אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של רימה אולברה עם פופ אפ שמח של שלל מנות מקסיקניות אותנטיות ודרינקים מרעננים.
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של שף רימה אולברה עם ספיישל פופ אפ במשך השבוע הקרוב (20-23.6) שיציע שלל מנות רחוב אותנטיות ודרינקים מרעננים.

במסגרת הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) תהפוך מסעדת אואזיס למסיבה מקסיקנית שמחה עם תפריט ייחודי ל-4 ערבים בלבד לצד משקאות מבית היוצר של ברמן אלדר גבאי.

אל גאטו אזול – מה יש לזלול?

לפתיחה תוכלו להתרענן עם גספצ'ו דה פרדיס עם עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית ומשם להמשיך למנות "כבדות" יותר.

עדכונים טעימים למייל!

בין המנות בתפריט המקסיקני תמצאו צ'ילי קון קרנה עם שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך, בשר טחון ושמנת חמוצה; סביצ'ה דג ים עם סלסת פיקו דה גאיו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; פרגית באצ'יוטה על הגריל עם חסה פריכה, שעועית סחור, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל ועוד.

לצד המנות רחקה אוליברה 5 סוגי סלסות בדרגת חריפות עולה כמו סלסה מוארטה מפלפל הבנרו; סלסה רוחה עם פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש עם בצל ותבלינים; סלסה חלפיניו ושום; סלסה סרג'יו עם בצל ועוד.

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול – פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט המשקאות תמצאו קלאסיקות מודרניות כמו בלאדי מריה עם מזקל אמרס אספדינה, בלנד הבלאדי הידוע של אואזיס; וולקניק פלומה עם טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים ועוד.

את הספיישלים של "אל גאטו אזול" הגישה אוליברה במסעדת אואזיס כבר בשנת 2019 במסגרת תפריט הצהריים. בתקופת השיא של הקורונה הוצעו המנות גם במשלוח עד הבית ועם החזרה לשגרה הוגש התפריט מדי כמה חודשים כפופ אפ לזמן מוגבל.

"אל גאטו אזול" במסעדת אואזיס | מונטיפיורי 17, תל אביב | שלישי-שישי 20-23.6 החל מ-19:00 | מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-6206022 ובאתר אונטופו

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ רוגלך של שי גולן בקפה אסיף

לפי מטר: פופ אפ רוגלך של שי גולן מגיע לקפה אסיף

חדשות האוכל
קערת גווקאמולי ביתי

איך להכין גוואקמולי: מתכון מקסיקני לעונת האבוקדו

מתכונים
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז

שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>
גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>

מדריכים שאהבתם

טיפ מתוק: איך ממיסים שוקולד במיקרוגל בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים

איך לקלף שום במהירות: השיטות המובילות – מדורגות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?