לזלול - מגזין שבא לאכול
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של רימה אולברה עם פופ אפ שמח של שלל מנות מקסיקניות אותנטיות ודרינקים מרעננים
שיתוף

תוכן עניינים

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של שף רימה אולברה עם ספיישל פופ אפ במשך השבוע הקרוב (20-23.6) שיציע שלל מנות רחוב אותנטיות ודרינקים מרעננים.

במסגרת הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) תהפוך מסעדת אואזיס למסיבה מקסיקנית שמחה עם תפריט ייחודי ל-4 ערבים בלבד לצד משקאות מבית היוצר של ברמן אלדר גבאי.

אל גאטו אזול – מה יש לזלול?

לפתיחה תוכלו להתרענן עם גספצ'ו דה פרדיס עם עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית ומשם להמשיך למנות "כבדות" יותר.

בין המנות בתפריט המקסיקני תמצאו צ'ילי קון קרנה עם שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך, בשר טחון ושמנת חמוצה; סביצ'ה דג ים עם סלסת פיקו דה גאיו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; פרגית באצ'יוטה על הגריל עם חסה פריכה, שעועית סחור, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל ועוד.

לצד המנות רחקה אוליברה 5 סוגי סלסות בדרגת חריפות עולה כמו סלסה מוארטה מפלפל הבנרו; סלסה רוחה עם פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש עם בצל ותבלינים; סלסה חלפיניו ושום; סלסה סרג'יו עם בצל ועוד.

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול – פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט המשקאות תמצאו קלאסיקות מודרניות כמו בלאדי מריה עם מזקל אמרס אספדינה, בלנד הבלאדי הידוע של אואזיס; וולקניק פלומה עם טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים ועוד.

את הספיישלים של "אל גאטו אזול" הגישה אוליברה במסעדת אואזיס כבר בשנת 2019 במסגרת תפריט הצהריים. בתקופת השיא של הקורונה הוצעו המנות גם במשלוח עד הבית ועם החזרה לשגרה הוגש התפריט מדי כמה חודשים כפופ אפ לזמן מוגבל.

"אל גאטו אזול" במסעדת אואזיס | מונטיפיורי 17, תל אביב | שלישי-שישי 20-23.6 החל מ-19:00 | מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-6206022 ובאתר אונטופו

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאוכל מקסיקני ופופ אפ

כתבות בשבילך

חבל לפספס