לזלול - מגזין אוכל ישראלי

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של רימה אולברה עם פופ אפ שמח של שלל מנות מקסיקניות אותנטיות ודרינקים מרעננים
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו
שיתוף

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של שף רימה אולברה עם ספיישל פופ אפ במשך השבוע הקרוב (20-23.6) שיציע שלל מנות רחוב אותנטיות ודרינקים מרעננים.

במסגרת הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) תהפוך מסעדת אואזיס למסיבה מקסיקנית שמחה עם תפריט ייחודי ל-4 ערבים בלבד לצד משקאות מבית היוצר של ברמן אלדר גבאי.

אל גאטו אזול – מה יש לזלול?

לפתיחה תוכלו להתרענן עם גספצ'ו דה פרדיס עם עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית ומשם להמשיך למנות "כבדות" יותר.

בין המנות בתפריט המקסיקני תמצאו צ'ילי קון קרנה עם שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך, בשר טחון ושמנת חמוצה; סביצ'ה דג ים עם סלסת פיקו דה גאיו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; פרגית באצ'יוטה על הגריל עם חסה פריכה, שעועית סחור, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל ועוד.

לצד המנות רחקה אוליברה 5 סוגי סלסות בדרגת חריפות עולה כמו סלסה מוארטה מפלפל הבנרו; סלסה רוחה עם פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש עם בצל ותבלינים; סלסה חלפיניו ושום; סלסה סרג'יו עם בצל ועוד.

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול – פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט המשקאות תמצאו קלאסיקות מודרניות כמו בלאדי מריה עם מזקל אמרס אספדינה, בלנד הבלאדי הידוע של אואזיס; וולקניק פלומה עם טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים ועוד.

את הספיישלים של "אל גאטו אזול" הגישה אוליברה במסעדת אואזיס כבר בשנת 2019 במסגרת תפריט הצהריים. בתקופת השיא של הקורונה הוצעו המנות גם במשלוח עד הבית ועם החזרה לשגרה הוגש התפריט מדי כמה חודשים כפופ אפ לזמן מוגבל.

"אל גאטו אזול" במסעדת אואזיס | מונטיפיורי 17, תל אביב | שלישי-שישי 20-23.6 החל מ-19:00 | מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-6206022 ובאתר אונטופו

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
מתכון לגוואקמולי מקסיקני קלאסי

איך להכין גוואקמולי: מתכון מקסיקני לעונת האבוקדו

מתכונים
יום המתים 2022 במסעדת דלאל

אתה חייב למות עלי: יום המתים מגיע אל מסעדת דלאל

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר

דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

חדשות האוכל
דוריטוס במקסיקנה

דוריטוס גורמה בשקית: מקסיקנה משיקה מנה חדשה ומפתיעה

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
זופה אמריקנו - פופ אפ איטלקי-אמריקאי

זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי-אמריקאי מושחת נוחת בת"א

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי

טקילה! פופ אפ מקסיקני לוהט מגיע לקוקו תאי של נדב ודניאל

אירועים ופסטיבלים