אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של רימה אולברה עם פופ אפ שמח של שלל מנות מקסיקניות אותנטיות ודרינקים מרעננים.
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

החגיגה המקסיקנית חוזרת אל מסעדת אואזיס של שף רימה אולברה עם ספיישל פופ אפ במשך השבוע הקרוב (20-23.6) שיציע שלל מנות רחוב אותנטיות ודרינקים מרעננים.

במסגרת הפופ-אפ המקסיקני "אל גאטו אזול" (החתול הכחול) תהפוך מסעדת אואזיס למסיבה מקסיקנית שמחה עם תפריט ייחודי ל-4 ערבים בלבד לצד משקאות מבית היוצר של ברמן אלדר גבאי.

אל גאטו אזול – מה יש לזלול?

לפתיחה תוכלו להתרענן עם גספצ'ו דה פרדיס עם עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית ומשם להמשיך למנות "כבדות" יותר.

בין המנות בתפריט המקסיקני תמצאו צ'ילי קון קרנה עם שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך, בשר טחון ושמנת חמוצה; סביצ'ה דג ים עם סלסת פיקו דה גאיו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה; פרגית באצ'יוטה על הגריל עם חסה פריכה, שעועית סחור, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל ועוד.

לצד המנות רחקה אוליברה 5 סוגי סלסות בדרגת חריפות עולה כמו סלסה מוארטה מפלפל הבנרו; סלסה רוחה עם פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש עם בצל ותבלינים; סלסה חלפיניו ושום; סלסה סרג'יו עם בצל ועוד.

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול – פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט המשקאות תמצאו קלאסיקות מודרניות כמו בלאדי מריה עם מזקל אמרס אספדינה, בלנד הבלאדי הידוע של אואזיס; וולקניק פלומה עם טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים ועוד.

את הספיישלים של "אל גאטו אזול" הגישה אוליברה במסעדת אואזיס כבר בשנת 2019 במסגרת תפריט הצהריים. בתקופת השיא של הקורונה הוצעו המנות גם במשלוח עד הבית ועם החזרה לשגרה הוגש התפריט מדי כמה חודשים כפופ אפ לזמן מוגבל.

"אל גאטו אזול" במסעדת אואזיס | מונטיפיורי 17, תל אביב | שלישי-שישי 20-23.6 החל מ-19:00 | מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-6206022 ובאתר אונטופו

אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל
בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים
חדשות האוכל
נטפליקס פותחת מסעדת פופ אפ
נטפליקס מציגה: מסעדת פופ אפ מהסרטים עם השפים הגדולים
חדשות האוכל
UNICONE - קרואסון וטילון אקסטרים
כשקרואסון פוגש טילון: הקינוח של הקיץ מגיע לפופ אפ אקסטרים
אירועים קולינריים
פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים
שישי שום: פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בלי טיפת שמן: איך להכין חצילים מטוגנים בנינג'ה גריל
טיפים למטבח
בלי טיפת שמן: איך להכין לביבות בנינג'ה גריל
טיפים למטבח
איך לבחור חצילים: כל הטיפים והסודות שכדאי להכיר
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל