אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של רימה אולברה עם פופ אפ שמח של שלל מנות מקסיקניות אותנטיות ודרינקים מרעננים.
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של שף רימה אולברה עם ספיישל פופ אפ במשך השבוע הקרוב (20-23.6) שיציע שלל מנות רחוב אותנטיות ודרינקים מרעננים.

במסגרת הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) תהפוך מסעדת אואזיס למסיבה מקסיקנית שמחה עם תפריט ייחודי ל-4 ערבים בלבד לצד משקאות מבית היוצר של ברמן אלדר גבאי.

אל גאטו אזול – מה יש לזלול?

לפתיחה תוכלו להתרענן עם גספצ'ו דה פרדיס עם עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית ומשם להמשיך למנות "כבדות" יותר.

בין המנות בתפריט המקסיקני תמצאו צ'ילי קון קרנה עם שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך, בשר טחון ושמנת חמוצה; סביצ'ה דג ים עם סלסת פיקו דה גאיו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; פרגית באצ'יוטה על הגריל עם חסה פריכה, שעועית סחור, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל ועוד.

לצד המנות רחקה אוליברה 5 סוגי סלסות בדרגת חריפות עולה כמו סלסה מוארטה מפלפל הבנרו; סלסה רוחה עם פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש עם בצל ותבלינים; סלסה חלפיניו ושום; סלסה סרג'יו עם בצל ועוד.

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול – פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט המשקאות תמצאו קלאסיקות מודרניות כמו בלאדי מריה עם מזקל אמרס אספדינה, בלנד הבלאדי הידוע של אואזיס; וולקניק פלומה עם טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים ועוד.

את הספיישלים של "אל גאטו אזול" הגישה אוליברה במסעדת אואזיס כבר בשנת 2019 במסגרת תפריט הצהריים. בתקופת השיא של הקורונה הוצעו המנות גם במשלוח עד הבית ועם החזרה לשגרה הוגש התפריט מדי כמה חודשים כפופ אפ לזמן מוגבל.

"אל גאטו אזול" במסעדת אואזיס | מונטיפיורי 17, תל אביב | שלישי-שישי 20-23.6 החל מ-19:00 | מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-6206022 ובאתר אונטופו

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

לשבועיים ויותר: איך לאחסן שמיר טרי במקרר ובמקפיא

מדריכים וטיפים

שוברי המיתוסים: האם מותר להכניס אוכל חם למקרר?

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ קבב רומני של מיטש בקפה מטילדה

פיתה צרחות: הקבב הרומני המיתולוגי חוזר לפופ אפ עסיסי

חדשות האוכל
פופ אפ טאקוס של DE TACO בדלידה בר

דה טאקו: פופ אפ מקסיקני שמח מגיע לדלידה בר

חדשות האוכל
פופ אפ רוגלך של שי גולן בקפה אסיף

לפי מטר: פופ אפ רוגלך של שי גולן מגיע לקפה אסיף

חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה

יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית

חדשות האוכל

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
רגע לפני גמר היורו, רשת פאפא ג'ונס משיקה קולקציה מפתיעה וקראנצ'ית לקיץ במהדורה מוגבלת עם פיצות ומאפים בתוספת פתיתי קורנפלקס >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?