKA44

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מתכון לביצה מקושקשת של גורדון רמזי

מדריך: איך להכין ביצה מקושקשת ע"פ שף גורדון רמזי

מדריכים וטיפים
בראנץ טבעוני של מסעדת J17

שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש

חדשות האוכל
ביצים קשות שמתקלפות בקלות

אחת ולתמיד: זו הסיבה שביצים קשות לא מתקלפות בקלות

מדריכים וטיפים
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>
פיצה איקס תל אביב

ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור

חדשות האוכל
לאחר שכבשה בסערה את בלייני העיר תל אביב, פיצה איקס ממודיעין מתרחבת עם סניף בנחלת בנימין ושדרוג לסניף דיזנגוף עם שלל מנות חדשות ומסעירות >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם לחומץ: סוגים, שימושים וסודות קולינריים

מדריכים וטיפים

סלמון או טונה: איך לבחור דגים טריים ואיכותיים בשווקים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?